КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 275
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,

Моите две момичета са още в първи и трети клас, но имат сериозен интерес към рисуването.
Бихте ли ми препоръчали сериозни курсове за рисуване в София, от които сте доволни?

Още не знаем дали ще решат да кандидатстват в тази насоченост, но е добре да подпомогнем интереса и уменията им.

Благодаря.

# 121
Free Soul, аз горещо препоръчвам нашата преподавателка, мястото е в един безистен на Пиротска, ако ти е удобен ще ти пратя координати.
Ина, тези заявления от 7-13.05 не са за Приложното, Художествената и Полиграфията, нали така, за тях директно в училищата след 16-ти юни  newsm78
Мерси предварително  Embarassed  Hug
Скрит текст:
/уж, четох и питах познати, които ходиха по училищата, но на теб вяра имам най-много/

# 122
  • София
Free Soul, аз горещо препоръчвам нашата преподавателка, мястото е в един безистен на Пиротска, ако ти е удобен ще ти пратя координати.
Ина, тези заявления от 7-13.05 не са за Приложното, Художествената и Полиграфията, нали така, за тях директно в училищата след 16-ти юни  newsm78
Мерси предварително  Embarassed  Hug
Скрит текст:
/уж, четох и питах познати, които ходиха по училищата, но на теб вяра имам най-много/
Много мило ... по въпроса за заявленията - да така е. Не са. Заявленията са само за кандидатстване в СОУ-тата с паралелки по рисуване и профилираните гимназии / така нар. бивши техникуми - като напр: Техникума по текстил и моден дизайн или " Проф. Николай Райнов" /. В Приложното, Художествената и Фотографското се кандидатства на място от 16.06.14г. в самото училище. Те си имат собствен прием.

# 123
  • София
Здравейте,

Моите две момичета са още в първи и трети клас, но имат сериозен интерес към рисуването.
Бихте ли ми препоръчали сериозни курсове за рисуване в София, от които сте доволни?

Още не знаем дали ще решат да кандидатстват в тази насоченост, но е добре да подпомогнем интереса и уменията им.

Благодаря.

Аз бих препоръчала горещо преподавателят на моя син. Изключителен учител и професионалист. Освен това при него винаги има невероятен ред и дисциплина. Добър педагог е и умее да предразполага децата. Стимулира ги да дават най - доброто от себе си. Защото ще ти кажа, че често се случва, след като дълго време едно дете е ходило на уроци и си е заделяло от времето да се демотивира. Казано просто - да му писне. Учителят успява да го амбицира да не се отказва. Ателието му е точно на кръстовището на ул. Милин камък и бул. Св. Наум. Намира се малко преди Семинарията, ако идваш от х-л Хемус. Гупите са съботно - неделни. Ако се интересуваш ще ти дам тел. за повече подробности.

# 124
Може ли и на мен координати, търся занимания по рисуване за дъщеря ми, на 7 г. и районът ми е удобен.

# 125
Вели, много благодаря, може да ми пратиш координати.  Simple Smile

Благодаря и на INA BAMBINA !   bouquet

# 126
  • Sofia
какви материали да подготви сина ми за първи урок по рисуване...сега му е прищракало да пробва в Полиграфията...и утре с други негови приятели щели да ходят на урок

# 127
  • Sofia
Ако не са им дали указания, е добре да носи кадастрон 35/50 или листа с подобен формат от скицник, но да е по-плътна хартията. Моливи поне три твърдости HB, 2B и 4В. Гуми - мека за молив и хлебна.

# 128
  • Sofia
мерси,то се оказа,че днес заради празника няма да има урок,другата събота

Честит 24 май !

# 129
  • София
Ето... Вече първият изпит по рисуване наближава! НВО остана зад гърба ни и макар още да не си знаем оценките, вече се диша малко по-спокойно...
Сега да си пожелаем творческо вдъхновение на децата, защото без вдъхновение трудно се рисува!
Ще се радвам да споделите впечатленията на децата си след изпита!

# 130
  • София
Ето... Вече първият изпит по рисуване наближава! НВО остана зад гърба ни и макар още да не си знаем оценките, вече се диша малко по-спокойно...
Сега да си пожелаем творческо вдъхновение на децата, защото без вдъхновение трудно се рисува!

Praynig Нека всичко мине по вода....дано да се представят на ниво! Ние сме разпределени в 144 СОУ в Младост. А вие?

# 131

Praynig Нека всичко мине по вода....дано да се представят на ниво! Ние сме разпределени в 144 СОУ в Младост. А вие?
И ние сме там. Какви материали ще носите утре ?

# 132
  • София
Дъщеря ми е разпределена в 1 СОУ. В колко часа реално започва изпитът и в колко децата най-късно трябва да са там? Знам, че изпитът е 5 часа, но кога започва, нещо не разбрах и мислех да звъня в 1 СОУ...

# 133
Дъщеря ми е разпределена в 1 СОУ. В колко часа реално започва изпитът и в колко децата най-късно трябва да са там? Знам, че изпитът е 5 часа, но кога започва, нещо не разбрах и мислех да звъня в 1 СОУ...

Изпитът започва в 10 часа, но трябва да заемат местата си в 9.30

# 134
  • София
Благодаря за светкавичния отговор! Успех на всички утре!

Общи условия

Активация на акаунт