Здравейте момичета,
И аз, като Величка цял ден зяпам мълчаливо от балкона и чета ли чета и мисълта, какви роли трябва да приема Енгин Акюрек не ме напуска.
За тези 2-3 години откакто го "познавам", стигнах до извода, че държи на себе си и авторитета, който има в гилдията.
От друга страна си мисля, че лоши роли няма, има слаби актьори. Я си спомнете за незабравимата Надя Тодорова - Голямата актриса на малките роли. Е, разбира се чела съм, че някои приемат всичко, каквото им предложат без да се замислят дали са подходящи, други избират и не правят компромиси с името си. Мисля, че Енгин вече е от вторите.
Питам се обаче защо прие ролята на комисар Йомер и за себе си открих два отговора. Първия е, че сценарият му е харесал много т.е. сериала го е заинтригувал, а другия ?
Сега мога да ви разсмея с размислите си. Я си представете, че и Енгин някога, като всички малки момченца е мечтал да стане полицай ? И един прекрасен ден му предлагат да се превъплати в образа на доброто ченге, при това вече израсло в професията, защо да не приеме ?
Откъде да знаем отговора, като е известен само на г-н Акюрек.
Която и от двете причини да е си мисля, че нямаше да приеме само, защото му е доскучало.
Затова имам очаквания, че сериалчето ще бъде готино и ние ще останем удовлетворени, както от играта на Енгин, така и от всичко останало.
Извинете ме, че се поувлякох, но нали забелязвате че Барисеа я няма.