@BirdsFlu, @becky bloomwood, иска ми се да слушам сърцето си, иска ми се да дам шанс, но тези ми желания все повече и повече избледняват. Предполагам знаете, че всеки човек си има праг на търпение и аз май започнах да го достигам. Изморих се от чакане. Не може винаги аз да съм човека, който прави крачките. Наистина съм на мнение, че който те обича, ще се бори. Не казвам, че очаквам тя да свърши всичко, очаквам да ми даде правилен стимул, който да ме убеди, че си струва да продължа да полагам усилия за възстановяването на тази връзка.
Не съм поставила ограничения какво да ти казва сърцето

Може ти все да си човека, който прави крачките. В това няма лошо. Така трябва да бъде. Това, че мъжете са забравили как да бъдат мъже и прехвърлят все повече от отговорностите си върху жените, не значи, че това е правилно. Хората трябва да си знаят ролите. Объркат ли ги, идват недоразуменията. Нейният sms е всъщност това, което ти искаш. Не поставяй ограничения и изисквания за формата, тъй като и твоето "хайде да пием кафе" не е много по-различно от нейния sms.
Според мен, ако толкова се терзаеш, е относително безопасно да я питаш дали не иска да се видите и между другото я питай какво иска.
Ако искаш мнение - прави го сега. Не чакай да минат години, да живеете в нещо сподавено, да се опитвате да фабрикувате щастие с други хора и в крайна сметка да си развалите семействата и да нараните невинни хора заради гордостта ви сега. Питай патило.
Останалите неща нямам какво да ги коментирам - в любовта гаранции никога няма. Затова, каквото сърцето ти казва, а не разума.
Хайде сега бъди мъж и си гони интереса.