Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 920
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, аз пък от преди малко съм в АГ Варна. От вчера ме наболяваше доста и днес лекарката от ЖК каза - в болница. Добре, че звъннах на моя лекар, че той ме чака там и ме прие. И така...ще си полежа за задържане. Но по-добре превантивно така, отколкото по-лошо да стане.

# 631
Елч, стискам палци всичко да е наред и да се успокоиш  Hug   bouquet как може в майчин дом наистина така да ти кажат, някой същества там,на първо място не са хора, а на второ място не се за тази хуманитарна професия  #Cussing out  #2gunfire А Марков, какво каза? Какво му е мнението? Ти нали при Марков, каза че си?

Аз да кажа че моя мъж, не пие кафе, никакъв алкохол и не пуши  Laughing Абе мъж мечта  Sunglasses На сватбата беше доста смешен с виното в църквата и шампанското в ресторанта  hahaha Всички се смяхме, на негов гръб, като знаем, че му е гадно  hahaha  Joy Та представете си и ако пиеше, за какво хъркане щеше да става на въпрос  newsm78  #Crazy И като го събудя и му се скарам че хърка, той често ми отговаря: "ама аз не съм заспивал", а той спи от един час  newsm78

# 632
Здравейте,момичета днес май е ден за лоши новини Sad.Излязоха ми резултатите от БХС лекарката каза че съм на границата и ми направи повторни измервания.Май ще потърся друго мнение защото нещо взех да се съмнявам.Направи измерванията за няма и 10 минути някак набързо.Някои ако може да ми каже къде другаде във Варна мога да си направя изследвания ще бъда благодарна,че да не се лутам излишно и да губя време.
 А иначе в резултатите ми пише:
комбиниран риск за Даун -290
БХС риск за даун -230
 е кое от двете да гледам

# 633
Момичета, аз пък от преди малко съм в АГ Варна. От вчера ме наболяваше доста и днес лекарката от ЖК каза - в болница. Добре, че звъннах на моя лекар, че той ме чака там и ме прие. И така...ще си полежа за задържане. Но по-добре превантивно така, отколкото по-лошо да стане.

Ама какво се е случило, че чак и те вкарват в болница, не помня да си споменавала, че имаш проблеми ( или аз поне не помня, извини ме Simple Smile ) Дано всичко да е наред и скоро да си се прибереш вкъщи  Praynig

# 634
Здравейте, кафеникавото течение попремина, сега имам само, като това описано по-горе от някои момичета. Предписаха ми таблетки срещу гъбички и бактерии и явно заради тях се появяват роблемите. Знам, че сигурно трябва да лежа, но е толкова хубаво времто, че излизам на слънце Simple Smile Иначе, ранната ФМ и 4Д е добре, но доктора малко се замисли, все пак не ми каза да има проблем.
PAPP - A (плацентарен протеин) 0.77 част от медианата
Free-bCG (Бета -хироингонад отопин) МОМ 0.66 част от медианата
NT (нухална транслусенция) =<3  1.1 мм
NT (нухална транслусенция) МОМ 0.73 част от медианата
Някой знае ли какви са референтните стойности, търсих в нета, но нищо не открих?

# 635
Аз да кажа че моя мъж, не пие кафе, никакъв алкохол и не пуши  Laughing Абе мъж мечта  Sunglasses На сватбата беше доста смешен с виното в църквата и шампанското в ресторанта  hahaha Всички се смяхме, на негов гръб, като знаем, че му е гадно  hahaha  Joy Та представете си и ако пиеше, за какво хъркане щеше да става на въпрос  newsm78  #Crazy И като го събудя и му се скарам че хърка, той често ми отговаря: "ама аз не съм заспивал", а той спи от един час  newsm78

Това: "ама как ще хъркам, като аз съм буден" редовно го слушам и аз. ooooh!

vani4ka_84, дано се оправяш бързо! Само силни болки ли имаше?

# 636

Ама какво се е случило, че чак и те вкарват в болница, не помня да си споменавала, че имаш проблеми ( или аз поне не помня, извини ме Simple Smile ) Дано всичко да е наред и скоро да си се прибереш вкъщи  Praynig

Ами аз в първите седмици имах кървене и след това периодично ме наболяваше. И вчера болките се засилиха доста. Хапчетата не ги спряха. И лекарите решиха, че са контракции и е необходимо положението да се закрепи на системи. И така Simple Smile

# 637
Аз да кажа че моя мъж, не пие кафе, никакъв алкохол и не пуши  Laughing Абе мъж мечта  Sunglasses На сватбата беше доста смешен с виното в църквата и шампанското в ресторанта  hahaha Всички се смяхме, на негов гръб, като знаем, че му е гадно  hahaha  Joy Та представете си и ако пиеше, за какво хъркане щеше да става на въпрос  newsm78  #Crazy И като го събудя и му се скарам че хърка, той често ми отговаря: "ама аз не съм заспивал", а той спи от един час  newsm78

Това: "ама как ще хъркам, като аз съм буден" редовно го слушам и аз. ooooh!

vani4ka_84, дано се оправяш бързо! Само силни болки ли имаше?

Ами те болките даже не бяха толкова силни, колкото постоянни и неповлияващи се. Като сила...средна работа, търпими, но не и за пренебрегване. Малйо по-силни от менструалните ми.

# 638

Ами аз в първите седмици имах кървене и след това периодично ме наболяваше. И вчера болките се засилиха доста. Хапчетата не ги спряха. И лекарите решиха, че са контракции и е необходимо положението да се закрепи на системи. И така Simple Smile

Стискам палци, да не е нещо притеснително и скоро да си се прибереш вкъщи  Praynig

# 639
vani4ka_84, и аз стискам палци да се оправяш бързо и да се прибираш вкъщи, че лежането по болници не е от най-приятните изживявания!

# 640
Ваня, пожелавам ти кратък престой и да не се повтаря до септември  Hug
Жана, по принцип се гледа комбинирания... Както вчера писах на Елч, при августинките имаше три момичета, на които им се наложи да правят амнио, и при трите няма проблеми..
Пожелавам ви много сили, момичета, и съм сигурна, че всичко ще е наред и в момента изживявате излишни тревоги   Hug
Муци, от всички написани неща аз знам референтни само за нухалната гънка - да е под 3 мм

# 641
  • София
matsutka, не обръщай толкова внимание на килограмите- то на другите колички пише "до 15кг.", но честно- с колко килограма стока от магазина пълним багажника на количката, а?  Flutter
Както и да е, исках да споделя един много добър вариант на бюджетна количка.  Peace

Елч, спокойно. Някак си съм сигурна, че всичко ще е наред. Стискаме палци!  Hug
ОО, да знам колко ги тъпчем, това ми е ясно.  Joy Горките издържат по 20кг. Просто много тъпо е написано, иначе количката ми харесва страшно много.  Peace
Цвети, аз учих там само две години, понеже просто не ми се оставаше в кварталното да уча, а трябваше да изкарам някъде 2 години преди музикалтото. Ми кога............спомням ли си вече, хахаха ми 1999-2000 и евентуално съм хванала 2001. Учих там 9 и 10 клас паралелка захари.
Жана, нямам идея от това изследване. Дори не знам какво да те посъветвам. Нека другите момичета също изкажат мнение.
Ваничка, да се стабилизираш бързо и да си се прибираш вкъщи. Дано всичко е наред.

# 642
alaskan Да ти е живо и здраво мъжлето и да се обичате все така, както до сега   bouquet

matsutka Аз съм ти кака, била съм в горните курсове по това време Simple Smile Мисля че съм била втори или трети курс тогава  Simple Smile Че и моята специалност си била Simple Smile Спомням си като ходехме на практика в Нестеле, колко много ядохме шоколади, вафли, бисквити, керкери и въпреки това си седях слабичка, а не като сега, все се ограничавам и все съм си дундичка  Laughing  hahaha Ама едно е да си 16-17-18 години, друго си е на 31 вече  #Crazy Имам една съученичка, която казваше на времето едно думи на нейна позната " Що се мъчим да отслабвам, като все съм гладна. По добре да си хубавеея, така или иначе ще умра гладна и дебела" Много се смях  Joy

# 643
  • София
alaskan Да ти е живо и здраво мъжлето и да се обичате все така, както до сега   bouquet

matsutka Аз съм ти кака, била съм в горните курсове по това време Simple Smile Мисля че съм била втори или трети курс тогава  Simple Smile Че и моята специалност си била Simple Smile Спомням си като ходехме на практика в Нестеле, колко много ядохме шоколади, вафли, бисквити, керкери и въпреки това си седях слабичка, а не като сега, все се ограничавам и все съм си дундичка  Laughing  hahaha Ама едно е да си 16-17-18 години, друго си е на 31 вече  #Crazy Имам една съученичка, която казваше на времето едно думи на нейна позната " Що се мъчим да отслабвам, като все съм гладна. По добре да си хубавеея, така или иначе ще умра гладна и дебела" Много се смях  Joy

ООО, вие сте ходили в Нестле, браво, ние ходихме в Анимекс там на надлез Надежда, но пак се счупвахме да ядем. Аз не съм много по сладкото и там винаги ми миришеше много, ама адски тежко и се наяждах само от миризмата. Нжоооо, това не ми пречеше да изяждам огромни количества троен лешник, че не беше толкова сладък  Mr. Green
Може и да сме се засичали 100% ММ беше паралелка месо 3 курс, когато аз бях първи 2000г

# 644
Ваня, пожелавам ти кратък престой и да не се повтаря до септември  Hug
Жана, по принцип се гледа комбинирания... Както вчера писах на Елч, при августинките имаше три момичета, на които им се наложи да правят амнио, и при трите няма проблеми..
Пожелавам ви много сили, момичета, и съм сигурна, че всичко ще е наред и в момента изживявате излишни тревоги   Hug
Муци, от всички написани неща аз знам референтни само за нухалната гънка - да е под 3 мм

И аз затова знам! Мерси много  Hug

Общи условия

Активация на акаунт