Как да бием жена си правилно

• 28 063
  • 366
  •   1
Отговори
# 330
Този е бетер Болен Сидеров. Мисля, че спор с радиото би имал по-голям успех  Sick

# 331
  • Насред хаоса
Правата са еднакви за всички - няма такива права на силния, права на слабия. Не знам ония с подчинението на жените какво са създали и допринесли в тоя свят, факт е и че са наникъде и в момента - от многото мъжки акъл все повече почват да се самоизтребват и да сеят атентати и смърт къде ли не, дори срещу своите си. И ако ги питаш защо, не могат да отговорят. Така че те изобщо не са някаква представителна извадка за каквото и да било.
В цивилизацията хората се държат по друг начин.

# 332
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ееее, не очаквах чак толкова плиткоумни разсъждения в защита
  Второто предположение е, че си адски тъп. Все още се колебая, кое от предположенията ми е вярно  Thinking
Аз вече не се колебая - Второто ще да е  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

И за каква смелост и за какво признание трябва да говорим, след като и на децата (момчетата) е ясно, че освен физически и всячески, мъжете превъзхождат жените.
  О .... това вече го разбрахме с последната новина от телевизията, за изрода който преби до смърт 7 годишната си дъщеря - Браво на мъжкарите като него и тебе. Господ да ви съди - той всичко вижда и всичко връща. И ония също като теб няма тъй мечтаната от вас мъжка рожба, а две момичета, едното от които е убил от бой.

# 333
Този е бетер Болен Сидеров. Мисля, че спор с радиото би имал по-голям успех  Sick
Абсолютно Peace
 П.П. Цяла индустрия има измислена от гадното западно общество, която включва сини хапчета и прочие нужни благини за  херкулесови хора,   решили да  оправят света с онази си работа Laughing

# 334
  202uu

П.П. Цяла индустрия има измислена от гадното западно общество, която включва сини хапчета и прочие нужни благини за  херкулесови хора,   решили да  оправят света с онази си работа Laughing
  Joy Joy Joy

# 335
  • Под липата
 И жените можели да подмятат едри мъжкари  Laughing

# 336
Ееее, не очаквах чак толкова плиткоумни разсъждения в защита
  Второто предположение е, че си адски тъп. Все още се колебая, кое от предположенията ми е вярно  Thinking
Аз вече не се колебая - Второто ще да е  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

И за каква смелост и за какво признание трябва да говорим, след като и на децата (момчетата) е ясно, че освен физически и всячески, мъжете превъзхождат жените.
  О .... това вече го разбрахме с последната новина от телевизията, за изрода който преби до смърт 7 годишната си дъщеря - Браво на мъжкарите като него и тебе. Господ да ви съди - той всичко вижда и всичко връща. И ония също като теб няма тъй мечтаната от вас мъжка рожба, а две момичета, едното от които е убил от бой.

Ама тая тема още ли не заключена?  newsm78 Ех, Херкулес добре се забавлява....
      И защо по дяволите казахте за този мъж? Оставете  Херката да си тъне в мисли че мъжете са най-най-най висшите същества

# 337
  • Под липата
 E, защо пък да я заключват? Този тема е еманация на човешката глупост, в случая - тази на Херки. Трябва даже, да се закове, та да служи като нагледен материал, какви не трябва да стават момченцата като пораснат.  Whistling

# 338
Рафи, това ме разсъни 100 пъти по-бързо от кафето,  ама така се смях  hahaha
Ехааа .... тая Станка е номер едно, няма друга. Херкито има нужда да го наподмята малко някоя като нея, че да му дойде акъла  Joy

# 339
И жените можели да подмятат едри мъжкари  Laughing

Аз защо не мога да го пусна? newsm78

# 340
  • Под липата
Херкито може по-скоро да го развее някоя Станка като знаме на антимъжественост, ама нейсе.... Mr. Green

Ванилина, не зная  newsm78

# 341
Херкито може по-скоро да го развее някоя Станка като знаме на антимъжественост, ама нейсе.... Mr. Green

Ванилина, не зная  newsm78

Пусни заглавието поне да го намеря в нета...

# 342
  • Под липата
така?

http://www.vbox7.com/play:8e2aa8900f

''Станка Златева подмята едър мъжкар като детска играчка''

# 343
така?

http://www.vbox7.com/play:8e2aa8900f

''Станка Златева подмята едър мъжкар като детска играчка''

Айййй! Мерси Simple Smile   bouquet 

# 344
Понеже е очевидно, че Raffaella е в пъти по умна от Херкулес, той не вдява отговорите и и продължава да си пита едно и също.

Затова, Херкулесе, ще ти го обясня с по-прости думи, пък дано да ти стигне IQ-то да вденеш.

Питаш ли, питаш защо мъжете са разрешавали права на жените, а не обратно, още от древността?
Защото тогава е властвала чисто физическата сила, а не ума. Достатъчно просто ли е?

И сега примитивните, прости мъже като не могат да победят с ум, използват силата си да бият жените си. Обикновена комплексарщина.

Защо жените са започнали да носят панталони - и това си объркал. Не е за да приличат на мъжете, а защото е по-удобно.

А смешният аргумент, който изтъкваш няколко пъти - че на момчетата в детска възраст (предполагам визираш 8-10 годишна възраст) им било ясно че момичетата са по-тъпи, та това било солидното доказателство Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Съжалявам, че ще те разочаровам, но на тази възраст и момичетата мислят, че момчетата са тъпи. Това пък е доказателство, че жените са по-висши, ха сега де Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
И момчетата, и момичетата, го израстват този период, но ти някак си си останал на ниво 8 годишен и си спрял да еволюираш.

P.S. Знам, че пак няма да вденеш и очаквам с нетърпение да ме разсмееш пак

Общи условия

Активация на акаунт