БАРСЕЛОНА 4

• 80 438
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Зависи колко закупени FAST LINE има, ако са много, ще почакаш (понеже влизат първи), аз бях преди две седмици и нямаше ни един.

# 61
  • срещу двата комина :)))
Зависи колко закупени FAST LINE има, ако са много, ще почакаш (понеже влизат първи), аз бях преди две седмици и нямаше ни един.

ясно, мерси  Hug

П.П. някой има ли идея колко време преди датата мога да си взема онлайн билети за Саградата , всеки ден проверявам, а за 05.04 все още не може  Tired

# 62
  • София
Хайде пак аз Simple Smile Като им гледам сайта, билетите трябва да са за текущия месец, аз поръчвах от самата Барселона един ден преди посещението си и нямах проблем.  Hug

# 63
Хайде пак аз Simple Smile Като им гледам сайта, билетите трябва да са за текущия месец, аз поръчвах от самата Барселона един ден преди посещението си и нямах проблем.  Hug

а, добре , че почнах да се притеснявам ще пуснат ли изобщо билети  Joy

# 64
  • Варна
За Casa Batlio си взех билет онлайн, за да не чакам на опашка, чакала съм 5 минутки на входа. Има смисъл д се купуват предварително билети за всичко  Mr. Green

И за парка на Гауди и Испанското село ли е желателно да си взема предварително или на място?

# 65
  • Барселона
Здравейте!
Аз живея в Барселона от 4 години. Приятелят ми е екскурзовод българин. Скоро направих и сайт за този прекрасен град изцяло на български език. В него може да намерите много информация. А ако имате нужда от по- специфична такава, може да ми пишете. Ето го и него http://www.zabarcelona.com
Поздрави от слънчева Барселона!
Леда  Peace

# 66
  • Варна
В Sant Pau може ли да се разходим в двора само без да плащаме такса? Билетите само за вътре ли са?

Браво LedaBCN   bouquet, ше разгледам сайта.

# 67
  • Барселона
В Sant Pau може ли да се разходим в двора само без да плащаме такса? Билетите само за вътре ли са?

Браво LedaBCN   bouquet, ше разгледам сайта.

Като се влезе в двора, който е отпред на централния вход на Hospital de Sant Pau не се плаща. Ако искаш да разгледаш сградите и вътрешния двор- да. Препоръчвам ги да се видят, страхотни са! Дворът отпред е много малка част от целия комплекс. Ето едно видео от преди няколко седмици, когато беше безплатен входът. https://www.youtube.com/watch?v=sYvaYz55VP8&list=UUZTvr1DxvE5WFnR7hRwfmtA

# 68
пак аз с въпрос  Joy можете ли да ми кажете нещо сладко, типично испанско, което мога да донеса на колегите  Hug

# 69
  • Барселона
пак аз с въпрос  Joy можете ли да ми кажете нещо сладко, типично испанско, което мога да донеса на колегите  Hug
Понеже съм в Каталуния, сещам се за турон и панейетс. Едното е типично за Коледа, а другото за Хелоуийн. Пише се turron и panellets.  Rolling Eyes

# 70
Понеже съм в Каталуния, сещам се за турон и панейетс. Едното е типично за Коледа, а другото за Хелоуийн. Пише се turron и panellets.  Rolling Eyes

благодаря  Hug

# 71
  • София
Leda, браво на теб. Поздравления за сайта. Жалко, че малко късно разбирам за него, когато се върнах, но ще го използвам при следващите ми пътувания.   bouquet

# 72
Здравейте, включвам се с въпроса знаете ли през юни до колко часа работи парка Гюел?

# 73
Здравейте, включвам се с въпроса знаете ли през юни до колко часа работи парка Гюел?
От 08 до 21 часа, всеки ден, вече искат пари за влизането, имаше дълги спорове, дали да остане безплатен, ама явно не издържаха..
http://www.parkguell.es/en/informacion

# 74
  • София
Момичета, моля за помощ някой, който е купувал билети онлайн за Саграда Фамилия. Преди малко уж купих 2 билета, платих с кредитна карта, но не видях да ми излиза някакво потвърждение, билет или нещо подобно. На мейла ми също няма нищо. Сега съм в чуденка - купила ли съм билети или не?

Общи условия

Активация на акаунт