Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 849
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Оххх и аз не се сдържах сега в магазина и си взех кола 0.5 само ме притеснява довечера дали ще мога да заспя   bouquet

# 526
  • София
Мами желая ви приятна събота и неделя аз отивам да боря престъпността. Отпуската свърши и сега на тръстиката.
лека работа и дано да няма какво да бориш  Wink  Peace
аз се отправям към вкъщи след малко, че тази седмица само закъснявах от работа, а дребния така се е разнежил, че ми е криво, че не съм си вече вкъщи Rolling Eyes

# 527
Мами желая ви приятна събота и неделя аз отивам да боря престъпността. Отпуската свърши и сега на тръстиката.

Лека работа и дано няма ама никаква работа - една спокойна чак скучна смяна. Аз забравих да ви се похваля, че ми излезе секрета - абсолютно чист и аз най накрая разбрах от какво е бил дискомфорта- купих нов вид тоалетна хартия и колкото пъти се избърша и явно правя алергична реакция- от вчера я заподозрях и си купих друга и за да съм сигурна днес ползвах два пъти старата и направо щях да изгоря и пак варих смрадлика. Не е истина кои знае какви неща слагат, какви химикали

# 528
аз имах същите наблюдения за тоалетната хартия още от началото на бремнността и взех да си купувам най-евтината НЕароматизирана и сега всичко е наред

# 529
  • София
mama_sancho каква е т. хартия от която правиш алергия, би ли споделила? аз взимам на милде или зева, не ми се е случвало досега...

# 530
mama_sancho каква е т. хартия от която правиш алергия, би ли споделила? аз взимам на милде или зева, не ми се е случвало досега...

И аз по принцип ползвам милде, но реших да пробвам една на марката на Т МАРКЕТ - favorit-  е сега мъжа ми си я ползва - аз си взех пак милде - край на експериментите.

# 531
  • София
мда, значи изпитаното си е по-сигурно.  Peace

# 532
  • Пловдив
Аз ползвам мокри кърпи със смрадлика на Бочко и до сега нямам възпаления или гъбички,а преди винаги си имах я гъбички,бактерии и други такива  Laughing

# 533
И аз съм на Милде само. Получавала съм гъбички от Санитекс!

# 534
Lady April, благодаря за поясненията! Хубава вечер момичета!

# 535
leaaa    Ентусиаст    Re: Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9
#506Пет., 21 Февр. 2014, 16:23

Цитат на: Мимето14 в Пет., 21 Февр. 2014, 14:06

petya_petya много се радвам за теб мила!
И май като статистика само да отбележим че всички майчета, които направихте амниото имахте добри резултати, следователно от БХС няма никакъв смисъл!

Аааа не съм съгласна с теб Smile Има смисъл и той е това,че след добрите резултати от амниото си далеч по - спокоен и радостен отколкото преди да я направиш и вече не го мислиш.Все пак това,че на повечето сме с хубави резултати не означава, че не трябва да се прави и да се игнорира лошият БХС Smile

Не знам да ви кажа, може да се спори разбира се, всеки сам си решава. Сега като мина съм спокойна, и то не колкото, ако въобще не бях правила БХС, а напротив - много повече.
Leaaa, и тук да ти благодаря за тел. в София, който ми даде, защото ако още чаках от Селена да ми се обадят, щях да си чакам още 3 дни и да ми се пука душата. Наистина ми направиха лошо впечатление с неспазването на срок, който те сами дадоха, в който ще ми съобщят резултатите. Дори в София щяха и вчера да са готови, ако от Селена не бяха се забавили да им изпратят пробата, както разбрах. Така че закъснението на Селена е 4 дни. Разбира се, най-важното е, че са ми хубави резултатите. Но държа да изкажа недоволството си от тази частна клиника, която се ползва с все по-високо реноме в последно време. Защото като съм платила съзнателно сумата от 500 лв, в пъти по-висока от държавната, съм очаквала и прецизна работа и чевешко отношение, което не отричам и съм благодарна, но и точност, защото, когато чакаш резултати от изследване, 4 дни закъснение са много.
А иначе аз лично си направих БХС, защото аз съм на 30, а ММ на 35, а с всяка измината годинка рискът се увеличава, не е като да си на 20 и.. Така че наистина всеки си преценя и решава самостоятелно.

# 536
Да благодаря за домашните рецепти за олио и бебешка пудра и крем мисля че ще са ми многооооо полезни
А това олио бебешко дали става и за нашите коремчета сега  Grinning

Всичко, което е за бебе няма да ти навреди, аз мажа където ми е суха кожата, страхотно гланцира и лицето.

# 537
  • София

Мале, за 1 ден - 7 страници.. ще се опитам да ви догоня ..
калата, елпет, явно не съм се изразила правилно, ставаше въпрос да смогнеш да гледаш две съвсем малки деца едновременно. Когато по-голямото е достатъчно голямо да се облича самО, може да каже какво иска и какво не е наред - това е супер! При етърва ми е така - каката е първи клас, малкият още няма 2 години. Каката много помага, може да го наглежда от време на време докато мама свърши нещо, да го нахрани и даже да смени памперс ако не е наакан де Simple Smile но все пак.
Аз говорех за това, че първоначалното ми желание беше да си имаме 6-7 годишен батко и след него две породени. И проблема би бил, даже не проблема, по-скоро трудността, в това да гледа двете малки едновременно, но пък баткото би помагал. Сега пак са почти породени, разликата ще им е 1г7м - кого да нахраниш първо, как да излезеш сама навънка с тях - едното в количката а другото ще хукне накъдето му прищрака и трябва да ги следиш и двете .. затова говорех, а не за домакинските задължения. Тях никой не ти ги отменя.

Mrs Raven
, не се притеснявай за седалищното предложение Бебо може да се обърне в най-последният момент. Ако това те притеснява по-нататък, примерно в 9ти месец има едно упражнение - започваш да пълзиш на 4 крака, леко въртейки дупе .. готино изглежда  Mr. Green .. но казват, че помага

за отворените врати в ТК, елпет, кога са те? аз бих дошла, но най-вероятно с пмпал ще ми се наложи да дойда...

diana_hv, оранжевото става и за момчета, аз даже много го харесвам. Количката, която си показала, изглежда доста добре, само не видях цената й. Килогамите й наистина са множко, но я вижте на живо най-добре. Не купувайте количка без да я тествате поне в магазина. А ако я видиш някъде навънка с някоя мама - направо я помоли да я побуташ съвсем мъничко и тя да ти каже впечатленията си. Не мисля, че ще ти откажат Simple Smile

Здравейте мами, как сте в петък  newsm68
Събирам мнения по следните въпроси:
* За или против сте по отношение на  обиколниците за креватче?
*Пластмасови/без бисфенол/ или стъклени шишета са за предпочитане?
*Може ли портбебето да замени ползването на шезлонг у дома?

Обиколниците - ние нямаме. Според мен събират много прах, даже и да ги сменяш и переш всяка седмица (аз толкова често му сменям чаршафчетата). Някъде бях чела, че даже били опасни защото по-малките бебета биха могли да се удушат, ако заврат муцунка между гънките на обиколника. Не знам колко това е възможно наистина .. От друга страна някой майки се притесняват, че децата ще се удрят в креватчето - не виждам проблем с това. Малкият не току тъй го наричаме пумпал, върти се нон-стоп, крачета между решетките, ръчичка може да се подава от там, но на детето не му пречи..
Шишета предпочитам стъклени. По-добре се измиват. Отначалото бяхме с пластмасови, но колкото и да ги миеш с четката ги дереш отвътре, и явно остават някакви частици и все ми миришеха. Изхвърлих всичките. Но пък, ако ги ползваш само за вода, и не пиете АМ - няма никакво значение. За Томи Типи бутилките - изглеждат много готини, но не са чак толкова удобни. Поне на мен не ми бяха. изпробвах няколко и най-много ми харесаха на Нук. Лично мнение Simple Smile
Портбебе има различни, какво точно визираш? Нашето порт бебе е реално одеалце, което има копчета и цип - така опаковаш бебето да не му е студено (първото ни е зимно бебе). Шезлонга за мен бе едно от най-удобните неща първите 6-7 месеца докато не започна да прави опити да става от него. Сега пак трябва да го извадя защото може да се ползва като столче. http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2879 - този ни подариха моите приятелки на погачата.

Nataliya_BS добре дошла при нас

ninka_76, бързо да се оправяте  Hug

petya_petya, супер просто! Много се радвам за вас. Simple Smile

mimi121, по описанието ти точно на контракции ми прилича. Лягай и почивай, може да си се натоварила много днес. Ако утре не се успокоят нещата иди на преглед за всеки случай.

bumble111, официалното облеклото може ли да е рокля? Роклята е много удобен вариант с голям корем. В H&M мисля, че ще намериш нещо, но не бързай сега да купуваш, че не знаеш кой размер ще ти трябва, края на април погледни ..

Mar_bella, повивалник имаме от този тип с твърдият гръб. Удобно е, защото е достатъчно мекичко за бебето, не ляга директно върху дървеният шкаф. Лесно се почиства примерно с мокра кърпичка, ако е напишкан.  От друга страна, ако го преобуваш бебето върху леглото - няма да ти трябва такова нещо. Моят е сложен на шкафчето до леглото, по-удобно ми е.

# 538
VeryMe Честито нашето Разградско момиче спечели  Mr. Green

# 539
  • София
добро утро мамчета
аз нещо пак вампирясах, вече даже се чудя дали това няма да ми е нормалното състояние  Confused

плежър, вчера от сто неща не успях да проверя за ТК, но ще имам грижата и ще ви пиша, да се организираме. то реално не пречи нито ако идем по-рано нито по-късно да се иде, просто трябва да им видим графика. имам спомен че преди беше поне 1 път в месеца, ама дотук, отдавна беше.... а за пумпал, не мисля, че ще пречи, но ще питам за деца, ако искаш?

а за породените те разбирам, честно казано, макар аз да си мислех че моите ще са така, но не се случи. трудно е наистина, при нас в блока има такива мамчета и едната особено си беше луднала миналата година - едното бебе, което ревеше почти постоянно милото, а другото да кажем на 3, ама лудо по цялата глава, направо ми беше мъчно за нея. много зависи и от децата обаче, ако едното е по-кротко мама може и да не изкрейзи  Laughing

мимето, кое момиче какво е спечелило?  Simple Smile и честито де Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт