"Селски" номера и пинизи

• 5 178 624
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 18 195
  • Бургас
Не се връзвайте на това с кметовете и министър председателите. Абсолютна рекламна кампания е това. Аз предлагам да приключи вече полемиката кола срещу ГТ. Всеки сам си преценява какво да ползва и не е нужно да се набива канчето на другия и да изкривяваме неговите решения през нашата си призма.

# 18 196
  • sf

И по темата- детска тренировка по футбол на открито, чакащи родители, половината с цигари  ooooh!
Е толкова ли не могат да издъжат или да се дръпнат по-настрани, и аз съм пушач, ама и грам не бих си помислила да запаля до терена , че и в тълпа хора  ooooh!

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 16:43 от Tatti

# 18 197

И по темата- детска тренировка по футбол на открито, чакащи родители, половината с цигари  ooooh!
Е толкова ли не могат да издъжат или да се дръпнат по-настрани, и аз съм пушач, ама и грам не бих си помислила да запаля до терена , че и в тълпа хора  ooooh!

Подобен сценарий, но на футболен мач (на стадионите е забранено да се пуши), и пушещите се оглеждат да не ги видят полицаите. Единият полицай вади цигари и си я пали, след което пуфти щото не му се стои прав повече. Чужбински селски номер.

Не знам колко ходят с метро на работа министър-председателите, то нали сега всичките са тук, и направо ни взеха акъла заради тях. То хеликоптери, то спряно движение, два дни стигам до работа за около два часа, като голяма част от тях е ходене пеш. Днес направо ни казаха да идваме в 11.

Много сте интересни като говорите за метрото като за панацея, като че ли метро има навсякъде, а не само в най-големите градове. Има и цели държави в Европа без метро, ако не знаете.

# 18 198
Не се връзвайте на това с кметовете и министър председателите. Абсолютна рекламна кампания е това. Аз предлагам да приключи вече полемиката кола срещу ГТ. Всеки сам си преценява какво да ползва и не е нужно да се набива канчето на другия и да изкривяваме неговите решения през нашата си призма.

Peace Абсолютно!

Селско-наскоро в една пицария.Влизат висока кльощава кифла /както се оказа впоследствие/и двете и деца /предполагам, на видима възраст1-2 клас/.Още с влизането децата се разкрещяха така, че само глухите не ги чуха и надлежно осведомиха всички с крясъците си какво искат/не искат да ядат и пият. #Crazy При което кифлата заяви с висок и дразнещ тембър: "Маани ги тия пици бе, избери си нещо от тези щуротии....." , махвайки пренебрежително към витрината с други закуски.  Sick

# 18 199
  • Ямбол

Във връзка с пушещите родители - селяните си личат и на родителските срещи, когато чакат в двора на училището и естествено на първия учебен ден.

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 16:43 от Tatti

# 18 200
Ама някак с доста лека ръка сравнявате метрото в Лондон и метрото в София.  newsm78

И аз им се радвам по този повод.
Когато метрото в София стане като метрото в Лондон, моментално оставям колата и тръгвам с него. Дотогава, ще си карам колата, защото имам пълното основание за това и няма да давам обяснения на никого.

# 18 201
  • София
Ама някак с доста лека ръка сравнявате метрото в Лондон и метрото в София.  newsm78

И аз им се радвам по този повод.
Когато метрото в София стане като метрото в Лондон, моментално оставям колата и тръгвам с него. Дотогава, ще си карам колата, защото имам пълното основание за това и няма да давам обяснения на никого.
Нали. И аз.

Ми да сравняваме тогава велосипедите? Wink
С кой, с лондончани ли?

# 18 202
  • София
Наредба за превоз на пътници и условия за пътуване с масовия градски транспорт на територията на Столична община

IV. КАТЕГОРИИ ПЪТНИЦИ С ПРАВО НА ПРЕФЕРЕНЦИЯ. УСЛОВИЯ И ВИДОВЕ ПРЕФЕРЕНЦИИ

Чл. 19. Право на пътуване със служебна карта по образец имат:

1. Народни представители;

2. Органите за контрол по Закона за движение по пътищата.

Чл. 20. Право на пътуване с именни карти по образец единен за цялата страна, утвърден от Министерство на транспорта имат:

1. Ветераните от войните;

2. (изм. с Решение № 176 по Протокол № 36 от 26.03.2009) Военноинвалидите и военнопострадалите по чл. 17 от Закона за военноинвалидите и военнопострадалите;

3. Държавните служители в Министерство на вътрешните работи;

4. Държавните служители в специализираното звено за охрана и Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" на Министерство на правосъдието и в Специализираната куриерска служба към министъра на държавната администрация и административната реформа;

5. Държавните служители в Държавна агенция "Национална сигурност".

# 18 203

Преди години депутатската карта даваше право на безплатно ползване на градския транспорт. Не знам дали важи още.

Според контролата май не важи:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4031715

Последния коментар под статията, мисля че дава отговор кое важи и кое не. Peace

Ако потърсиш наредбата, би видяла, че е отмена изцяло с Решение..., и със същото това решение е приета нова наредба, а именно:
http://sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=144

# 18 204
  • където ми харесва
Съгьасна съм, но  момента на нарушението, не е била.

# 18 205

Напротив, новата наредба е влязла в сила 2013 г., в нея никъде няма споменати преференции за безплатно пътуване на народни представители, а случката с депутата е от 2014 г.

# 18 206
  • където ми харесва

Напротив, новата наредба е влязла в сила 2013 г., в нея никъде няма споменати преференции за безплатно пътуване на народни представители, а случката с депутата е от 2014 г.
Добре, извинявам се. Грешката е моя.

# 18 207
Искам да си сверя часовника...

Селски номер ли е да не поддържаш никакъв вид комуникация в продължение на приблизително пет години и като изпаднеш в затруднение да се сетиш за съществуването ми и какво съм споделяла преди 10 години. Търсената информация може да бъде намерена свободно в интернет. Не и държа авторските права и не съм и единственият притежател...  Аз ли съм много претенциозна? Коректно ли е да ме запознават с проблемите си и да търсят съдействие от мен?

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 17:24 от Цонна

# 18 208
  • Варна
Такива много бързо ги оправям. С тотален блокаж на всички видове комуникации и подминаване с мълчание при среща на живо.

# 18 209
  • София
Искам да си сверя часовника...

Селски номер ли е да не поддържаш никакъв вид комуникация в продължение на приблизително пет години и като изпаднеш в затруднение да се сетиш за съществуването ми и какво съм споделяла преди 10 години. Търсената информация може да бъде намерена свободо в интернет. Не и държа авторските права и не съм и единственият притежател...  Аз ли съм много претенциозна? Коректно ли е да ме запознават с проблемите си и да търсят съдействие от мен?
Категорично - селско е. Навремето баща ми казваше - не бива да забравяш за някого, а след години да му звъниш. През тия години поне честити коледа и рождения ден, пожелавай му здраве.

Общи условия

Активация на акаунт