Смешки от форума - 14

• 58 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Dope Reach
Цитат на:  link=topic=770931.msg27699586#msg27699586 date=1394798897

Обич синеока а как би отказала изобщо смол ток? Не да казваш тази тема не ми е приятна а просто да кажем смол токът продължава повече отколкото ти е приятно и не ти се говори повече.

Mr. Green

Хаха, доста време ми отне да разбера какво искал да каже авторът.  Laughing

# 61
  • Пловдив
Включвам се с един цитат, породен от третата чаша вино Laughing

hahaha hahaha hahaha Ама съм яка Simple Smile

# 62
момичета, страхотни сте!!!
И пишещите и копиращите  hahaha

# 63
Какво става с мозъка на някои бременни?! Самоизключва ли се?!

Цитат
Здравейте на всички 
Имам следния въпрос, защото съм много притеснена от снощи. Бременна съм в 11-та седмица. Снощи имах глупостта да се намажа по лицето с гел на алое вера на фирма Forever Living. Няма да казвам нищо лошо за продукта, защото е страхотен. Но после просто забравих, че по ръцете ми има все още явно от гела, защото не ги измих и се прегледах отдолу, защото от време на време ми излизат топченца, като запушени жлезички и хубаво се поопипах. И в един момент през нощта се будя в пристъп на паника, че може да стане нещо на бебчо и ведн ага в банята и се мих, сутринта пак се мих ... Та въпросът ми е има ли вероятност нещо да му стане на малчо, защото четох тук - там, че не е много добре приемът през устата по принцип на алое вера, но друга информация не мога да намеря. Иначе чак в сряда съм на консултации при доктора ми, но до тогава ще се побъркам ...

# 64
  • София
Боже, горките доктори, представям си какво им е  ooooh!

# 65
  • n/a
Знам, че темата е придобила по-скоро ироничен, отколкото
светло усмихващ тон, но ... това нещо си струва да се проче-
те, така ми се струва. Обич,  Hug

Не знам, аз последно като бях в Лувъра, и се шматкам, шматкам, па дойде време да си ходя. И като се разпищяха едни аларми, едно чудо, лудница ви казвам. Наобиколи ме една охрана, дръпнаха ме в една стаичка отстрани, направо напълних памперса.  Embarassed Какво става, момчета, викам, защо така припряно, а те - Съблечете се!  Shocked Ама недейте така, казвам, аз не съм по работа тука, разхождам си се, те обаче тц. Naughty Ми съблякох се, гледаха, цъкаха, па ми казаха да си се загърна. И като се почнаха едни извинения, едни извинете мадам, викам - какво ми се извинявате, мискини, защо ме карате да се разпищолвам тука, а те - скенерите, викат, скенерите са виновни, засекли под палтото ми силуета на някаква Венера от Вилендорфско, и си казали - край, откраднаха я, бърже да я спрат, демек мене, щото нали. В смисъл, не знам дали се обясних като хората, но и аз страдаме от съдбовна прилика с разни неземни създания, и все ще се намери некой да ми каже, че не приличам на човек, разбираш ли.  Peace

# 66

Това с топченцата не го разбрах.  newsm78

# 67
Ами поопипала се жената, какво има за разбиране.  Mr. Green

# 68

Сигурно има пъпки и ги е стискала. ooooh!
Ако се сещаш за онази, онагледената снимка, нещо подобно.

# 69
Ок, сори, че повдигнах въпроса!  Sick

# 70

Отдолу има жлези, Бертолинови се наричат. Понякога се възпаляват и се подуват. Също така понякога косъмчетата не могат да пробият кожата и също се възпаляват, и се получават т.н. топченца.

# 71
  • Лондон
Знам, че темата е придобила по-скоро ироничен, отколкото
светло усмихващ тон, но ... това нещо си струва да се проче-
те, така ми се струва. Обич,  Hug

Не знам, аз последно като бях в Лувъра, и се шматкам, шматкам, па дойде време да си ходя. И като се разпищяха едни аларми, едно чудо, лудница ви казвам. Наобиколи ме една охрана, дръпнаха ме в една стаичка отстрани, направо напълних памперса.  Embarassed Какво става, момчета, викам, защо така припряно, а те - Съблечете се!  Shocked Ама недейте така, казвам, аз не съм по работа тука, разхождам си се, те обаче тц. Naughty Ми съблякох се, гледаха, цъкаха, па ми казаха да си се загърна. И като се почнаха едни извинения, едни извинете мадам, викам - какво ми се извинявате, мискини, защо ме карате да се разпищолвам тука, а те - скенерите, викат, скенерите са виновни, засекли под палтото ми силуета на някаква Венера от Вилендорфско, и си казали - край, откраднаха я, бърже да я спрат, демек мене, щото нали. В смисъл, не знам дали се обясних като хората, но и аз страдаме от съдбовна прилика с разни неземни създания, и все ще се намери некой да ми каже, че не приличам на човек, разбираш ли.  Peace

Joy Joy

# 72
Цитат
mnogo se izvinqvam za latinskiq Sad( s  windows 8 sme ot skoro i ne se spravqm s otkrivaneto na BG..
Пак ли с тоя латински?

# 73
Естел, точно влезнах, за да споделя за Латинския  Laughing

Иначе, жалко за жената. И тя бърка неграмотността с Латински език.

# 74
Цитат
За мен кърменето е нещо много противно, извратено и гадно. За това мисля като родя, веднага да си спра кърмата. Дано лекарите ми изпишат някакви хапчета. Само при мисълта, че детето трябва да ми засмуче зърното, ми става много гадно. За това реших че няма смисъл да кърмя

Общи условия

Активация на акаунт