Лакове за нокти-87

• 56 683
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Макар и рядко да слагам, харесвам бял лак, без перла. На моя тен стои добре.

# 31
  • София

Ооо много ми харесва Heart Eyes  bouquet

Скрит текст:
₪ Elle ₪, много як аватар Heart Eyes

# 32
  • София
Лу, познай кой си взе хрома на Гуен за ОПИ  Crazy Sunglasses. Даже съм с него от днес. Супер, дупер огледален метален ефект, все едно съм с домакинско метално фолио на ноктите  Mr. Green. Това без топ. Обаче аз му сложих, защото навсякъде чета за супер ниската му трайност. С топ също е разкош. Казвай и ти го давам за проба. Според мен е по-готин от NPLC на Essie  gydi
Качвам снимка ей сега, въпрки че едва ли ще се види от фотографските ми умения колко е лъскав  ooooh!.

# 33
Обожавам бял плътен, пастелен или пясъчен лак!  Heart Eyes Нося го и зимата, и лятото на тен  Heart Eyes

# 34
И аз харесвам бял лак , но не помня от кога не съм слагала  Thinking

# 35
  • Пловдив
Ноеми, явно еднакви неща ни допадат като лакове  Grinning

Мишчица, може ли да споделиш хрома на Гуен за ОПИ какви пари го взе? Благодаря ти предварително!

# 36
  • София
Деси, 14 лв. с доставката....за което благодаря на лаковата фея  Hug.

Ето го хрома на Гуен /снимката е линк/:

Реално е много по-хромен  Mr. Green, освен това металните лакове са най-красиви вечер.....и в момента е жесток  Crazy. Прескочи границата на коментираната стряскаща трайност от 3-4 часа  Party Party.

# 37
  • Отвъд алеята зад шкафа
Бял лак единствено ако е пясък, иначе ми стои грозно. Което ми напомня да си пусна Алпийския сняг на Опи за размяна  Whistling

# 38
  • Пловдив
Ехе, това ми се струва супер цена за Опи Thinking а сега поредния глупав въпрос откъде го поръча?

# 39
  • UK
Аз харесвам плътен бял лак, тези дни бях с бял пясък, получих доста комплименти. Simple Smile

# 40
  • София
Деси, мисля че на първа страница има линк към ФБ групата където правим общи поръчки. Иначе Трансдизайн е сайта.
Забравих да кажа, че е на един пласт и на снимките е с топ лак. Ще стават идеални печати с него  Crazy.

# 41
Благодаря за темата!   bouquet

Бял лак харесвам, но не нося. Слагам в някакво съчетание или за основа, но само бяло не съм носила като се замисля никога. Знам, че е супер тренд за 2014 http://nailcentric.net/nail-trends-2014-natural-nails-white-nails/. Иначе си чакам все още белия пясък на Сали Хенсън, което значи, че бих носила бяло ако е с някакъв ефект, например пясък.

Благодаря за реалните снимки на сребърния металик на Гуен! Първоначалните ми впечатления от него се препотвърдиха, на мен ми се струва неравен върху нокти... Но пък важното е да радва този, който го носи Simple Smile

# 42
  • София
densi , благодаря за темичката!  Hug  bouquet
Плътен бял лак харесвам на овални, леко заострени нокти,
дори оформих своите в тази форма, за да понося и аз с кеф бял лак  Crazy
и понеже крайчетата доста ми се подгъваха навътре, запазих ноктите си в тази форма.

# 43
Бял лак нося само под глитъри, и то рядко - моят е адски гъст и иска два слоя, като добавя и глитър и топ, ноктите почват да ми тежат #Crazy

Това е идея, все се чудя върху какво да си пробвам конфетите Hug

От мен нещо златно - China Glaze Mingle With Kringle Crazy

Още снимки - в блога Peace

# 44
densi, а кой е лакът /на опи от снимката?/
Не знам Алекс, но е много хубав. Hug  bouquet
На мен също ми се струва, че е може би Elephantastic Pink, ама име не пише и не се знае със сигурност.

Мерси
Ще пробвам да го намеря, дано е той. Много е красив.

Общи условия

Активация на акаунт