Кралски работи и клюки - 8

• 78 435
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Каква е логиката на забраната за консумация на морски дарове? Ако е заради евентуално натравяне, морската храна не е единствената, с която може да се натровиш.
Няма логика - има правила.  Mr. Green В случая, правилно № 7:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=704946
Пфу, толкова безумни неща. Имам чувството, че тези правила си ги изсмукват от пръстите, колкото да се правят на важни. Само за гласуването и заемането на политически постове съм съгласна, но това с Монополито и морските дарове си е пълна изгъзица.

# 616
  • Sydney
като се има предвид сериозната възможност от натравяне именно с морски храни не се очудвам... дори Японското кралско семейство няма право да яде разни морски неща...

# 617
Аз ще се върна на Даяна. Защо темата "Даяна", е като табу за фамилията и сякаш се опитват да бъде забравена? Говорят ли синовете й за нея, честват ли годишнини от смъртта й? Дали се срещат с нейните родители /ако са живи/? Народът ще я помни още дълго, но семейството май отбягва да говори за нея. Камила ми е страшно неприятна с тази лисича физиономия. Не че Чарлз е красавец.

# 618
Съобщение във Фейсбук:
William and Kate likely to see The Queen today in Norfolk, and hopefully a name for the new Princess will be announced

Може би днес ще се разбере името на принцесата  Grinning

# 619
Мохамед отива при планината... Grinning

# 620
прогнози нямам за името, но ми е адски интересно и на мен как ще се казва! И за Мохамед, че отива при планината ме разсмя. Точно така Simple Smile

# 621
  • Бургас
Те пък точно за раждането на малката половината кралско семейство духнаха - чичото в Австралия за някакъв си мач, бабетка в Норфолк. Сега Уилям ще ходи да я гони в Норфолк, че да благоволи да си даде съгласието за името. Тя всъщност какви ги дири там?

# 622
_buba_, Уилям и Хари направиха голям благотворителен концерт, за да отбележат 10 годишнината от смъртта на майка им.
Годежният пръстен на Кейт е този на Даяна и тук говорят за нея:
https://www.youtube.com/watch?v=k-DPSPgzrmI

# 623
  • Sydney
чичото учи в Австралия, не е духнал по собствена воля Simple Smile хаха
Мохамед е яко (етимологията на името Мохамед всъщност е "благословете"), в този смисъл свравнението е доста добро, макар и шеговито Simple Smile

Последна редакция: пн, 04 май 2015, 14:32 от benitabeni

# 624
  • Телиш/Плевен
Хайде, още една конспирация. Rolling Eyes

"Някои източници казват, че дори Мидълтън да е родила детето сама е невъзможно да напусне болницата на крак, въпреки че второто раждане обикновено е по-леко от първото." Shocked

# 625
Руски експерти ...  Tired

# 626
  • Варна и...духом на Босфора
Салютите минаха ли,гледам тръгнаха едни оръдия,21 пъти нали?

# 627
  • София

"Някои източници казват, че дори Мидълтън да е родила детето сама е невъзможно да напусне болницата на крак, въпреки че второто раждане обикновено е по-леко от първото." Shocked

Joy Joy Joy

Тези "експерти" са такива само на хартия.  Laughing

# 628

Не вярвам да рискуват да дадат бебето на сурогатна майка. При все, че се пазят името си, абсурд да направят нещо подобно. по - назад е изкоментирано в темата защо изглежда добре и че е възможно. Баба Бети не би допуснала нещо подобно. Още повече, че би наследило доста гени от сурогатната майка. А,едва ли кралицата ще допусне нещо подобно.

# 629
  • София
Това е абсурд. Най-малкото, защото няма да рискуват с гените. А, и при здрава, права Кейт, няма причина.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт