НВ-ВМХ, част 74

• 36 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Значи главичките отпадат Sad

# 511
  • София
О, това не  ми хареса ...
добре де, тези главички са на животни под година ...
търся да се хвана за нещо  Sad

# 512
Свидничка, много интересно
Благодаря за ценното инфо

Относно окосмяването поне при мен не виждам връзка
Но пък докато дюканствах ми порастна мустак и то сериозен
 Embarassed
После като се прехвърлих тук постепено намаля до нормално окосмение и не е така забележим както тогава
Но пък една дюканка тогава сподели, че повече не и се налагало да се епилира, краката и станали супер гладки на режима
Явно всичко е строго индивидуално

# 513
Вивиан, къде пише, че са на животни под година? Embarassed Аз не мисля, че у нас се продава само такова агнешко и съответно главички. Дори напротив, често се случва агнешкото месо да се окаже жилаво като от поотраснала овца. Rolling Eyes

# 514
  • SA
svidni4ka, благодаря за интересната информация!   bouquet
Очи и мозьк така или иначе не ям, а няма и да правя опити в бьдеще.

# 515
  • UK
Свинският мозък е много вкусен също. За сега прионни болести са установени само при тревопасните и човека. Прасетата са целунати от Господ явно  Joy
 Някой беше писал, че размерът на сутиена се е увеличил на режима. Ами от 2 седм ме болят гърдите, както си спомням навремето в пубертета, когато започнаха да ми растат и са ми малко увеличени  Shocked На режима съм от 3 мес. За сведение гърдите не ми се влияат от овулация и МЦ и не са ме боляли откакто бях бременна и тогава по обясними причини ми се увеличиха с един размер.

# 516
  • София
Еее ...
И без това вече се броят на пръсти нещата, които ям, сега и агнешката главичка отпадна   Sad
Някой нещо за свинския врат?!  Crossing Arms

# 517
svidni4ka, странно, че те болят гърдите цели 2 седмици Shocked Мен многократно в миналото са ме болели от ПМС, но не за толкова дълго време Embarassed

# 518
  • UK
svidni4ka, странно, че те болят гърдите цели 2 седмици Shocked Мен многократно в миналото са ме болели от ПМС, но не за толкова дълго време Embarassed
Шоки, болят ме по точно същия начин както когато почнаха да ми растат за първи път и когато бях бременна  Shocked И са едни твърди ooooh! Съжалявам, че занимавам аудиторията, но може накой да има същия проблем. М/у другото най-първия път, в пубертета, ме боляха няколко години така нон-стоп, докато не спряха да растат. Затова си спомням. Тогава докторите казаха, че било нормално  Whistling

# 519
Относно окосмяването...не че ставам за пример, тъй като съм на режима от месец, пък и прегрешавам с плодове. Особено сега докато бях болна си хапвах по банан на ден заради гастритните болки...
Веждите ми вече не растат, не ги и скубя, защото няма какво.  newsm78 Но пък имам страхотен косопад в момента.  ooooh! Този месец изобщо не си усетих цикъла. Винаги преди да ми дойде ме болят гърдите, а този път не, то и за това забравих, че трябва да ми идва. Не ме и боля, което силно ме изненада. Но също така ме изненада, че на третия ден, когато кръвта започва да намаля и става кафява, се усили много, а течението беше ярко червено(даже се уплаших, да не правя кръвоизлив). Малко ме боля, за много кратко.
Та такива аномалии около мен.
Това за болката си е постижение, защото от как съм в тази държавица не ме е пропуснала, нито веднъж. Но пък и аз прекалявах със сладкото. Сега не съм близвала захар, брашно, ориз, картофи и смятам да продължавам в същият дух.

# 520
  • SA
За врьзката окосмяване- вьглехидрати - аз сьщо мисля, че се има предвид развитието на PCOS при някои жени ( далеч не при всички) , който синдром макар и не напьлно изяснен , се свьрзва с хиперинулинизьм и сьответни метаболитни нарушения вьв вьглехидратната обмяна. При него се стимулира и производството на по-големи количества тестостерон в яйчниците, който пьк води до засилено окосмяване.
Има доста данни, че нисковьглехидратните диети повлияват добре PCOS и допринасят за нормализиране на тестостерона ( даже и в нашата тема мисля имаше една сьфорумка, която постигна това с режима). А когато тестостероньт е нормален, не се стимулира космения растеж на необичайни места при жени.
Джия, при мен сьщо изчезването на болката в началото на цикьла беше едно от пьрвите неща, които усетих като резултат на този режим. А такива бях имала през целия си живот и то доста тежки - редовно пиех болкоуспокояващи през пьрвия ден.
За косопада - той на много неща може да се дьлжи. Но ако имаш вьзможност, виж си и нивото на вит.Д. как е.

# 521
Да, решила съм да ходя на лекар и да си направя пълни изследвания, ама да видим кога, че все няма време.

# 522
Аз пък се замислих по повод на лудата крава и телешкия език Sad И той ли е потенциална заплаха? ooooh! По принцип в България май не е имало луда крава, но пък и въобще не е сигурно, че телешкото и телешките езици у нас са български, защото знам, че в България добичета за месо почти не се отглеждат, така че сериозно ме хвана страх от телешкия език Cry

# 523
  • София
Аз имам малко косъмчета по брадата и ореолите на гърдите, в следствие на моята поликистоза в миналото и сега ми се струва, че растежа им доста се забави, но все още наблюдавам и не мога да изкажа категорично. Но със сигурност вече ги махам по - рядко.

# 524
  • UK
Аз пък се замислих по повод на лудата крава и телешкия език Sad И той ли е потенциална заплаха? ooooh! По принцип в България май не е имало луда крава, но пък и въобще не е сигурно, че телешкото и телешките езици у нас са български, защото знам, че в България добичета за месо почти не се отглеждат, така че сериозно ме хвана страх от телешкия език Cry
Шоки само основата на езика, където са сливиците. Те обикновено го режат по към края, така че език си яж  Grinning Сливиците изглеждат като лека подутинка в основата на езика и отгоре лигавицата е малко по-гладка и на дупки, така ще я познаеш  Peace
 Прионите се локализират в нервната тъкан основно, но и в органите на имунната система. Затова сливиците се смятат за SRM (specified risk material). Също червата са SRM заради пайеровите плаки в стената им, които са част от имунната система. Затова и черва от едри преживни не се използват за колбаси. Аз имам резерви и към агнешките, но мюсюлманите си ги ядат. Аз ям само свински  Peace
Абе прасето е голяма работа, всичко му се яде освен половите органи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт