Стягайте се ЮЛСКА дружина, първата половина мина - Тема 12

• 33 048
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
В тоя кош как ще се вози до 3 години newsm78 . Ние цяла зима сме в летния, че в друфия не се събира  Confused

# 571
  • Пловдив
Добро утро!

Много бързо пишете и не мога да смогна и коментирам.

VeryMe, как си?

lokosff, много неприятно,  Hug

Вчера мина успешно повторния серклаж. Добре, че го направихме, защото шиийката е много зле и старият нямаше да издържи дълго. Сега най-важното е да спрат и контракциите. Продължавам със системите + лекарства.

Мини_мони, ти как си?

Бързо оправяне на майките с неразположения. Честито на всички минали преглед.

Хубав ден!

# 572
  • София
pival, много се радвам че ти е минал серклажа добре, казват ли докога ще ти вливат системите?

Ivchenceto Smk аз лично не виждам драма да се вземе втора ръка. за сина ми си взех от продавалника ползвана количка проходилка и столче (кошницата) и им нямаше абсолютно нишо, супер запазени, чудна цена. едно бебе не може да амортизира нищо по такъв начин че да е зле. за количката виж дали са и ок гумите и самата конструкция - в смисъл да не е дефрмирана, друго аз не виждам какво може да те притесни  Hug да ти кажа даже ме е яд че после се вързах на майка ми да ги продам обратно, а хората които дойдоха да ги вземат не повярваха че аз самата съм ги взела ползвани и пак са супер запазени. и количката и проходилката сме ги ползвали супер много. така че ти си знаеш, но от личен опит, аз нямам скрупули да взема от там, но все пак си огледай нещата Peace

veryme не помня дали ти писах за кърменето, но имаше една мацка от консултатнките, която разказваше за едно мамче с близнаци успешно кърмени. между другото видях и на авент една twin версия, която не бях виждала, ако случайно решиш че ти е от полза ще цъкна да ти я копирам тук, може би би могла да е от допълнителна полза, знам ли. от мен също само адмирации за това  Hug
за кърменето и кога дават бебето, аз поне съм пример че и не дадено веднага бебе може да се кърми и без кърма до 5тия ден може да се кърми и то чудесно. бебче нямаше проблем нито с гърда нито с шише и за мен това беше голямо облекчение, понеже след 2-3 месеца се оказа че имам драма с едната гърда и той пак си пиеше кърма от нея, но от шише.

lady april и от мен   bouquet

миме, за комплекта не може ли да го замениш, има ли такава опция? ти как го взе онлайн ли? сигурно имат телефон за вързка. една колежка така замени, ама не с айко, друга фирма беше, имаше проблем с размера и по телефона се разбра с хората.

слънчев ден мамчета, аз отивам да поработя  Hug

# 573
  • Пловдив
 elpet, още няколко дни ще съм непрекъснато на системи. После трябва да увеличавам  паузата между тях.

# 574
пивам радвам се че всичко мина наред- почивай мила и се пази  Hug Hug Hug Hug

Very Me с теб какво става Hug

Малкия се разсополяви изведнъж снощи точно като лягахме и цяла нощ не съм спала наръгах го с панадол и нфлуцид и го преобличах на всеки час и в 3 тамън му дадох финално Нурофена и спря всичко и се закрепихме и в 4:00 взе че се напишка и не го усетих и айде пак ама нищо не можех вече да му дам и сега го чакам да се събуди да го видя как е, че спи което само о себе си е добър знак. Ох дано се оправи че много държи да иде на един рожден ден в неделя ама ако е болен няма да го пусна. То и днес сме на РД ама май ще го пропусна за всеки случай зависи как е - стискайте палци

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 08:20 от MAMA_SANCHO

# 575
Мами не мога да смогна да чета, вчера много сте напреднали...
Някоя мама харесваше Бамби, ето какво срещнах:
http://direct.asda.com/george/baby/sleepsuits-pyjamas/bambi-sket … 2,default,pd.html
http://direct.asda.com/george/baby/sleepsuits-pyjamas/3-pack-bam … 3,default,pd.html
http://direct.asda.com/george/baby/sleepsuits-pyjamas/bambi-flor … 3,default,pd.html

Уникално нежни са!  Heart Eyes
Някой знае ли дали имат доставка до БГ?

П.П.Връщам се да ви чета!

# 576
Добро утро, мамчета  Hug
пивал, много се радвам за теб Hug, все в болницата ли ще си до края, какво казва док?
Боже, дай ни сили  newsm17
Аз вече от лежане не мога да спя вечер и ме стяга шапката денем..Луда работа Laughing
Хубав ден!

# 577
Добро утро момичета smile3531
 Комплименти за Пивал че е изкарала успешно поредната манипулация и пожелания за скорошно (и окончателно Wink) подобрение  bouquet
памперс се сменя преди хранене, а не след - това за мамите с първо бебенце Wink

аз мога да поспоря с това, защото, кърменото бебе ака много по-често от това на АМ и не е рядкост да напълни памперса по време на самото кърмене. Та, ако се смени преди и се наложи и след, ще стане хипер преразход на памперси
KRISTI4,, силно е възможно хлапето да се отпусне на български чак когато попадне в говоряща езика среда. Или примерно повечко прекарано време с баба и дядо. Но така или иначе гръцкия ще му е водещият език.
Sisi_28, ластични чорапи можеш да намериш на един щанд в Халите. Ако влизаш от централния вход, стигаш до дъното и съвсем вляво. Друг вариант е един магазин за всякакви такива медицински работи ( включая и колани за бременни) на ул Симеон, отсечката между Цар Борис и Мария Луиза
И разбира се едно голямо уау, уау, уау! на LadyApril. Сигурно си знаеш, че ние с тенденция за лесно качване и трудно сваляне на килограми, много ви мразим такива дето 13 дена след раждане все едно не сте бременели и по всяка вероятност си изяждате по някой друг сникърс без сигнална червена лампа която иска да каже " Сти'а плющя ма, ами гъзо?!"
Последното в кръга на шегата, естествено Hug
По този повод май Мамм Сънчо беше писала че е като кюфте на клечки Laughing. Ми аз пък съм като кюфте без клечки в този ред на мисли smile3521

# 578
Добро утро,  bebe2 hahaha развесели ми деня рано рано  Hug

# 579
Само така Миме, важното е купон да става и да не ни пука.  :lalalala
Вчера се бях избацала с фигурален чорапогащник, високи токчета и пола и след одобрителния коментар на колежка и викам: -Това че съм бременна не значи че съм дебела и развлечена. Всичко е в рациото

# 580
bebe2 уби ме направо Simple Smile)) хехехех Joy

pival радвам се, че засега е минало добре. Дано до края това да е последното ти неразположение и на финала да имаш красиво, пухкаво и ЗДРАВО бебе Simple Smile

veryme, loskof и mini_moni вие как сте?
 Стискам палци на всички и да има само позитивни новинки в нашите теми! baby_neutral

# 581
  • Пловдив
Добро утро

Бебе2,не си сама.И аз съм кюфте без клечки  Joy

Пивал,Мини-Мони  Praynig

# 582
Delizabeth, Аз бивам, имам нерзположения, но сега като се замисля колко време без секс мина, а и още има, си отговарям на въпроса, защо снощи вече сънувах интимен сън с българска актриса  Embarassed JoyДа се смея ли, да плача ли.... ooooh! ooooh! ooooh!

# 583
Delizabeth, Аз бивам, имам нерзположения, но сега като се замисля колко време без секс мина, а и още има, си отговарям на въпроса, защо снощи вече сънувах интимен сън с българска актриса  Embarassed JoyДа се смея ли, да плача ли.... ooooh! ooooh! ooooh!
споко, аз оная вечер с жена сънувах Shocked, па не съм се отчаяла...

# 584
Добро утр о и от мен!!
Аз съм + 7...Док каза, че се много  Rolling Eyes-имам още емсеци, дотогава??  ooooh!

БЕБЕ2, няма такава възможност с Бг баба, дядо. Виждаме се много рядко. Най много веднъж в годината за 2 седмици . Сега ще идва за раждането бабата , за два месеца. Не знам дали това ще помогне  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт