НВ-ВМХ, част 74

• 36 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
кам Hugаз след онзи филм престанах да ям мозък Mr. Green
а как ми харесваше
с татко си ядехме тайно агнешки главички,защото майка ни ги изхвърли веднъж
Шоки Hugмного добре си го казала това за стомаха
при системно преяждане е нормално да се увеличава обема му
поне с това ми тъпчеше главата баща ми всеки ден
по някое време мислех,че не ме обича,защото ми режеше едни тъъъънки филийки и ми даваше само половината Embarassedза яйца,месо и сирене/кашкавал нямаше ограничени,но напомняне за обема на стомаха ooooh!
мда Thinkingкакви странни родители съм си била избрала
мозък съм виждала,но не знам как да го сготвя,а и ме е леко гнус Embarassed
но ако намеря агнешки главички няма да им простя Grinning

# 451
100-гр айсберг ми е предостатъчна. Някой в миналите страници беше споменал май , че по-добре да хапне шоколад , отколкото салата, защото се подувал / ако не се бъркам де/, но това се отнася за мен със сигурност. Дори 3-4 лъжици ориз или 1/2 картоф мога да хапна и няма да ми подейства  като салатата. И нещо, което се сетих - мразя да обяснявам как  мен ябълки и всякакви пресни цитрусови сокове НЕ ме пращат моментално до едното място Twisted Evil Обяснявам и не ми вярват   Outta Joint А сега изчезвам да покарам колело и дано тази вечер да спя повече , че вече ще се чудя как да го използвам това време.

# 452
Ммм да Лилава коса абсолютно все едно мен си описала. И мен така ме затапват салатите от никъде нищо не излиза. Всичко засяда там в корема и си откарвам така дълго. Ама това, че съм щяла да я изпишкам след час ниц. А дето круши с вода ще те пратело до ВЦ-то пак ниц - ни до едното, ни до другото.

# 453
  • Варна
Вие ме накарахте да преобърна всичко в което вярвам. Винаги съм мислела, че марулите и зелето са най-добрият приятел на пържолата. Simple Smile Хаха, шегувам се, но не е шега, че аз на ден изяждам по 700-800 гр салата дневно без проблем. Но нямам проблеми с подуване, ако съм яла само салата и яйца или месо. Ако има въглехидрат някакъв, особено 'Бавен' положението е крайно. Ще намаля салатите значително за известно време, колкото да видя как ще се почувствам и ще докладвам.

# 454
RadostNezemna , щом нямаш проблем със салатите, не ги намалявай. Сега се сетих нещо , което ми направи впечатление - ами аз и майка ми се храним по различен начин и храните ни действат по различен начин : тя хапва ли ябълки, салати , сокове и беж до вц-то. Аз - не.  Laughing Преди време , когато пие 3в1 обаче го постигах тоя ефект - без значение по кое време на деня го пиех, след 15мин тичах до вц Crazy

# 455
Радост и аз съм все още така #Crazy . И все не можех да си обесня защо така нещо поухранена изглеждах, пуФкава една. И бухам ли да бухам салати понеже нали до час ще се изпишка, няма калории и т. Н. А то какво се оказа. Но както казахме това не е при всички. Всеки трябва да се наблюдава явно и да преценя за себе си. Обаче по общи наблюдения май най-засегнати сме девойките с размер 160/55-58кг.

# 456
Обаче по общи наблюдения май най-засегнати сме девойките с размер 160/55-58кг.
smile3508  Няма да се отказваме - или ще ги свалим тия упорити последни килца, или на височина ще дръпнем - друго решение няма Joy

# 457
хоп, още един в групата на джобните гаджета, които гледат с лошо око на зелените салати  Laughing

ще трябва да отворим няколко подгрупи в темата:

- на девойките, които са против зелените салати и многото зеленчуци, особено вечер/тези, които си осигуряват достатъчно мазнини докато хапват повечко зеленчуци  Wink
- на девойките, които броят калории и за тях имат значение/тези, които не броят и се осланят на сигналите от тялото си
- на девойките, които пият вода/тези, които не пият много
- спортуващи и мързелуващи
- вегетаринаки контра кръвожадни /в тази категория има и вегетарианки ядящи риба  Wink и т.нар. флекси-вегетарианки, само на свинско  hahaha
- коноп срещу марихуана  Joy Joy

добавяйте  Sunglasses

Ей, горното е на шега, да не се впрегне сега някоя девойка   bouquet

мозъкът е божествен  Heart Eyes само го сварих 6-7 мин и малко масълце  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 15 мар 2014, 00:43 от greendream

# 458
Е то вие защото сте по 50 килограма, затова ви личи  една маруля Whistling
Но си е така де, даже днес се замислих какъв зеленчук да си купя утре толкова до минимум съм ги свела.

Днес правих от по-едрите скариди овъргаляни в кокос и белтък, и в тиган с 1 лъжица мас. Станаха супер, любимата ми комбинация вече е скариди с кокос. НЯкак екзотичен вкус дава на скаридата.
Утре ще умувам за риба, освен и аз да взема мозък пак да пробвам. На времето много ядяхме на село агнешки главички, аз умирах за езика и мозъка, а майка ядеше очите, тогава ми се повдигаше само като я видех, а сега ако ми падне може и да се изкуша да пробвам.

Лилава_коса добре дошла!

greendream забрави алкохолната дружинка  Drunk cheers
Току що открих че съм флекси-ово-лакто-рибо вегетарианка  Mr. Green

# 459
Ооо да алкохолната дружинка аз съм член и там Blush

косичке от към ширина все ще го докараме, от към височина не знам в кой режим да се внедрим - мъжо вика яж праз   Mr. Green

joy-ка абе личи си ни марулята и баш щото сме 50кг. Там е проблема наистина.

green  Hug

# 460
А това мислите, че може да е истина  newsm78?

http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/hiit-life/fashion-lifestyle/7 … egan-bodybuilder/

Кой плод или зеленчук ги изгради тези мускули Shocked?

# 461
Хехе страшни сте

Аз съм от групата на сурово-рибоцо-ядящите освен всичко останало
Откакто се научихме да си мариноваме рибата и мммм....

И тук вали сняг  Shocked
След като цяла седмица беше +20 на слънце сега сме снежни
Това ми се е случвало досега само в БГ
Тук за 9 зими за първи път такава аномалия

# 462
  • София
А група на преяждащите режимно ?!?  Joy
Моя милост е там първа  Heart Eyes

Hug Hug Hug

# 463
А група на преяждащите режимно ?!?  Joy
Моя милост е там първа  Heart Eyes

Hug Hug Hug
Аз и в двете групи да се включа освен  Joy щото и сурова риба ям и да преям с нея мога  Joy

# 464
Аз съм яла агнешки мозък - с агнешките главички Wink Признавам си без бой, че агнешка главичка вкусих за първи път миналата година Embarassed Още като бях дете, гледах как баба ми вареше главички и си ги хапваха възрастните с кеф, но аз не исках, гнус ме беше Embarassed Миналата година обаче, понеже прочетох колко полезност има в мозъка и очите, а естествено, че и в езика, се престраших. И взе, че ми хареса Sunglasses То си е агнешко общо взето, а аз агнешко винаги съм обичала. Чак си се чудя сега на акъла защо по-рано не съм се "очовечила" да проям главички Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт