Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 953
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ей ме на и мен. Връщам се от прегледа. Бебенце е просто перфектно. Доки каза, че всичко е наред. направи ФМ, НТ е 0.9, има си и костица и общо взето всичко и ток и жица. Отговаря си на седмиците идеално. Давах зор да каже пола. Та въртя, сука, въртя сука - пишка не видя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Почти е убедена, че ще е мадама. Дано да е наистина така. Много съм хепи! Joy baby_neutral

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 15:28 от matsutka

# 571
  • В центъра на Вселената...
Как сте, момичета?  Hug
Моите неразположения все още ме изненадват. Един ден съм добре, друг ден съм като ударена с мокър парцал.
Нощни очи - колко хубаво е, че си имате дворче Simple Smile благородно ти завиждам.
Espa, честит рожден ден на патерици  party023 
V V - по принцип имам страшен нос. Много ми е чувствителен. А сега съм като ловджийско куче Simple Smile само ходя из къщата и душа, все нещо ми мирише натрапчиво.
Говорихте за главоболието - поне през ден страдам от него. Да се успокоя ли, че е от бременността?
Вчера ми излязоха резултатите от БХС. В първия момент като видях цифрите и се притесних. Но лекарят ми каза, че всичко е нормално. Все пак съм над 35 год. и какво ли не ми минава през главата.
Гледам, че някои от вас вече пазаруват бебешки неща. Аз имам почти всичко останало от сина ми. Тогава, от мераци толкова неща накупих, че сега съм решила да не се впускам в излишни покупки. Единственото нещо, което вероятно ще дам по-сериозните пари е количка, защото старата я продадох, а съм запазила само една лятна за по-голямо детенце. Напоследък съм се зарибила да ги разглеждам и събирам впечатления. То наистина тези колички са си цяла наука Simple Smile Вече имам фаворити, но все пак ще изчакам още преди да купувам.

matsutka - страхотна снимка си имате Simple Smile

# 572
Благодаря ви момичета за коментарите за резултатите! Още не съм се чула с док, но се надявам и той да мисли като вас   bouquet

Нощни очи и аз съм на твоята вълна, лошото е, че тук в Родопите мнооого трудно се затопля .... днес грейна това слънце най-после, надявам се тея дни да се постопли, че преди застудяването всичко беше цъфнало, а сега сигурно е изпоизмръзнало  Hug

# 573
Нощни очи , разбираем е трепета ти, един вид ще си имаш бебенца и в градинката,  newsm10 .....абе зарзават, цветя, всичко това е зареждащо и разтоващо, цяло щастие е да имаш възможност да притежаваш подобно кътче  Simple Smile

# 574
matsutka , олеее страхотно е, имате си вече фотомодел  smile3501, браво, че всичко е наред
SilvaZone , най-вероятно е от бременноста пустото му главоболие, защото и преди ме е боляла глава, ама такова чудо...откачам просто smile3511. Моята лекарка като и се оплаках каза, че било нормално, каза, че мога да пия парацетамол и нурофен....ама аз нали страх лозе пази и посягам към тях само в краен случай. БХС и ФМ, ще си ги правя в петък...ама и мен страшна треска ме тресе, дали всичко ще е наред, че нали и аз съм над 35  newsm17

# 575
Браво за чудесните резултати, Мац Simple Smile

# 576
Ей ме на и мен. Връщам се от прегледа. Бебенце е просто перфектно. Доки каза, че всичко е наред. направи ФМ, НТ е 0.9, има си и костица и общо взето всичко и ток и жица. Отговаря си на седмиците идеално. Давах зор да каже пола. Та въртя, сука, въртя сука - пишка не видя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Почти е убедена, че ще е мадама. Дано да е наистина така. Много съм хепи! Joy baby_neutral

Олеее, каква малка кукличка си имате само  Hug Много се радвам за теб, ако сега второто е момиченце, значи твоя мъж е майстор, според едни разбирания  Laughing Страхотна снимка, браво, браво   bouquet

# 577
Здравейте на всички...аз съм бременна за втори път,баткото ми е вече на 10 годинки, в 12 гестационна седмица ...терминът ми е на 21.09. ...тъй като не съм от Пловдив живея тук от почти 3 години и не съм запозната с лекарите та бих казала ,че първият гинеколог при който ходих нищо не говореше,нито обесняваше...сега от този месец ходя при друг ,който ми каза че е добре да направя БХС при него беше 60лв.и аз за да не го обидя реших да мина при него ,едно изследване ми излезна с повишен риск ,но и разбрах че това изследване не се правило в Писанец а в Пловдив само във Университетска болница....мисля в събота да ходя при д-р Даскалов... като цяло ми е притеснено

# 578
Ей ме на и мен. Връщам се от прегледа. Бебенце е просто перфектно. Доки каза, че всичко е наред. направи ФМ, НТ е 0.9, има си и костица и общо взето всичко и ток и жица. Отговаря си на седмиците идеално. Давах зор да каже пола. Та въртя, сука, въртя сука - пишка не видя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Почти е убедена, че ще е мадама. Дано да е наистина така. Много съм хепи! Joy baby_neutral

много хубава снимка на бебо

# 579
matsutka,  леле това главоболие е ужасно, незнам дали ти се случва често, но мен много ме мъчи откакто съм бременна. Преди винаги ми е било супер ниско кръвното, а сега е нормално, но явно за мен е високо...знам ли от какво ме боли вече ама е много неприятно. За дрешките благородно ти завиждам, аз честно казано нямам търпение да става по топличко и да си накупя и аз подходящи бременни дрехи.... ама супер сезон за бременее уцелихме, а момичета много ми е готино  newsm44 От където и да го погледнеш си е бинго, и разнообразие от плодове и зеленчуци ще има и хубаво време на корем, абе гот си е  newsm03
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Здравей за главоболието аз съм пила в около 150-200мл хладка вода слагам лимонена киселина 2-3 щипки разбърквам добре и пия на глътки

# 580
Здравейте и от мен, мами!
Бързам да ви уведомя какво стана днес на моят БХС!
Бебчето е добре, отговаря на седмиците, има си НТ 1мм и носна костица, та всичко е наред!
Въртя ни много номера при прегледа, 40 мин. доктора не може да му измери НТ, та на корем, та отдолу, но все пак успя!
За пола попитах, но е още рано, първо каза че има признаци за мома, но после се показа нещо като пишка, което го имали и момчетата и момичетата на този етап от развитието, но после на момиченцата изчезва, та ще видим по-нататък, каквото и да е, да е живо и здраво само!
Коефициентите за синдромите са повече от добри, шансовете са много минимални!
Притесни ме само факта, че доктора каза, че плацентата е ниско прикрепена! Но ще видя какво ще ми каже доктора, който ми следи бременността на 20 март като му покажа изследванията!
Нямам много време да ви чета, но се радвам, че виждам добри резултати при вашите прегледи!

# 581
Роси , ох,благодаря за рецептата, ще се пробва, че не се търпи иначе
А лимонена киселина, това тъй нареченото лимонтозу ли е?
 selinadi ,не се притеснявай, ниско разположената плацента не е нещо страшно, но иска пазене...не трябва да вдигаш тежко и да се натоварваш, трябва да си почиваш повече поне до края на 4 месец, тогава с нарастването на плода и плацентата се вдига нагоре. Ако нещо се обърка се получава много силно кървене, тогава веднага в болницата, там си знаят работата. Аз бях така с първия си син и бях много стресирана, но всичко мина и замина, сега да се надяваме, да се размина с този проблем...ама то ще стане ясно в петък Simple Smile

# 582
matsutka прекрасно е Simple Smile Стискам ти палци да е девойка.
 Моят ММ искаше много момче, но в момента, в който забременях, му казах, че имам чувството, че ще е момиче и той веднага и измисли име. И във вторник лекарката като каза, че има вероятност да е момче, доста кисело я погледна. Хич не ги разбирам тея мъже Simple Smile
 SilvaZone и при мен е така. При мен основно вечер положението се влошава много. Но примерно вчера ми беше толкова зле, колкото не ми е било до сега, днес съм много добре. Явно не при всички отшумява третия месец.
 Rosi Teneva добре дошла Simple Smile
  Елч да ти кажа и аз смятам, че жегата доста ще ни мори, но пък откъм гледна точка на облекло ще сем доста облекчени. Няма да се налага да нося палта, якета, ботуши и т.н. Така, че има и своите положителни черти лятото.
  eli_t определено ще пробвам рецептата ти. Обожавам спанак с ориз.
Lovebug Добре дошла и леко бременеене.

Espa с малко закъснение, но все пак Честит рожден ден Simple Smile

# 583
Роси , ох,благодаря за рецептата, ще се пробва, че не се търпи иначе
А лимонена киселина, това тъй нареченото лимонтозу ли е?
 selinadi ,не се притеснявай, ниско разположената плацента не е нещо страшно, но иска пазене...не трябва да вдигаш тежко и да се натоварваш, трябва да си почиваш повече поне до края на 4 месец, тогава с нарастването на плода и плацентата се вдига нагоре. Ако нещо се обърка се получава много силно кървене, тогава веднага в болницата, там си знаят работата. Аз бях така с първия си син и бях много стресирана, но всичко мина и замина, сега да се надяваме, да се размина с този проблем...ама то ще стане ясно в петък Simple Smile
                    да това е точно лимонтузу

# 584
Благодаря  Ви за топлото посрещане

Общи условия

Активация на акаунт