Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?

До скоро

Шегичка
) преди като идваше все пипаше навсякъде, нямаше шкаф, който да не е отворила. Даже ми набара шкафа с превръзките и ги беше извадила и ги донесе на баща си, и попита " Тате, какво е това" ????
И пак нищо от страна на майка й, добре че вече не е така
Като си оправи държанието и разбере от сестра ми че слуша, пак е най-доброто внуче на света
Но мама и с нас така е процедирала и има ефект, за това със сетра ми ценим всичко, което ни се даде, дори и една бонбонка, дадена ли е с любов и ни радва
И аз не я чувствам, като истинска майка, в пълния смисъл на думата, но като знам, какви има, особено на сестра ми каква е, мисля че моята е заслужила, но има такива дето не са заслужили и никакво обръщение да имаш към тях