http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763180.420
Та за това такава енергия от мен днес. Бързам сега да драсна няколко реда,че всеки момент го очаквам да се разбонтува. Определено обаче спи доста по-малко през деня - да речем сутрин ей сега от 9 до 11 ще е буден най-вероятно ,после след обяда ще подремне за 20мин. и после
. След 16 ще е кисел и ще сме на ръчички. Може би защото след обяд го почват коликите,не знам.Но ако така спи през ноща като днес,напълно ме устройва тази програма.
Почти 6 кила и 60 см. Много му се радваха. Биха му ваксините, рева ко, после раздаде малко усмивки и заспа.
Ние нямаме много снимки 4та.
най- тъмно е на зазоряване. Стига вече проблеми, ще мине и това. Много

Два дена по-късно получих много силни болки и контракции на 2-3 минути. Прегледаха ме и установиха 5 см разкритие... Заради повишените показатели за започваща инфекция беше решено бебо да се извади с цезарово сечение. Дилемата дали да родя нормално или със секцио не беше на дневен ред, тъй като бебо беше малък и имаше риск да не успее да излезе през родилния канал... Миомата също беше на много лошо място и можеше да създаде проблеми. Поне така ми обясниха докато се гърчех от болки. Така на 21.11 се роди нашето момче с тегло 1.600 кг и 42 см. Сложиха го веднага в кувиоз и го закараха в неонатологията, но ми даваха през цялото време да го посещавам, храня и повивам...
В началото в болницата му бяха направили режим на 4 часа, който стриктно трябваше да спазваме, тъй като имаше опасност от слабост да си проспи яденетата, но сега се храни на поискване. Повече от 4 часа не е спал скоро, понякога иска на 1 час да хапва дори.
Все пак беше задължително да си изпие дозата за да може добре да наддава. Като се прибрахме вкъщи опитвахме многократно да го науча да суче, без особен успех...
Вече в момента, в който го сложа на гърда и изпада в истерия след няколко минути дърпане. А не е да нямам кърма, защото продължавам да се цедя на 3 часа и виждам, че на ден събирам над 700-750 мл... Просто явно не му се занимава да дърпа от гърдата, при положение, че шишето е по-лесно и изисква по-малко усилия.
Цеденето ми писна до не знам къде, но след като виждам, че има кърма и даже се увеличава, сърце не ми дава да спра да се цедя. Та така първо като се събуди и е гладен топля кърма, давам му със шишето и после аз пък се цедя. Доста е трудоемко и отнема супер много време, но няма начин, поне до 6 месеца ще гледам да поддържам кърмата...
.Много сте преживели,но важното е,че сега сте добре и двамата.Нека бебо да расте здрав и много да ви радва 
,исега съм с юесби клавиатура,та най-сетне мога да пиша.Естествено с едната ръка,понеже спят върху мен....
,исега съм с юесби клавиатура,та най-сетне мога да пиша.Естествено с едната ръка,понеже спят върху мен....
, но все не се обаждах.
- приятна вечер
Препоръчани теми