Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 257

• 52 575
  • 727
  •   1
Отговори
# 690

Здравейте момичета,

И аз, като Величка цял ден зяпам мълчаливо от балкона и чета ли чета и мисълта, какви роли трябва да приема Енгин Акюрек не ме напуска.

За тези 2-3 години откакто го "познавам", стигнах до извода, че държи на себе си и авторитета, който има в гилдията.

От друга страна си мисля, че лоши роли няма, има слаби актьори. Я си спомнете за незабравимата Надя Тодорова -  Голямата актриса на малките роли. Е, разбира се чела съм, че някои приемат всичко, каквото им предложат без да се замислят дали са подходящи, други избират и не правят компромиси с името си. Мисля, че Енгин вече е от вторите.

Питам се обаче защо прие ролята на комисар Йомер и за себе си открих два отговора. Първия е,  че сценарият му е харесал много т.е. сериала  го е заинтригувал, а другия ?

Сега мога да ви разсмея с размислите си. Я си представете, че и Енгин някога, като всички малки момченца е мечтал да стане полицай ? И един прекрасен ден му предлагат да се превъплати в образа на доброто ченге, при това вече израсло в професията, защо да не приеме ?
Откъде да знаем отговора, като е известен само на г-н Акюрек.

Която и от двете причини да е си мисля, че нямаше да приеме само, защото му е доскучало.

Затова имам очаквания, че сериалчето ще бъде готино и ние ще останем удовлетворени, както от играта на Енгин, така и от всичко останало.

Извинете ме, че се поувлякох, но нали забелязвате че Барисеа я няма.  txtloves

# 691
Любов  newsm51

Скрит текст:
Обожавам Рим. Имам страхотни спомени. Винаги съм се възхищавала на римляните, колко са съзидателни. Никъде, където са стъпвали не са рушили, напротив-строили са. Навсякъде са носили цивилизация. А строителството им винаги ме е изумявало. Но ти го знаеш.

Само едно им се чудя на сценаристките -  как точно смятат да перат пари в Рим. Точно в Рим? newsm78 Да видим. Мисля, че в чантите на Елиф няма нищо. Целта е да я накарат да се чувства трафикант.
Точно. Той затова Таййяр каза, че Елиф е "издържала изпита". Това е проверка, да я накарат да се чувства гузна, за да могат после да я манипулират. С прането на пари не ми е ясно. Аз обаче все си мисля къде ще спи комисарчето? Те ще я следят, той ще я пази...дано не е на килимчето. Не знам, аз такива преживявания съм им замислила...

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 22:18 от loveofmine

# 692
Любов, аз също се кахъря за спането. Simple Smile)) Както не го харесва и гледа да се отърве от него, като нищо ще го остави да виси на пост на улицата пред дома и. Simple Smile) Хем ще си го върне и за обиска на колата и за кутията и за изненадата в самолета. Simple Smile))
Комет, защо пък да не си права в допускането? Simple Smile) Ами че до сега героите му все страдаха от закона - Низипли в пандиз, Булут в пандиз, Керим в пандиз... нека сега малко той размаха "палката". Wink))

# 693
  • Пловдив

И аз се наслаждавам...
Скрит текст:

# 694
...Аз обаче все си мисля къде ще спи комисарчето? те ще я следят, той ще я пази...

Joy Joy Joy

Мисля, че като един истински мъж трябва да остане на пост пред вратата. Mr. Green А дали Ел ще се смили над него и ще го покани в антрето......? Ким билир? Но той е железен. Дори да го покани вътре, той само ще я пази.   Mr. Green

# 695
...Аз обаче все си мисля къде ще спи комисарчето? те ще я следят, той ще я пази...

Joy Joy Joy

Мисля, че като един истински мъж трябва да остане на пост пред вратата. Mr. Green А дали Ел ще се смили над него и ще го покани в антрето......? Ким билир? Но той е железен. Дори да го покани вътре, той само ще я пази.   Mr. Green

newsm78 Аз си мисля, че ще е доста зает да СЕ пази от Елиф, ако го поканят вътре. Simple Smile))) Ами че тя така му се нахвърли преди ден-два... направо го отнесе... Ще си има едно наум момчето... Wink

# 696
  • Пловдив

Joy Joy Joy

Коя е Ел.... Вероятно Елиф.
Скрит текст:

# 697

Дано пак го накара да се преструват, че са гаджета  и го покани вътре.

Но първо да разберем тя ли е сеньоритата на която  викаха и защо ?

# 698
  • Пловдив

Няма да е лесна тази любов...

# 699
Марианче, Елиф-Ел, Йомер-Йо. На галено. Че докато им напиша имената и си забравям мисълта. То и без това аз нали се разбра, че съм от глупавите.  Mr. Green

# 700
Марианче, Елиф-Ел, Йомер-Йо. На галено. Че докато им напиша имената и си забравям мисълта. То и без това аз нали се разбра, че съм от глупавите.  Mr. Green

Йо... не е много удачно съкращение.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%D0%BE_%28%D0%BC%D0%B8%D1%82% … B3%D0%B8%D1%8F%29

Предлагам съкращение Й., ако толкова те затрудява изписването на цялото име. Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 22:51 от marytza

# 701
  • Пловдив

В туитър подават това в аванс от предаването в неделя по АТВ от 11,30 ч.
"„Отдавна работим по един проект, който обичаме и в който вярваме. Това е една много различна история, и детективска, и любовна.  История за хора с различен произход.” Енгин Акюрек"

# 702
  • Пловдив

newsm74 И аз, и аз. Ама оригиналните са по-добре.

# 703

]

Ей, тъй както сте под прикритие - да се произнесете - дали виждате това, което аз си мисля, че виждам  newsm03[/b]

Мартичка, да  се произнеса, че не виждам нищо, защото не знам ти
какво виждаш. Joy Joy newsm78 Joy Joy

# 704
Скрит текст:

В туитър подават това в аванс от предаването в неделя по АТВ от 11,30 ч.
"„Отдавна работим по един проект, който обичаме и в който вярваме. Това е една много различна история, и детективска, и любовна.  История за хора с различен произход.” Енгин Акюрек"

Мариянка  newsm51 както винаги всичко актуално за Енгин е сложено и преведено  в темата !

Общи условия

Активация на акаунт