Щастие, усмивки и любов, на всичко ти бъди готов (13.02-19.02)

• 10 343
  • 363
  •   1
Отговори
# 210
ot mnogo vreme 4eta va6ite statii i re6ix i az da napi6a ne6to. Na 21 godini sam i s majat mi opitvame ot dosta vreme da si imame bebe. Minaliq mesec imax gadno nerazpolojenie kakto navsi4ki e qsno naedrelite gardi, tapata bolka v korema leko sutrin mi se gade6e i re6ix 4e 4udoto e stanalo. No uvi v denq na rojdeniq mi den ni doide stra6no mnogo se razo4arovax predstavetesi o4akvaneto kakvo razo4arovanie mi onese. Sega 15 dena predi da mi doide M sa mi se poduli gardite i mnogo me bolqt daje sutrinta mi povra6tax. Mnogo obi4am zele no sno6ti kato po4nax da go qm mi stana gadno dopovra6ta mi se dori nemojan da se naxranq.Neiskam o6te da si pravw test za6toto neiskam pak da se razo4arovam. 6te iz4akam 28.02.2006 ako nemi doide togava 6te si napravq test dotogava 6te 4akam. Nadqvam se 4udoto da stane. Pojelavam na vsi4ki momi4eta koito iskat da stanat maiki uspex  baby_neutral

# 211
  • Стара Загора
Специално за Леа Heart Eyes Това е виното Mr. Green
На муцката да отговоря...ти само на тест ли си? Ако си изчакай да минат седем дена от закъснението и отиди на лекар за да се потвърди. Да не се развие плода е възможно но за това не мисли сега...всичко  е божа работа. Успех  bouquet

# 212
да, само на тест съм, но мисля, че няма съмнение, че не съм бременна. Ще отида към края на месеца на лекар.

# 213
  • Стара Загора
да, само на тест съм, но мисля, че няма съмнение, че не съм бременна. Ще отида към края на месеца на лекар.
Сама преценяш кога да идеш Flutter Аз ти казвам как е....например аз нямах ама никакви ама никакви симптоми Crazy

# 214
  • София
Фъстък, ти къде се загуби... липсваш ни, да знаеш.  Hug

Ей, че хубаво... липсвала съм на някого....  Hug Hug Hug

Ами аз нали се отказах от бебеправенето, та затова гледах да не се мяркам много по форума да не ми дойде на ум пак за бебе да правим... Ама пък нещо с новата работа не потръгна, та съм си още на старата, а и мъжо тия дни пак нещо за бебета проговори, та реших да влезна да видя какво става при вас, а то на какъв бейбибум попаднах не е истина... колко сте бременлиййките? аз до 6-тата броях, после май прочетох за още две... и така... Само радост ни носите с това, да знаете...  baby_neutral

айде, мацки небременни...ще се стягаме ли и ние за към отчетните, а?

# 215
Не се събирам в кожата си от радост! ЧЕСТИТО  bouquet, миличка Иринии! Много се радвам за теб! Тази нощ сънувах, че ми идва на гости Жабче и тя потайно бременна в 10 г.с., беше малко понапълняла от снимчиците, но много сладка бременелка!
ВЛАЧА СИ КРАКАТА! Няма да ви изброявам поимено, искам ви ВСИЧКИТЕ в отчетни!

# 216
Здравейте момета! Hug Радвам се, че и аз допринесох за доброто настроение на повечето от вас. /то аз затова и споделих, иначе хич и не ми тежеше да си трая/

Муцка, гледай оптимистично на нещата, но се опитай 10 дни да удържиш фронта - имам предвид наистина да не се вторачваш в теста докато доктор не ти потвърди първо наличието на плоден сак в матката, а после сърдечна дейност. Сега не се ошашквай, а просто с епази и го давай спокойно, колкото можеш. Честото пишкане през първия трместър е нещо обичайно. Получава се както от хормони, така и от промените, които настъпват в матката. Мояг съвет е на 10-ти ден закъснение да отидеш при доктора. После в 7 гс трябва вече да се види и сърчицето. Успех

# 217
Иринии, то за другото ходене до тоалетна става дума Wink

# 218
Момичета да ви питам, лекото повишаване на телесната температура 37-37.1 може ли да е признак на бременност, т.е. възможно ли е двете неща да имат нещо общо ?  newsm78 . Става въпрос за непостоянна температура. В библиотеката не намерих нищо ...

# 219
Знаеш ли Фъстъче, и аз тъкмо мислех да се отказвам от бебеправенето, нещо много беше почнала да ме вкисва лелката напоследък и като дойдеше време за овулация само бебеправене ми беше в главата докато правихме секс, въобще не можех да се концентрирам...та така, казах си: "то и без това не става, няма да се пазим и този месец, че  главите ни бяха бръмнали покрай сватбените подготовки, пък после ще направим пауза за месец, два, три, колкото там е нужно". И повярвайте ми, вече не знам кога точно сме правили секс и дали е било точно по време на ову-то, май беше почти всяка вечер или през вечер от как ми свърши М. та до теста. Сега малко ме е страх да се вихря и го даваме по-спокойно. Не че не сексим, ама по-рядко и не толкова диво Laughing

# 220
Иринии, то за другото ходене до тоалетна става дума Wink
ама и аз съм една Crazy
ми аз първия път като бях бременна бях 10 дни с рядко щастие, а и тук съм чела иза други жени в същото положение, така че еако не води до някво крайно обезводняване - споко.

# 221
  • Варна
Ирини, много ме кефи подписчето ти - определено е по-различно и весело от обичайните.

Да питам нещо пресните бремелинки (ако го прочетат де) - боли ли ви коремът? Ако да, как?

# 222
Светли, скоро и ти ще си сложиш такова подписче bowuu
Ако имаш предвид дали сег аме боли корема - ами не, не ме боли.
Но аз все пак съм в 11 г.с.
А в началото обикновено си боли като за мензис. Друг тип болк ае пробождащата - ту в центъра на матката, ту в яйчниците. Това ли имаш предвид?

# 223
Светли, Мен ме боли от време на време, но не много силно, ту ниско долу, ту кръста, ту яйчниците, абе търпи се, даже с кеф Grinning

# 224
  • BABYLAND
VVENKOVA , сладурано, чета ти постингите! Не се натъжавай, защото тук проблемите и радостите са общи! Знам че утре е ДЕНЯТ НА ИСТИНАТА, и най-искрено и  сърдечно се моля да видиш положителен тест! Лично аз ти стискам палци и няма да ги пусна докато не се похвалиш....така че гледай да е бързо, защото палчетата са ми необходими от време на време  Mr. Green
  Прегръщам те и ще тръпна в очакване до утре! Целувки!

Общи условия

Активация на акаунт