Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 536
  • 763
  •   1
Отговори
# 735
  • софия
Това легло не се застила цялото, частта за спане е повдигната.
Ужасно неудобно изглежда, сядаш отстрани, търкулваш се и стигаш до матрака  Joy

# 736
  • София
Нееее, на 4 крака припълзяваш и атакуваш ...в интерес истината, дребните винаги правят опити да се намушкат между/около родителите в кревата, даже на мен това ми беше оправданието за прекалено широката спалня в стария апартамент. Е, моя номер 3 не спи успоредно, той се върти като стрелка на часовник и винаги аз (като по-лека) съм избутаната, ММ изобщо не го "отчита". Затова и вече не сме либерални да го пускаме да припълзява, независимо от оправданията.

# 737
Барба не живее в апартамент  Simple Smile

# 738
сядаш отстрани, търкулваш се и стигаш до матрака  Joy

Хаха, тази имагинерна сценка ми напомни на един епизод на Колин и Джъстин, в който попаднаха на една баня с мокет на пода, ама така тапицирано, че чак до ръба на ваната. Бяха ужасени от мокета, но преположиха, че все пак функцията му е да се излиза от ваната с търкулване и така да се пести от хавлии. Laughing

# 739
Ох, значи още повече съм изпуснала от хубавините на Барба!  ooooh!

На мен честно казано това легло хич не ми харесва - нито като цвят, нито като материя. И да, предполагам, че е толкова голямо заради децата.
Другото, което не ми харесва е детската баня - така преградена тоалетната ми е като на обществено място, а не в дом, но предполагам, че е по-удобно.

# 740
  • софия
 Joy Joy Joy

Интересно ми стана защо го няма лампиона вече в сайта, да не би да са го спрели  newsm78
Samtid
Аха да се наканя да си го купя и то...

# 741
# 742
  • софия
Съпружка, и за моя вкус е умопомрачително леглото.
Но "стенописа" ме срази  Mr. Green

# 743
  • София

Другото, което не ми харесва е детската баня - така преградена тоалетната ми е като на обществено място, а не в дом, но предполагам, че е по-удобно.
Те, тоалетните са общо 5, и да се лепне някой вирус, има свобода на действие Laughing Laughing Laughing ...На мен лично "драмата" ми беше с ваната в банята за гости  Joy Joy Joy, е, мислих, чудих се и накрая - махайте я...егати и гнусливия човек съм станала...

# 744
  • В кошера...
Шш, няма я лампата. Те и други позачезнаха от сайта. Ще се надявам да се появи или ще поръчам от другаде.
Благодаря Ви за мненията. Ще се отчета със снимки като се подредя.
Пина, за мен има някакво мидсенчъри обаяние този лампион. Но това само от интуиция.

# 745
Има- има мидсенчъри!  Simple Smile

# 746
  • в света на неограничените измерения
Сега разсъждавам над въпроса, дали за лятната кухня ми е нужен абсорбатор newsm78
Там определено ще се готви, но помещението е директно отворено към двора, вратата цяло лято стои отворена, няма да има много текстил, само един диван с няколко възглавнички.
Как ви се струва, допустимо ли е при това положение да не слагам абсорбатор,  или като го правя, всичко да си е по учебник.

Ема, според мен има значение дали ще има отваряеми прозорци в помещението. Ако ще е отворена само вратата, може би няма да се проветрява достатъчно и смятам, че ще ти е необходим абсорбатор.
Абе, по-добре  предвиди абсорбатор, както е по учебник. Grinning

# 747
Знаете ли как се правят тези стенички с оголени тухли, при положение, че като се оголят тухлите, които са на стената няма да изглеждат така. /тухлите са от онези правоъгълните с дупка/
http://style-files.com/2013/10/11/10-beautiful-exposed-brick-walls/

# 748
Може ли и аз да измрънкам, че огледалото срещу розовото диванче е отживелица дори и в Америчко. Ама щом им харесва на хората, да се радват. На мен ми хареса много пространството и кухнята. За рисунките по стените явно са преписвали от мен. Whistling

Пардон, не било диванче, а легълце. Йептем кич!

# 749
  • sofia
Знаете ли как се правят тези стенички с оголени тухли, при положение, че като се оголят тухлите, които са на стената няма да изглеждат така. /тухлите са от онези правоъгълните с дупка/
http://style-files.com/2013/10/11/10-beautiful-exposed-brick-walls/
С тухли "четворки" (ако тях визираш под тези с дупка) няма да се получи.
Чисто практически точно оголването като на снимката е някакво безумие. Нашата къща е с такива плътни тухли. Като къртихме мазилките се показаха отдолу тухлите и стената изглеждаше точно като на тази снимка, нооооо само на снимка изглежда привлекателно  Mr. Green
Ако снимат подобна стена в детайли и отблизо, никога няма да си помислите да си го причините.
1. хоросана, с който са зидани тухлите винаги се рони, прави един фин и непрекъснат боклук - трябва да се мисли нещо да се запечата.
2. фугите, които има между тухлите са сериозно дълбоки и тази дълбочина варира - пак трябва по някакъв начин да се изравнят.
3. самите тухли също се отронват, пак финно и незабележимо - всичко трябва да се мине с лак или някакво друго покритие.

Ако стената не е зидана с идеята, че тухлите ще се виждат - забравете Simple Smile По-хубаво да се направи нещо специално с фасадни тухли - те са гладки, не се ронят и изглеждат по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт