КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 513
  • 716
  •   1
Отговори
# 60
Започвам все повече да вярвам на Виктория, виждайки Емил какъв психопат е. А според мен един истински бизнесмен и милионер ще си гледа бизнеса, а не като него и дядо Ицо 100 манекенки да ходят по разни реалити формати.

# 61
  • София
Голяма душица е Костя.  Heart Eyes

# 62
Всяка вечер гледам Къртицата с надеждата да се раздвижат малко нещата - е, не. Започват да ми идват малко в повече тези сапунки.

# 63
Какво е направил Костя? Не успях да  гледам снощи, а на лаптопа като си пусна клип, гасне, и затова питам.
  bouquet

# 64
  • Bulgaria
Нашите момичета: Звезди от кориците

Боже мой, тая Бориса е мнооооого зле.  hahaha Laughing
Сега изгледах клипчето на това предаване. Майка й я била записала на тенис в 12 клас. Аз не съм много убедена, че е тренирала тенис. По-скоро някакво подобие на федербал с топка за тенис. хахха  Как изпълняваше сервис не е истина.   Joy

# 65
Мен пък не ме дразни Бориса. Не виждам защо, толкова много  се промени мнението за нея в темата. За спора им с Марина ... беше пълна пародия. Бориса каза малко да се успокоят и Марина почна да крещи и да обижда. Аз ли не съм наред, че не виждам нещо лошо да е направила Бориса или ... Марина не е в час според мен - какви глупости наговори - коя била Бориса, че да и кажела да се успокои и тн ..... (що да не и каже, лошо ли е?), пък това с трите години ... неам думи. То уважението не зависи само от възраста, трябва да си го заслужиш...
След снощната игра пак ще се засилят подозренията към Пушката, но според мен това си беше случайност, че не можа да ги извади парите..
Чакаме анкета Simple Smile Моля пусни една за подозренията на форума, ще ми е много интересно Simple Smile

# 66
  • София
Мен пък не ме дразни Бориса. Не виждам защо, толкова много  се промени мнението за нея в темата. За спора им с Марина ... беше пълна пародия. Бориса каза малко да се успокоят и Марина почна да крещи и да обижда. Аз ли не съм наред, че не виждам нещо лошо да е направила Бориса или ... Марина не е в час според мен - какви глупости наговори - коя била Бориса, че да и кажела да се успокои и тн ..... (що да не и каже, лошо ли е?), пък това с трите години ... неам думи. То уважението не зависи само от възраста, трябва да си го заслужиш...

Напълно подкрепям.

# 67
  • Bulgaria
Мен пък не ме дразни Бориса. Не виждам защо, толкова много  се промени мнението за нея в темата.

Аз лично си го промених. Признавам си Бориса преди предаването я бях гледала единствено при Слави - оплакваше се от жълтата преса и там ми хареса поведението. В началото на играта също се държеше много добре. Но като минаха 2-3 седмици и си показа истинското лице. Първо с Георги се заяде, после с Виктория и накрая с Марина. С Марина нямаше голяма вина, но просто не трябваше да се меси в спора им с Христина. Голямата грешка на Бориса е че ЯВНО има предварителна уговорка с Русеви пред началото. Начина по - който се опитва да ги защитава не е правилен, много се меси в личните им отношения с Виктория. На повечето хора Русеви са им неприятни и покрай тях и Бориса ще изгори.

Това е мое мнение и никой не ангажирам с него.  Naughty

# 68
  • София
Е, Бориса очевидно е с голямо самочувстие и его. Играе го еманципирана красавица над нещата, малко биткаджийка. Прилича ми на петле, което подскача. Честно, казано, не я взимам на сериозно нея. На моменти е права, в други ме дразни, но на фона на женките, които само ме дразнят, е ок. Laughing

# 69
  • Бургас
Мен пък ме дразни Бориса, голямо самочувствие има ,а то трябва да е с покрите  да си постигнал нещо в живота да осъзнава , че красотата е до време.

Емил Русев много лабилен мъж, той не мисли какво прави  и децата му какво виждат и какъв пример дава на тях.

# 70
Те повечето там са с голямо самочувствие и его. За Бориса незнам дали има уговорка с Русеви.. зае тяхната страна и си държи на това. Ако беше отишла при другите, всички щяха да я обяват за фурнаджийска лопата. Глупостите и ги отдавам на възраста. Според мен в никакъв случай не е глупаво момиче. Не, че толкова много я харесвам, просто според мен не е направила нещо кой знай какво долно или тъпо. На моменти държанието и е инфантилно, но все пак е само на 23. А и това, че е толкова красива и пречи на моменти... Попай нали много я харесваше, чувства, муства ... Simple Smile А когато я обсъждаха и обиждаха, си мълчеше като мишка, не се опита да я защити изобщо. Това ли му беше великото чувство, което не го беше спохождало одавна Simple Smile Смешник
Излязох голяма защитничка на Бориса май ... Simple Smile
Иначе най ме кефят Сано, Костя, Пушката и Киряка ... и един от тях ми е заподозрян №1 Simple Smile

# 71
Стори ми се, че Евгени извади малко пари.
Дали да го подозираме за Къртица или просто наистина за били залепени между бонбоните  Thinking
Не трябва да изключваме първото.
И на мен така ми се стори, но Андрей май каза: Това всичко ли е? Да, всичко е ...
Може би от монтажите оставаме с различни впечатления , а то почти всички игри вече на записи стават Confused
Когато свърши играта и показаха кутиите, в тази не Евгени имаше останали доста пари. Може и да не ги е напипал ..

# 72
  • София
Попай просто иска да заформи връзка там, за да поддържа интереса на публиката. И той и Индира са ми странни. Три серии съм гледала, ама русата Христина нито веднъж не я дадоха. Само на снимката в сайта я видях Laughing

# 73
Добре,де.А за разликата във времето при мисията с анакондите при втория отбор,пак нищо не казаха.Няма ли да дадат някакво обяснение.Мисля,че е меко казано подло спрямо зрителя.

# 74
Пуснаха живото.
Върнали са Русев при останалите.
Явно гладната стачка е имала ефект  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт