Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави маджун от захарна тръстика?
Кои зеленчуци могат да бъдат засадени през март без предварително отглеждане?
Коя градинарска култура изисква най-много поливане и грижи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави маджун от захарна тръстика?
-
Кои зеленчуци могат да бъдат засадени през март без предварително отглеждане?
-
Коя градинарска култура изисква най-много поливане и грижи?
-
Кои дървета са лесни за отглеждане в градина, която се поддържа само през уикендите?
-
Как правилно да засадите доматите?

Може би за това ,когато се пренесохме извън града мечтаех само за цветя и райграс,но с времето започнах с десетина корена домати,после малко повече,на следващата пролет още повече зеленчуци и така обратно отвоювам територии от райграса.После направих и високите лехи,а тази година и оранжерийка.Голяма краста ми стана моето хоби,и за сега и аз съм още в " Романтичния период"
да кажем замислена.Първо ,който от селото стар и млад ме срещна,първото което казва е-Ама ти си луда,ще ти обират продукцията,защо ще копаеш ама как ще поливаш,а знаеш ли че има земно куче и всичко ще ти отмъкне?Абе вместо мен ги мързи!
Казвам им -Добре хора,оставете ме да опитам пък ще видим.И така!Поздрави на всички зеленчукоентусиасти!
само да припарят и ще им дам една мотика за наказание!