НВ-ВМХ, част 74

• 36 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Кискам се и се чувствам крава))))

# 61
  • Варна
Фъстъците не се ядат сурови, защото са от сорта на бобовите (боб, нахут) и са много трудни за храносмилане.

# 62
Cioccolata, отново чудесно оформление на темата! Благодаря   bouquet

# 63
 Hug

(Купих топки за тенис и ще започвам да се мачкам Embarassed Загледах и пудовките, но ще си помисля малко какво точно да купя Laughing)

# 64
Фъстъците не се ядат сурови, защото са от сорта на бобовите (боб, нахут) и са много трудни за храносмилане.

Нокой няма да го яде сурови
Написах вече защо АЗ ги искам сурови
Защото искам да ги накисна и лично да ги изпека

Шоки, успех
Май вместо пудовки е трябвало да погледнеш и тенис-ракетите
 Laughing

# 65
Само тенис ракети ми липсват ooooh!

# 66
Само тенис ракети ми липсват ooooh!

що?
да си тупкаш топката
не за друго
 Laughing

# 67
Greendream, аз се сетих нещо по отношение на китката и подуването - да не би да става въпрос за синдром на карпалния тунел? Embarassed Аз това нещо го имам, макар че на мен не ми се е подувала, но преди години редовно получавах изтръпване, особено нощно време съм се събуждала многократно с напълно безчувствена ръка от китката надолу или пък палеца и другите 2 пръста. Embarassed Тогава си пусках ръката да виси надолу и това помагаше, но понякога беше необходимо да я поразмачкам, за да се възстанови кръвообращението и чувствителността. Много пъти, като започне да се нормализира, се получаваше парене - много неприятни болки, все едно тече гореща вода по ръката Embarassed И това ми беше все дясната ръка - тази, с която натискам бутоните на мишката. Да, но през последните 2-3 години, откакто по-съществено съм ограничила въглехидратите, това вече не се случва, слава богу Embarassed Много, много по-рядко ги получавам тези кризи и са значително по-леки, което за мен е голямо облекчение. Не знам дали се дължи на намалението в теглото или на нещо друго Embarassed

Но аз още 2009 г. направих и друга промяна в начина на работа: бутнах и клавиатурата, и мишката напред, така че целите ми ръце от лакътя лягат на бюрото - така пиша и така работя с мишката. Това го направих по съвет от една приятелка и според мен помогна. Преди това държах клавиатурата на ръба на бюрото и натисках с китката ръба Embarassed

Шоки, на мен ми е подута само дланта, китката си е ок засега  Peace Аз си го обяснявам с някакво възпаление /нервно/, което предизвиква задържане на вода, за да обезболи мястото. И си мисля, че тази модерна болест би трябвало да е доста разпространена с навлизането на компютрите в живота ни. Сега съм решила да премина на таблет, там движенията са различни  Joy Joy за съжаление няма да мога да пиша, а и в работата не мога да работя с таблет. Абе страшна работа! Почивка май му е най-доброто решение. Май-юни съм решила да си идвам в България, може да си заформим някоя среща, какво ще кажете   bouquet

# 68
Относно онези извисените
Предпочитам мърша пред фураж
Искам да съм тигър, а не крава

уаспи, много кефиш всеки път с тази сентенция  Heart Eyes

аз като се замислих, ям сутрин, обед и вечер месо  Embarassed поне напоследък така се организирам.
Обаче си спомням, че кака Галя в спайдърите казваше, че жените могат да преработят максимум 150 гр бяло месо и 120 гр месо на ядене /има се предвид белтъците в него/ и не трябва да надвишават тази порция. Та гледам да се придържам към това  Wink Снощи реших да мина само със салата, песто и козе сирене, но си останах гладна, та метнах и една пържолка  Laughing Въобще голям вегетариански смях с мен, след толкова години самобичуване Joy

# 69
  • Варна
Уасп, извинявай, не съм твърдяла подобно нещо. Аз само прочетох нещо за "фъстъци" и "сурови" и реших да кажа какво знам по темата Laughing
Иначе и аз си купувам сурови белени и си ги пека и правя на фъстъчено масло.. ммм   chef

Шоки, топките се търкалят върху твърда повърхност (стена, под) и болното място отгоре. Голямо обяснение дръпнах  Stop
А за пудовка: най-полезният, многофункционален и компактен уред. Чак се чудя защо не съм си купила по-рано. Аз имам една 16кг хубавица и ако нямам наистина никакво време за зала или да бягам/карам колело, правя 100 суинга с 50 лицеви опори и 50 клека (примерно) за 15-20 мин и съм тренирала доста качествено с това.

# 70
Радост, точно така знам и аз за топките Wink   bouquet

Благодаря и за препоръката за пудовка!  bouquet Аз не знам дали да се изсилвам чак на 16 кг Embarassed Май не съм за толкова.

# 71
  • Варна
Като цяло под 10кг няма смисъл. Идеята на пудовката е не да я "вдигаш", а да се правят по-интензивни движения. Не съм най-големият капацитет, но моя опит сочи това. От почти година трнирам с пудовки и тренирах на 8кг точно 2 седмици, на 12кг - месец, а 16ката даже още ми е тежка за някои упражнения.

# 72
О, ясно... Ами, благодаря! Hug Ще си помисля хубаво дали да взема пудовка Embarassed

# 73
Джия, може и да греша, но от всичко, което си писала дотук, ми се струва, че може мазнините, а и количествата храна/калориите да са ти малко. Хапвай си смело режимна храна, ако има нужда даже увеличи броя хранения!Вместо банан може заквасена сметана. А защо не и малко банан със заквасена сметана и какао, да речем? Wink Или пък варено яйце/кашкавал+масло...

Ами грешиш, за съжаление  Confused Хапвам си доста мазничко и количествата не са оскъдни. Хем и ядки се отпускам да ям по така, а бадемите съдържат доста В. Кафето си го пия освен с кокосова сметана и обикновена 38% и пълномаслено мляко  ooooh! Blush
А банана снощи си го намачках и си го смесих с половин кофичка пълномаслено кис. мляко 5% и кокосови стърготини.
Днес съгреших с горски плодове(боровинки, къпини и малини) и си взех и един 85% черен шоколад. Няма да казвам, точно колко изядох от него. В търсене съм на Линд 99% ама тука не мога да намеря. То не е като България, от пиле мляко.
Така съм се подула пак. От как съм на режима не пия толкова вода, както преди, едва 1 л. изпивам на работа, което е нищо и организма ми естествено я задържа, защото го ощетявам.

# 74
  • София

кака Галя в спайдърите казваше, че жените могат да преработят максимум 150 гр бяло месо и 120 гр месо на ядене /има се предвид белтъците в него/ и не трябва да надвишават тази порция.

Е а са, хубава работа, тия искат да ми намаляват мръвката  Crossing Arms
Как 120 гр .. ми това е едно ребърце  Sad Едно ребърце или една мъничка вратна пържолчиЦА на мен са ми малко. Ще се нахраня, обаче ще ми се яде още ,както се казва, на устата ...
Не, не ме устройва този порцион  Joy

Общи условия

Активация на акаунт