Лакове за нокти-87

• 56 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
densi може би не я виждаш, защото използваш старата версия на форума, като мен. Но които ползват новата я виждат.

# 16
  • на последния етаж
И аз не виждам нищо.  Rolling Eyes

# 17
densi може би не я виждаш, защото използваш старата версия на форума, като мен. Но които ползват новата я виждат.
Точно така е. Благодаря ти много. Heart Eyes Hug  bouquet Влязох като гост и я видях веднага. Харесва ми много даже. Харесва ли ви?

# 18
Да, като се отвори темата се вижда тази снимката.

Аз обожавам бял, плътен лак. Наскоро си харесах на Адос и съм очарована от ефекта. Доста ми е снежен и зимен Simple Smile

# 19
  • волно калдъръмче
Вдъхновяваща я намирам. Сега си оглеждам сета за някакъв млечнорозов цвят  Flutter

# 20
Много се радвам момичета, благодаря ви! Heart Eyes Hug  bouquet

# 21
  • USA, Steak State
Някой пробвал ли е да нанесе лак с хром ефект върху матиращ топ лак? Ако това върши работа при Джапанката, би трябвало да изглажда добре и за хромирани завършеци.
Слагате база---> един слой лак---> матов топ лак------> втори слой лак.

# 22
Денси снимката е страхотна,но ти винаги много подходящи избираш   bouquet
Аз бял лак направо мразя,само на френски слага или за декорация Grinning
Това от мен тази седмица
Скрит текст:

# 23
  • София, Лагера
И аз съм фен на лаковете, шпионирам ви от известно време, но нека барем се запиша Simple Smile
На въпроса: не харесвм бял лак. Харесвам го като основа за нещо (както харесвам и черна основа)

П.п. Харесвам всичко без нюд и кафеникаво Simple Smile Колкото по-ярко или лъскаво (глитърно)  толкова повече му се радвам!

# 24
densi, а кой е лакът /на опи от снимката?/

# 25
  • Стара Загора
Благодаря за поредната тема.  bouquet

Преди може би щях да отговоря, че не харесвам бял лак, но след снежната Чайна и този Dance Legend, с който съм в момента... си промених мнението. Laughing

OPI имат доста розови, не ги знам всички, но много близък ми се струва Elephantastic Pink. Heart Eyes

# 26
Не знам Алекс, но е много хубав. Hug  bouquet
На мен също ми се струва, че е може би Elephantastic Pink, ама име не пише и не се знае със сигурност.

# 27
  • Sofia
   И аз благодаря за новата тема!  Hug   bouquet

Нямам нищо против белия лак, тип блажна боя, както и, всъщност, няма нито един нюанс в цветовата гама, който не бих могла да си представя върху ноктите си.  Mr. Green

# 28
Харесвам бяло, но само в комбинация или пък за декорация  Rolling Eyes

# 29
  • Варна
Здравейте! Аз също съм се лакирала в бяло, но мнооооооого рядко. Бял лак за френски само ползвам. Сега тъкмо си правя маникюра и ще е свързан с 14 февруари, въпреки че не празнувам Свети Валентин, а Трифон зарезан. Тези дни ще покажа какво направих.

Общи условия

Активация на акаунт