КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 198
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Всичко е добре, когато свършва добре! Момичета много се радвам за всички ви. Най-вече за Лени, която наистина е герой. Стоически издържа цялото напрежение и не се отказа от борбата. Браво на нея!   bouquetУспехи на всички деца оттук нататък и късмет с избраната специалност. Популяризайте темата чрез фейсбук за да може повече деца и родители да научат за възможностите на тези училища за които не се знае много много.  Hug

# 1 261
  • на път
Един пропуснат разговор..Звъня..."Свързахте се с НПГПФ, синът Ви е приет в специалност Фотография"! newsm44 newsm44 newsm44  ura  bigdance2 newsm44 newsm44 newsm44
Е, как да не е щастлив човек, щом желанието на детето се е сбъднало!

Браво на вас! Важно е мечтите да се сбъдват! Честито!

# 1 262
Ехааа, толкова мили поздравления получих от Вас! Искам да благодаря на всички Ви от сърце! Вчера си спретнахме страхотна разходка. Пратих майка и щерката да отидат да изтеглят документите от Св. Лука. След 30мин ми звънят от канцеларията и ми казват,че за да си вземем документите трябвало бележка от Полиграфията, че ще бъде записан там.Ужас. Те, двечките- почти стигнали до училището и хайде обратно. Изчезнах от работа с таткото и с колата газ до Полиграфията- там майка и дребната точно взимат бележка. Хайде до Св. Лука и после обратно. Ама успяхме. Записахме го, само снимки нямах, та в понеделник ще ходя за документа за преместване от старото даскало и после ще ги нося в Новото Simple SmileSimple SmileSimple Smile училище. А младежът- лайф- приятели, гаджето, по цял ден навън!
Инче, много мили думи, благодаря ти! Страшна си Wink
vancee и аз съм вече като утрепана. То не бяха притеснения, чакане, тревоги..Иначе фото сесията е обещана Wink
Целувки на всички!

# 1 263
  • София
ВАЖНО!!! КОМЕНТАРА НА ЛЕНИ ИЗВАДИ НА ЯВЕ НЕЩО МНОГО ПОЛЕЗНО. ПРОПУСК В СИСТЕМАТА НА УЧИЛИЩАТА НА КУЛТУРАТА. БЪДЕЩИТЕ КАНДИДАТ-ГИМНАЗИСТИ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, ЧЕ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ЛИПСАТА НА ЕДИННА СИСТЕМА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ В ТЯХ, КАКВАТО Е ТАЗИ КЪМ УЧИЛИЩАТА НА МОН И ДА СЕ ЗАПИСВАТ В СПЕЦИАЛНОСТТА В КОЯТО СА ПРИЕТИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЕ ИМ Е ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ, А АКО ГИ ПРИЕМАТ В ПОСЛЕДСТВИЕ  В ТАЗИ В КОЯТО ИСКАТ ДА УЧАТ, СЕ ОТПИСВАТ ОТ УЧИЛИЩЕТО В КОЕТО СА БИЛИ ЗАПИСАНИ ПЪРВОНАЧАЛНО.

# 1 264
  • Ланкър, планините Овнерог
Може и да не съм разбрала правилно, но и аз, като записах - първо в Св. Лука, от там дадоха бележка, с която от предното у-ще взех отпусното и после пак в Св. Лука. С тази разлика, че оригинала на удостоверението за завършен 7клас си беше в нас предварително, а в случая е трябвало първо да се вземе от Св. Лука.
Или някаква по-различна бележка и процедура се е случила, пък аз не съм разбрала?

# 1 265
  • В светлината на слънцето
Отписването и записването и сега го има в училищата от МОН. Поне след 4 клас в няколкото училища, в които се влиза с изпит. Точно го минахме това упражнение с щерката съвсем скоро. Причината - изпитите са по различно време и резултатите излизат един след друг. Би трябвало и в училищата по изкуства да очакват подобно нещо, нормално е да има движение.  Peace

# 1 266
Ехааа, толкова мили поздравления получих от Вас! Искам да благодаря на всички Ви от сърце! Вчера си спретнахме страхотна разходка. Пратих майка и щерката да отидат да изтеглят документите от Св. Лука. След 30мин ми звънят от канцеларията и ми казват,че за да си вземем документите трябвало бележка от Полиграфията, че ще бъде записан там.Ужас. Те, двечките- почти стигнали до училището и хайде обратно. Изчезнах от работа с таткото и с колата газ до Полиграфията- там майка и дребната точно взимат бележка. Хайде до Св. Лука и после обратно. Ама успяхме. Записахме го, само снимки нямах, та в понеделник ще ходя за документа за преместване от старото даскало и после ще ги нося в Новото Simple SmileSimple SmileSimple Smile училище. А младежът- лайф- приятели, гаджето, по цял ден навън!
Инче, много мили думи, благодаря ти! Страшна си Wink
vancee и аз съм вече като утрепана. То не бяха притеснения, чакане, тревоги..Иначе фото сесията е обещана Wink
Целувки на всички!
Целувкииии.... нека животът започне СЕГА! После на есен с песен и с впечатления от новите училища .... които пък ще са в полза на потящите се догодина Simple Smile

# 1 267
  • София
На нас ни дадоха бележка от Художествената, да занесем в старото училище, но ни предупредиха да не носим отпусното, защото не им е необходимо. Явно си имат свои правила. Да, купонът може да започва, мисля че всички се чувстваме удовлетворени и с началото на учебната година ще продължим с информация за следващите зайчета Wink))

# 1 268
  • София
Искам да кажа, че може детето да се запише някъде, в някое от трите у-ща по изкуствата и да чака да го приемат там, където иска, а после да се презапише в желаното училище и паралелка без да има пречки заради това, че вече е бил приет и записан. Но това важи само при случайте, когато става въпрос за две отделни у-ща от тези по изкуствата. Просто се подсигуряваш за всеки случай. Както направи Лени.

# 1 269
Това мислех, че всички го знаят  Rolling Eyes Но може и да греша.

# 1 270
  • София
Това мислех, че всички го знаят  Rolling Eyes Но може и да греша.
Не. Аз не го знаех. Когато записваш дете напр. в Приложното и после го приемат в Художественото, където иска да учи има риск да се заядат, че вече е записан в др. у-ще по изкуствата. В наредбата това не е регулирано и затова казвам, че е пропуск в системата.

# 1 271
Доста деца го направиха и за това се очудвам. Дъщерята на колежка на мъж ми беше приета в Художествената и след приема й в Приложното, се премести. Ако имаше луфт във времето на 2-ро класиране на МОН и Приложното, щях да я запиша на едното и после местене. Да, не е лошо всички да го знаят.

# 1 272
  • София
Приятна и заслужена ваканция на всички деца и майки от темата ни! Заслужихте си почивката!  Hug  grinning039 До нови срещи!  Grinning

# 1 273
Честито на всички, деца! Браво и на мамите! Ние ще се мъчим догодина, но благодарение на Ина и всички вас, ще сме доста по - подготвени  bouquet Чета ви от морето и си мисля, че живи и здрави,  по-рано от 20 юли не трябва да планирам нищо Joy
Весела ваканция  grinning039  Nature Sunny  и моля продължете да споделяте впечатления от новите у-ща

# 1 274
Желая на всички едно чудесно лято, с много усмивки и весели преживявания! Надявам се и ние да успеем да видим моренцето, че много вече сме се затъжили за него. Simple Smile, а тая Софийска жега е ужасна и нетърпима. Време е за малко почивка и коктейли край басейна или на брега..  grinning039 То моето си е "гладна кокошка, просо сънува" Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт