"Селски" номера и пинизи

• 5 185 150
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 105
  • София
Това за вратите е отвратително. Надявам се, че сте му удържали цената поне за загубената врата от надниците и дори си е доплатил.

# 6 106
Thewishmaster, голям идиот тоя майстор.  Как не сте му откъснали главата Sick кретен!

# 6 107
  • Оптимист по принуда
Една не успяхме да спасим, беше я продал. Не му беше за подпалки-това са дъбови врати по 5 сантиметра дебели и с ръчна дърворезба. Сега струват скъпо и посмъртно не бих могла да платя такива. Излъга, че таман я бил занесъл до контейнера и минаващи цигани я взели. За останалите проблемът беше, че беше изкъртил и касите, та се наложи да възстановява и замазва, при което в стаите стана мазало. Пада ми се като се доверявам на препоръки на познати, макар и близки.
Че то си е жива кражба това, скандалът и възстановяването на щетите са му малко, той трябва и наказателна отговорност да носи, лошото е, че в повечето случаи се работи 'на устна договорка' и нищо не може да се докаже. Затова трябва да има черно на бяло договор и оферта.

# 6 108
 #2gunfire

Последна редакция: пт, 22 авг 2014, 19:53 от jojjoba

# 6 109
Ние у дома правим ремонти вече 3 години.От известно време и двамата сме ужасно нервни и уморени от целия ангажимент и най-вече шума. Сега пак пробиват, ужасно е, а работя от вкъщи, защото освободих офиса си. Поне с майсторите няма вече проблем -за толкова време поне се намериха свестни Simple Smile Иначе основно ме дразнеха боклуците им - цигари, опаковки и т.н разхвърляни навсякъде. Имаше едни, идваха сутрин и започваха с бирите, че и мезе си носеха ... ММ ги отучи, но майка му се върна за малко от чужбина, та почна тя да им купува бирите и усилията му бяха напразни.

Тя пък има ужасния навик да си хвърля цигарите къде ли не. Особено дразнещо е, когато го прави през прозореца на колата. А когато сме в задръстване е най-страшно и не, не си взема бележка, когато и се каже да не го прави. Иначе не е лоша, но това с цигарите е много дразнещо

# 6 110
  • Варна
Нямат право да работят в часовете за почивка. Както и преди 8ч в делнични дни, и ако се не лъжа - преди 10ч. в почивните. Намери Наредбата за обществения ред за твоето населено място и прочети. Там всичко го има написано.
Ако има нарушение, - полиция.

# 6 111
Нямат право да работят в часовете за почивка. Както и преди 8ч в делнични дни, и ако се не лъжа - преди 10ч. в почивните. Намери Наредбата за обществения ред за твоето населено място и прочети. Там всичко го има написано.

Не че нямат право да работят, а нямат право да вдигат "силен шум". Поне в наредбата за Варна е така и касае часовете извън интервала 08:00 - 14:00 и 16:00 - 20:00. За почивните дни важи същото.

# 6 112
  • Варна
Признавам, изразих се неточно.

# 6 113
Момичета, благодаря за съчувствието   bouquet, макар че изобщо не го заслужавам, като съм такава патка. Поне не му доплатих, остана си само с капарото, макар че доста страх брах от заплахите му. Е, човек се учи докато е жив.

# 6 114
Селски номер от вчера. Две момичета най - спокойно се разхождаха боси в тоалетната на един басейн. После най - спокойно си топнаха краката в басейна  Sick  Не е като хората да не са написали бележка с големи букви "Спазвайте хигиена, не влизайте боси", но за тях явно не важеше.
Как не ги беше гнус да стъпят на земята не знам   Stop

На същия този басейн една майка остави синчето си да се изпишка навън, до басейна. Тоалетната беше на 20 метра. Тя само го гледаше от шезлонга, после детето получи целувка за добре свършената работа  #Crazy

# 6 115
  • София

Съседа с циркуляра в съботните сутрини, получи още на първата проява шепа щипки във врата.
Ама човека с антифони, дреме му, че е на метър от прозореца ми /има денивелация, нашият втори етаж му се пада с метър и малко отстояние/ и бичи на една раздрънкана ламарина до откат. Чудно, ама 7ч - цялата махала будна. Виковете ми не чу, на комшиите също.
Иначе беше прав, де. Хвана го страх, че можел да се сепне и да си отреже пръст, ръка.....
Извиних се и предупредих, че при втора проява ще получи тесла във врата.

Прояви има още много /+ 2 дупки?! в оградата ни/, но чуе ли ми пискливия гласец и заляга зад оградата, крие се като дете hahaha

# 6 116
Седнахме снощи в едно заведение, около 22:00 часа. На масата до нас седеше млада майка с бебето си, видимо 5,6 месечно. С мъжът ми си бъбрехме сладко, сладко, смеехме се- пийвахме. От Бог знае колко време на сам не си бяхме почивали и изведнъж младото мамче до нас се сепна и дойде да ни направи забележка, да не викаме толкова, защото успивала детето.  Тотално ми е писнало от такива лигли, които си мислят, че когато са на обществено място с детето си, моментално мястото трябва да се превърне в детска ясла. Неин си е проблема, че е тръгнала посред нощите да се налива,  като боклук по заведенията с горкото дете, но ще ме извинява, ако не искат да си успиват децата в домовете, има паркове градинки, не е мястото да го правят по кръчмите и баровете и да очакват някой да спре да се забавлява, защото на мама не и се прибира. Crossing Arms

# 6 117
Седнахме снощи в едно заведение, около 22:00 часа. На масата до нас седеше млада майка с бебето си, видимо 5,6 месечно. С мъжът ми си бъбрехме сладко, сладко, смеехме се- пийвахме. От Бог знае колко време на сам не си бяхме почивали и изведнъж младото мамче до нас се сепна и дойде да ни направи забележка, да не викаме толкова, защото успивала детето.  Тотално ми е писнало от такива лигли, които си мислят, че когато са на обществено място с детето си, моментално мястото трябва да се превърне в детска ясла. Неин си е проблема, че е тръгнала посред нощите да се налива,  като боклук по заведенията с горкото дете, но ще ме извинява, ако не искат да си успиват децата в домовете, има паркове градинки, не е мястото да го правят по кръчмите и баровете и да очакват някой да спре да се забавлява, защото на мама не и се прибира. Crossing Arms

Мамчето не е било право, но това болдантото е доста грубо сравнение.

# 6 118
Грубо е да, но тяхното е повече от грозно и неприемливо, особено, когато подобен човек ми държи такъв тон, вместо да ме помоли учтиво.  Да се наливаш по заведенията с детето  и в същото време да искаш да се спазва някаква етика и поведение- не ми го допуска ума.  Simple Smile

# 6 119
Аз пък не го намирам за толкова грубо. Дете на 5-6 месеца няма място по кръчмите по това време. Да не говорим за претенциите да се пази тишина, че детето трябвало да спи  ooooh! Ами да, трябва да спи. Вкъщи. Излизало и се е - хубаво. Да излезе, да се позабавлява, да се види с хора и после да се прибере, за да си сложи детето да спи, а не да изисква тишина от останалите, излезли да се забавляват.

Общи условия

Активация на акаунт