Струва ли си да се бориш?

• 13 715
  • 108
  •   1
Отговори
# 90
Ти още ли си тук ?????? , къде е новото момиче или радостта от живота .... Момче отивай да се забавляваш , изчезвай оттук или ще започнем да ти говорим за адаптирано мляко, рефлукс и захранване , но ти сигурно не знаеш за тези неща и ще се притесня ако проявяваш жив интерес към това .... А между другото да споделим предимствата и недостатъците относно пелени многократна употреба и памперс / хъгис.....кога е удобно?

Не разбрах това към мен ли беше? И ако да, с какво съм го провокирал?

# 91
Според вас струва ли си да се бориш,когато човека когото обичаш и с когото мечтаеш за семейство има огромен дълг към банки,който е теглил преди още да се познавате и няма намерение да започне да го връща..?Опитва се да заобикаля закона просто,по различни начини,а аз не съм съгласна с това и искам да спя спокойно...Обича ме,уважава ме,цени ме...Няма изневери,скандали,недоверие,прекрасен човек е...Но какво бъдеще бих могла да имам с него при това положение?Колко спокоен би бил живота ми след време,когато вече имаме дете..И редно ли е понякога човек да се вслуша в разума си,а не в сърцето си,особено когато вече не е дете,а жена,която мисли за бъдещето си като отговорен човек......
Аз вече реших да послушам разума си за първи път в живота си,не знам дали сгреших...Болката е огромна,но се надявам някой ден да мине и да осъзная,че решението ми е било правилно....
Ако някой иска може да ми пише на лични или да изкаже мнението си тук...

Никак не си сбъркала. Имам такава приятелка, абсолютно същата ситуация, но той и каза за дълговете чак като се ожениха и тя вече беше родила. Няма да ти казвам каква драма е. Бягай далече! Ще те завлече и теб.

# 92
  • София
Ти още ли си тук ?????? , къде е новото момиче или радостта от живота .... Момче отивай да се забавляваш , изчезвай оттук или ще започнем да ти говорим за адаптирано мляко, рефлукс и захранване , но ти сигурно не знаеш за тези неща и ще се притесня ако проявяваш жив интерес към това .... А между другото да споделим предимствата и недостатъците относно пелени многократна употреба и памперс / хъгис.....кога е удобно?

Не разбрах това към мен ли беше? И ако да, с какво съм го провокирал?
Словесна логорея, не се връзвай Laughing

# 93
Моля те , не се връзвай - имай малко чувство за хумор . Написах го с най -добри чувста , за да се забавляваш вместо да затъваш в още по-гокяма дупка разсъждавайки какво да предприемаш , живота тече бързо и ще те подмине . Извинявай и успех във всичко! Hug

# 94
Моля те , не се връзвай - имай малко чувство за хумор . Написах го с най -добри чувста , за да се забавляваш вместо да затъваш в още по-гокяма дупка разсъждавайки какво да предприемаш , живота тече бързо и ще те подмине . Извинявай и успех във всичко! Hug
Можеше просто да погледнеш, че авторът от много дни не е активен в темата и вероятно вече прави точно това, което закъсняло го съветваш.

# 95
Е ти пък сега си изключително пунктуален , нямам време да следя кога се появява автора и кога не . Само мога да отбележа , че момчето реагира веднага на пост , който е пуснат около 3ч сутринта бг време ...... newsm78 Peace

# 96
Е ти пък сега си изключително пунктуален , нямам време да следя кога се появява автора и кога не . Само мога да отбележа , че момчето реагира веднага на пост , който е пуснат около 3ч сутринта бг време ...... newsm78 Peace
"Ти още ли си тук ??????". Така си започнала поста си... От една страна нямаш време да следиш кога се появява и кога не, обаче в същото време "знаеш", че е тук... А той от 6 дни не е писал "тук", т.е. явно не е "тук" и именно затова така учудващо реагира на странния ти пост.

# 97
Точно, защото не бях активен в темата, понеже лично за мен е изчерпана и наистина не ги мисля толкова нещата вече, но явно има и други хора с подобни проблеми, та си пишат в темата, а аз съответно получавам известия и реших да видя какво става.
В 3 часа сутринта със сигурност не съм писал в темата.
Имам чувството, че axel_chiara2430 реши, че съм Даяна1111 или нещо такова.
И все пак нищо фатално не е станало, така че нека зарежем споровете.

# 98
Ами именно защото не съм имала време да вляза не съм забелязала че авторът още поддържа темата , nofelet тине можа ли да схванеш риториката на поста , както и да е всеки си разполага с времето по начин , който му харесва.
amateur -няма спор , спокойно ... Не се чудя дали да споря с nofelet , с който съм в чудесни взаимоотношения или да подновявам словесни битки с когото и да е .., арбитърство е приятно? Simple Smile
Всъщност какво стана с твоето момиче в крайна сметка ?

# 99
Ами погледнах ситуацията под по-различен ъгъл(по-реалистичен) и разбрах, че всъщност съм се борил, но е било напразно.
Сега продължавам напред. Няма смисъл да спирам и да се самосъжалявам. Взех си поуките от цялото нещо, изживях си го по моя си начин и сега гледам оптимистично напред. Очаквам лятото с нетърпение, да ходя да поработя сезонно по Черноморието за пореден път и.. така. Общо взето съм с нагласата, че хубавото тепърва предстой! Simple Smile

На всички, които са в подобна кофти ситуация ще кажа, че живота продължава и не чака нищо и никой. Затова продължавайте и вие!

# 100
Общо взето съм с нагласата, че хубавото тепърва предстой! Simple Smile

На всички, които са в подобна кофти ситуация ще кажа, че живота продължава и не чака нищо и никой. Затова продължавайте и вие!

То хубавото понякога предстои, понякога е останало зад гърба ти.

Животът продължава, но не задължително в черно и бяло, в повечето пъти - в различни нюанси на сивото. В тази връзка съветът ти не е необходимо да е валиден и за всички други в такава ситуация.

# 101
И все пак доза оптимизъм не е излишен никому. Хора, които са в подобно положение, със сигурност нямат нужда да чуят, че има вариант хубавото да е останало зад гърба им и да се съсипват допълнително.

# 102
 Laughing аз съм антипозитивист

Най-страшни са грешките, които си направил от неследване на сърцето.

В тази връзка, доколкото някой не извършва престъпления, винаги бих го подкрепила, ако следва сърцето си, но не съм идеалната компания, ако трябва да седя и да симпатизирам на заблуди. А пък ако се опитва и да тика в заблуди и други само и само да не е сам - съвсем без мен.

# 103
Ми точно, че в един такъв момент човек се хваща и за най-малкото, та дори и за несъществуващи неща и следването на сърцето се превръща в преследване на заблуди и фантазии, на идеализирани образи и пр.

# 104
Много е дълго за писане. Може би по някога е по-добре да погледаш идеализирания образ, който да се изпари отколкото да го подтиснеш и да си травмираш психиката. С второто се раждат сложните истории. То сърцето ще ти каже кога края е край.

Общи условия

Активация на акаунт