Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 946
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
 Елч още не се е веснала, явно в това хубаво време не и се прибира да ни пише, как е минало? Whistling Whistling Whistling

Добър ден и от мен  bouquet

# 601
Здравейте, момичета   bouquet

Толкова хубаво време, прекрасен ден и това е денят, който си бях избрала  bowuu . Целият град мирише на разцъфнали дръвчета, направо не исках да се връщам в тъмния и скучен офис  Crossing Arms , ама няма как... Днес кръвното ми е ужасно ниско, чувствам се като парцал, дано да отмине по-бързо тая гадория.

Espa, страхотен блог  newsm10 и тоооооооолкова много рецепти  Crazy . Със сигурност първото, което ще пробвам, ще е горещият шоколад, направо започна да ми мирише на шоколад докато четях рецептата  Crazy Обаче толкова много рецепти, имам чувството, че цял живот няма да ми стигне да ги приготвя всичките

eli_t, снощи си сготвих спанака по твоята рецепта, само лук не сложих. Стана страхотно, облизахме си пръстите   chef . Благодаря   bouquet

Успех на всички, които са на преглед днес  Praynig . Чакаме да се похвалите само с хубави резултати  baby_neutral

Това е от мен, днес ме е налегнал мързел... мързи ме дори да мисля  bash

# 602
  • Варна
Здравейте момичета, не съм писала досега тук, но ви следя редовно  Simple Smile, Аз съм от Варна, 26 г. в 13-та г. с. , първа бременност. Днес бях на първа консултация и всичко с бебчето е наред  Simple Smile, но ме притесни, това че док. каза, че матката ми била разположена ниско Sad , макар че каза, че няма опасност за бебето, аз се притеснявам..на някого случвало ли му се е нещо подобно ?? Благодаря ви предварително !

# 603
Да се отчета и аз!
Боли ме гърлото,ама много!Чак ми се повдига!Взимам някакви билкови пастили,с мед и лимон!Така е от 3 дни,а днес започвам и Мукоплант,защото ще кашлям!  Banghead Ужас!
Но има и какво да ме радва  newsm44 вчера се записах на женска консултация при много мила лекарка(в Плевен) и се срещнах с малкото човече  Heart Eyes прегледа беше толкова приятен,че нямам търпени за следващата среща!!!! Док каза,че всичко е наред и отговаря на седмиците!Видях как се движи,послушах и сърчицето,абе много вълнуващо!!!
В понеделник имам час при моя док(в София) и се надявам да разберем пола  Rolling Eyes
Хубава вечер   bouquet

# 604
Да се отчета и аз!
Боли ме гърлото,ама много!Чак ми се повдига!Взимам някакви билкови пастили,с мед и лимон!Така е от 3 дни,а днес започвам и Мукоплант,защото ще кашлям!  Banghead Ужас!
Но има и какво да ме радва  newsm44 вчера се записах на женска консултация при много мила лекарка(в Плевен) и се срещнах с малкото човече  Heart Eyes прегледа беше толкова приятен,че нямам търпени за следващата среща!!!! Док каза,че всичко е наред и отговаря на седмиците!Видях как се движи,послушах и сърчицето,абе много вълнуващо!!!
В понеделник имам час при моя док(в София) и се надявам да разберем пола  Rolling Eyes
Хубава вечер   bouquet

Здравей  quqkli4ka за болките в гърлото защо не пробваш да си направиш гаргара със сребърна вода

# 605
Здравей  quqkli4ka за болките в гърлото защо не пробваш да си направиш гаргара със сребърна вода

За съжаление, не мога да си спомня по какъв повод четох, че сребърната вода по време на бременност не е препоръчителна. Така, че ако искаш прочети първо.
Аз бих си пръскала гърлото с клеева тинктура и бих смукала ангин (хийл)  Peace

# 606
Rosi,Adyto, благодаря ви за съветите  bouquet ,но освен хапчета за смукане друго не понасям  Embarassed от гаргара и мазане на гърлото ми се повдига  Sick и за това си карам на пастили.
Хубава вечер!!!

# 607
Здравейте, дами!
Днес се сетих, че преди време се записах в тази чудесна групичка и веднага се зарових да чета  Grinning има много интересни теми, които обсъждате  Wink обещавам от този момент по-честичко да влизам, но все пак ще ви помоля за координатите на групата във фб.

Бтв, да се похваля и аз, вчера бяхме на преглед и всичко е ок, иначе така и не съм си виждала изследванията - моята докторка каза, че ще ме информира само ако има нещо притеснително. Иначе от днес реших да мина за 2-3 седмици на Пренатал, поне докато излязат повече плодове и зеленчуци, докторката се съгласи. Досега бях само на фолиева киселина от момента, в който разбрах, че съм бременна. Не съм приемала нищо друго, тъй като се чувствам чудесно - не е имало и следи от гадене и болки, само мнооооого ми се спи.

Искам да ви попитам, прочетох в по-стари коментари относно ехографията, че коремна се прави след 13та седмица, а мен още от самото начало ме гледа така и то поне 3-4 пъти, вредно ли е?  newsm78

# 608
Момичета, след като по ЗК имаме право само на 2 видеозона по време на бременността, какво се прави през останалото време на прегледа всеки месец?

Иска ми се ако се налага да ме гледат на видеозон и да си плащам да ми препоръчате къде мога да ходя да ми гледат детенцето на 4Д. Извинявам се за въпросите, ама съм доста боса.

# 609
Каая, някои лекари правят повече пъти видеозон, в останалите случаи ти мерят кръвното и разни параметри за таза, питат колко кг си (или ти казват там да се измериш) и ...май е това. Аз ходя в клиника Малинов при д-р Чучумишев (при него е по-спокойно засега), там работи и д-р Сигридов (май доста е работил за името си и сега името му работи за него - казвам го в най-добрия смисъл), 4-Д е 50 лв.

# 610
Здравейте, дами!
Днес се сетих, че преди време се записах в тази чудесна групичка и веднага се зарових да чета  Grinning има много интересни теми, които обсъждате  Wink обещавам от този момент по-честичко да влизам, но все пак ще ви помоля за координатите на групата във фб.

Бтв, да се похваля и аз, вчера бяхме на преглед и всичко е ок, иначе така и не съм си виждала изследванията - моята докторка каза, че ще ме информира само ако има нещо притеснително. Иначе от днес реших да мина за 2-3 седмици на Пренатал, поне докато излязат повече плодове и зеленчуци, докторката се съгласи. Досега бях само на фолиева киселина от момента, в който разбрах, че съм бременна. Не съм приемала нищо друго, тъй като се чувствам чудесно - не е имало и следи от гадене и болки, само мнооооого ми се спи.

Искам да ви попитам, прочетох в по-стари коментари относно ехографията, че коремна се прави след 13та седмица, а мен още от самото начало ме гледа така и то поне 3-4 пъти, вредно ли е?  newsm78
                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Здравей аз доколкото знам от гинеколога в началото е вагинален защото при коремната ехография в по-ранен етап не се виждало добре ....аз съм с обърната матка и в 8 гест.седмица доктора не видя плода с коремния и ме гледа с вагиналния.

# 611
Здравейте момичета! Аз отивам да бъде майка за първи път. My поради дата е 4 септември. Така се вълнувам! Всички съвети ще бъде приветствано.  Hug

# 612
Добра вечер, момичета!

Р.Великова, добре дошла при нас, леко бременеене!
LusBet, добре дошла при нас. От къде си? Лека бревенност

Личи си, че времето днес е било хубаво – много по-малко сте изписали, от обикновенно
Аляска, бих ти препоръчала Марков, но не мисля, че вече има часове за него за края на март, но можеш да пробваш поне, както и Стратиева – за нея мисля, че ще е по-лесно да запишеш.  На Марков контакти тук: http://www.mc-markovs.com/index.php?option=com_content&task= … 60&Itemid=116
На Стратиева тук: http://mc-svetapetka.com/site/?page_id=4
Стискам палци за амниото, сигурна съм, че ще мине леко и успешно. Разширеното изследване с цитология ли ще правиш, или съкратеното само?
Лоралии, не се вкарвай излишно във филми, говори първо с докторката ти
Wickedly, много се радвам, че ти е харесал блога Hug
Eлч, как мина, какви са новините?
Кристина, не е вредна ехографията през корема, просто в по-ранните седмици се вижда по-трудно, пък и зависи как е разположено бебето, за това повечето доктори предпочитат да гледат с вагинален накрайник тогава. При теб явно се е виждало и с коремният. Не се тревожи
Ели, много се върнуват мъжете ни, и на тях им е тръпка. Виж как правилната жена, прави мъжа готов за брак и деца. Много ви е хубава историята.
Ще ми е много интересно, който има желание, да разкаже как се е запознал с половинката си, много обичам романтични истории Heart Eyes
Ние с мъж ми се запознахме на едно парти, той беше включил китарата и пееше Ози Озбърн. Дългокос, красив, дошъл с мотор, лошо момче. Предложи да ме откара до вкъщи, как да пропусна да си повеея косата на Харли и да не си падна по него като класическо добро момиче Mr. Green. В същност аз точно бях приключила тежка романтична връзка, сърцето ми беше разбито и изобщо не ми беше до нова любов. Но той беше толкова мил и настоятелен, че с времето съвсем не усетих как се влюбих, а той не беше от най-търпеливите, на първа среща ме покани да се пренеса у тях, предложи ми брак на 3 тата среща и да му родя дете на края на първият месец от връзката ни Laughing. Така вече 10 години сме заедно, мисля че си паснахме много, въпреки, че сме адски различни и едновременно с това много еднакви. Мисля, че освен всичко ние един за друг сме и най-добри приятели, което ни прави много близки

Лека нощ!

# 613
Цвети и sugar благодаря ви Simple Smile
R.Velkova  и Lusbest welcome

Да взема освен и аз да сготвя спанака ли..., дояде ми се пък и го хвалите. С чипса нямах особен успех, май не нарязах добре картофите, но ще се пробвам пак.
Мами, как спите? От едно известно време не мога да спя по корем, а така обичам Sad. Заставайки на една от двете страни пък сякаш ми "пропада" корема. Понякога подлагам кърпа и е малко по-добре, пък за възглавница мисля е рано. Вие купихте ли си, ползвате ли я вече?
И едно мрън от мен: с всеки изминал ден все повече искам да преместя стрелките на часовника напред и вече да си гушкам бебо. Толкова съм нетърпелива...

# 614
lucky14 Еее, може и да обичаш, да спиш по корем, ама за няколко месеца ще забравиш  Laughing Какво да се прави Simple Smile За теб първо дете ли ще е? И аз съм така, нямам търпение, да си го гушна, да си го гледкам и т.н.  Heart Eyes

Еспа, много готина история имате с твоя мъж Simple Smile Ние с моя сме вече заедно от почти 12 години, по точно 11 и половина, а сме женени от почти осем, кога минаха тези години  newsm78  #Crazy
Нашата връзка с мъжлето, почна на шега. Работехме заедно, той искаше да спрат да говорят за него и бившата му ( и тя работеше с нас, ебаси мазохиста, а  hahaha ) и реши че е най-добре да почнат да говорят за него и друго момиче. А аз си бях млада и зелена, на 19 години Simple Smile И така, уж шега, докато не се влюбих в него, без да разбера. разбрах, когато го попитах, дали още обича предишното момиче, и той ми каза, че май да и аз глупачето ревнах  Cry Тогава разбрах, че съм се влюбила  hahaha Доста време му се сърдих и накрая се взехме  Joy преди години, когато бяхме пресни, пресни, сме си говорили по нощите по телефона, толкова много, за всичко, и сега ми се ще да е така, но... Когато се жениха кумовете ни, попа и м каза, че за да е щастлив винаги един браг, трябва да има компромиси, но винаги единя прави повече от други и че единя обича повече от другия. В нашата връзка, аз съм този някой. Не ме разбирайте погрешно, обичам си го, ама тия романтични филми са ми вкарали в главата  различно разбиране за любовта Joy  hahaha
И така, кратката версия на нашата любов е това Simple Smile

Момичета да ви питам, имате ли проблем с хъркането на мъжете си? Моя понякога ме изкарва извън релси и вече почна и да ме буди Sad Не знам какво да правя вече  Cry

Общи условия

Активация на акаунт