КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 47 511
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
Аз нещо пропуснах,кога показаха списанието,анонсираха го,ама с толкова дълго предаване,да не съм го изпуснала като превключвах  Crazy hahaha

А да. Не го дадоха май. Или и аз да съм го пропуснала.

# 211
Аз не мога да разбера как може да се изгони реално къртицата - дори да е номинирана и да отиде на тест, човекът винаги ще отговори правилно на всички 10 въпроса и пак ще се върне  Rolling Eyes

# 212
Аз не мога да разбера как може да се изгони реално къртицата - дори да е номинирана и да отиде на тест, човекът винаги ще отговори правилно на всички 10 въпроса и пак ще се върне  Rolling Eyes
Миналата година нямаше как да дадеш отговор на 10 въпроса, защото казваха кой колко верни отговори има, та така щеше да се разбере, че този човек е къртицата ... Но тази година май няма как.
Аз нещо пропуснах,кога показаха списанието,анонсираха го,ама с толкова дълго предаване,да не съм го изпуснала като превключвах  Crazy hahaha

А да. Не го дадоха май. Или и аз да съм го пропуснала.
Специално сега върнах и ниииикъде не видях списанието, само анонса ...

# 213
Уффф , пак нищо по същество !!!!!! Самоооо тъпотии.
Някой може ли да ми каже всички жокери до сега ??? Първи беше русса пекура , после тениска с мотиви на американското знаме, после някакъв надпис дето се чете отпред назад и обратно ( но какъв беше ???) ???

Ето го.
"Ядох не сърми, а бозава зоб, а и мръсен ходя"

До 2002 г. сърми и сарми са дублети. Тогава са се запознали Виктория и Емил Р. След това той се жени за Христина.  Laughing

# 214
  • Bulgaria
статия от 2008  година за Христина Русева

28-годишната Христина Русева е новото откритие на FHM

http://life.dir.bg/gallery.php?id=3334979&page=1#topnav

# 215
  • in Wonderland
Аз пък не смятам ,че Индира е слаб играч. Ако се замислим Емил К. доста повече се излага в игрите , въпреки размерите и силата си .
Аз си мисля , че довечера отново ще номинират Емил Р. и на теста Индира , за мое съжаление , тъй като я харесвам , ще отпадне. Дано да греша !

# 216
Аз пък не смятам ,че Индира е слаб играч. Ако се замислим Емил К. доста повече се излага в игрите , въпреки размерите и силата си .
Аз си мисля , че довечера отново ще номинират Емил Р. и на теста Индира , за мое съжаление , тъй като я харесвам , ще отпадне. Дано да греша !

Е ако стане така,значи със сигурност Русев е къртицата.А бях започнала да се съмнявам.

# 217
  • Ямбол

Това в никакъв случай не е поглед на нормален човек  newsm43
Това е поглед, който периферно следи, дали го наблюдава камерата.

# 218

Това в никакъв случай не е поглед на нормален човек  newsm43
Това е поглед, който периферно следи, дали го наблюдава камерата.

hahaha да,да

# 219
а направи ли ви впечатление, че бориса се отказала да развърже възел на мисията анаконда?

# 220
За Каменов бях писала съвсем в началото, че много преиграва. Снощи споменаха СЕМ и той веднага каза нещо за Човека с папийонката. Много информиран охранител.  Wink

# 221
  • Ямбол
Е, че Георги Лозанов си е известен с тази папионка:

# 222

Едва ли всички охранители са чували за папийонката на Лозанов.

Съжалявам, тук ми каза това http://kaksepishe.com/papiyonka/. Laughing

# 223

Едва ли всички охранители са чували за папийонката на Лозанов.

Съжалявам, тук ми каза това http://kaksepishe.com/papiyonka/. Laughing

Изловиха Лиляна Joy Joy Joy Лиле, да вземеш да се ограмотиш малко Joy

# 224
  • Ямбол
Благодаря,  ГАЛ-- . Признавам, че не знаех как се пише думата. Сега вече знам.
Виж как накара Лисбет да се търкаля.

А що се отнася до охранителя Емил- предполагам, че когато са ги инструктирали какво и как да говорят, са им обяснили защо не трябва да се държат просташки и покрай това да е станало дума за СЕМ и шефа му.

Общи условия

Активация на акаунт