Violetta~Виолета- една мечта, една песен. - Тема 14

• 79 939
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Стили ще пишеш ли сезон 3 на историята ти? Peace

# 46
Нова снимка на Тини Heart Eyes Heart Eyes

# 47
малко ме потресе по средата на клипа вижте

# 48
Здравейте!
Добре дошла Стели! Приятни мигове в темата! Викай ми Дъгичка Simple Smile

Качих дизайните в Туитър, може да ги видите ако не сте. Ще кача и смешно селфита на звезди.

И съм на върха на щастието! Днес спечелих училищното Спелинг Бии!
Поздравления!! newsm74 И аз бях на Спелинг Бии, но отпаднаха на 11 кръг  ooooh! Sad

# 49
  • София
Ах тази Людмила  Laughing Доста мъчно ми стана за Фран  Sad Грегорио както винаги много забавен  Joy (хванах само втората половина от епизода)

# 50
Аз не го хванах епизода  Sad

Днес извадих голям късмет! Спечелих и от конкурса на БРАВО за Лив и Мади! Въпросът беше чий стил ти харесва повече. Аз писах за Мади  Simple Smile Някой знае ли кога би трябвало да ми пратят нещата? Нямам опит.

# 51
Епизода беше много интересен отново Sunglasses Стана ми гадно за Лара,защото Леон наистина се издъни като каза вместо нейното име Виолета,все пак Лара много го обича и Андрес наистина беше прав,просто ме е яд,че докато си изяснят чувствата с Вилю Лара и Диего също страдат Cry

Диего отново беше откровен с Вилю и определено не мисля,че е против нея не знам дали ще сподели подобно нещо,свързано с баща му (Грегорио) с Людмила например,но определено си личи,че обича Виолета Heart Eyes Много са сладки заедно и така прегърнати бяха в епизода много са ми готини  Heart Eyes
Надявах се много да се целунат,но разбира се ревността на Херман развали отново всичко наистина прекали,че чак ме ядоса по едно време добре,че беше Вилю да го обеди да не гони Диего от тях  Peace

Определено в този епизод и Людмила изпита ревност от Нати  Laughing Толкова е влюбена,че я е страх да не я изкажат на Феде  Laughing

Отново ми стана мъчно за Фран,но това е да имаш истински приятели Flutter Такова мило нещо направиха за нея и мисля,че с погледите,които и хвърляше баща той ще се усети,че тя не иска да заминава за Италия очаквам епизода в понеделник за да видя,какво ще го накара да се върнат Peace

Джаки много ме подразни първо беше виновна за това,че Пабло трябваше да изпусне Грегорио,а и сега е в комбина с него и го обвинява честно казано ме дразни тази жена  Naughty
Добре,че беше Рамашо,че да го предпази Херман Джейд за пореден път така полудя,че щеше да го сгази   Laughing

# 52
Аз не го хванах епизода  Sad

Днес извадих голям късмет! Спечелих и от конкурса на БРАВО за Лив и Мади! Въпросът беше чий стил ти харесва повече. Аз писах за Мади  Simple Smile Някой знае ли кога би трябвало да ми пратят нещата? Нямам опит.
Дъгичке,честито за конкурса!!! HugАз не съм печелила досега и не съм наясно кога трябва да ти пратят нещата  Sad

# 53
Тези младоженци наистина са късметлии да имат Феде на сватбената си снимка  Heart Eyes
http://instagram.com/p/lhob8aKwfP/

# 54
Тези младоженци наистина са късметлии да имат Феде на сватбената си снимка  Heart Eyes
http://instagram.com/p/lhob8aKwfP/

Да, така е!!!!!!  Grinning

# 55
Ето тук наистина си личи,че Клара и Диего са двойка

Леле Тини е удивителна и прекрасна тук Shocked Shocked Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 20:42 от md_violetta_fan

# 56
Аз не го хванах епизода  Sad

Днес извадих голям късмет! Спечелих и от конкурса на БРАВО за Лив и Мади! Въпросът беше чий стил ти харесва повече. Аз писах за Мади  Simple Smile Някой знае ли кога би трябвало да ми пратят нещата? Нямам опит.
И аз не хванах епизода защото времето навън беше супер и бях навън с новото колело!

# 57

този който го е правил
1. Е глупав
2. Ми е тъжно за него че няма вкус
3. Адски много завижда на Тини!

# 58

този който го е правил
1. Е глупав
2. Ми е тъжно за него че няма вкус
3. Адски много завижда на Тини!