Проблем с родителите

• 4 060
  • 21
  •   1
Отговори
Скъпи дами имам голям проблем с моя татко, относно моя приятел и бебето.
Накратко ще разкажа моята история. И се надявам да ми дадете съвет как да постъпя за напред.
От ноември живея в София с моя приятел. Тати разбира се че не знаеше. Стана така, че януари месец разбрах, че съм бременна и реших ме да оставим бебето и че някак си ще се оправим. В началото тати го прие добре, но после не.
Когато се прибрах в Пловдив за дипломирането си аз запознах моя приятел с баща ми. Той ни пожела щастие и да се радва ме на бебчо. След два дена обаче мама ми каза, че баща ми нямал повече дъщеря, че нямам дом в Пловдив и не искал повече да ме вижда. Също така и моето бебче.
Сега живея в София, нямам никакви приятели освен колежките от моята работа и една приятелка.
Сама съм в това начинание да си отгледам моето дете.
Знам, че след време баща ми ще ме потърси, но не знам как да реагирам, защото той ме изостави в най - важния момент в моя живот. Моля кажете ми как да постъпя за напред.

# 1
  • София
Извинявай, ако прозвуча грубо, но на колко години си?

# 2
  • Бургас

Приятелят ти къде е?

# 3
Говори с баща си. Може да е моментно това негово решение. Явно е останал изненадан - приятел, бебе.. Почуствал се е обиден, пренебрегнат, знам ли..
На колко години си?

# 4
 Има ли значение. Аз съм на 23, а моя приятел е на 24.
Моя приятел е с мен , той не ме е оставил.
Проблема е, че баща ми не иска да разговаря с мен.
На мен ми е болно, защото той за пореден път не ме подкрепя. Очаква аз да се грижа за него и да му изплащам дълговете. Направи така с единия ми брат( който на 35) и заради това не е виждал внука си от както се е родил. А другия ми брат( който е на 25) само проблеми му създава.
Той е на 61 години и му е време да стане дядо.
Аз съм си завършила, направила съм неща които той да се гордее.
Аз даже в момента не искам даже да го виждам.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 14:53 от teddi91

# 5
  • София
Е нали вече има внуче от големия ти брат?

Аман от тъпи пързалки, все от хора с правописни проблеми.

# 6
След като и ти не искаш да го виждаш, а и смяташ, че иска само да те използва за да му изплащаш дълговете не разбирам какъв е проблемът.  newsm78

А и си противоречиш доста. Какво значи, че те е оставил сама да се грижиш за бебето си? С баща си ли ще го отглеждаш или с приятеля си? Честно казано доста неориентирана ми се струваш и големи глупости пишеш. Нищо лично, извинявай!

# 7
Извинявам се много може и да звуча така. Просто не знам как да обясня ситуацията.
Аз просто исках да каже,, Добре, не се притеснявай всичко ще е наред, ние с майка ти ще Ви помага ме с каквото можем, само да бъдеш добре....." а той ме изгони от собствения ми дом и не иска да ме вижда.
Проблема, е че не знам как да постъпя, да му простя и когато се роди бебчо да му позволя да го види, или просто и аз да забравя, че имам баща.
Не знам да ли сега станах ясна. Но просто когато се опитвам да обясня ситуацията ме връхлитат някакви емоции. Тъжни емоции  Cry
Извинявам се пак за неразбраната тема.

# 8
  • Tам през Атлантическия океан
 Cry о-о-о-о
бебенцето , тати  Sunglasses

. Също така и моето бебче.
Сега живея в София, нямам никакви приятели освен колежките от моята работа и една приятелка.
Знам, че след време баща ми ще ме потърси, но не знам как да реагирам, защото той ме изостави в най - важния момент в моя живот. Моля кажете ми как да постъпя за напред.

бебенце , работа , сама си отглеждаш бебенцето  Rolling Eyes

Цитат
Стана така, че януари месец разбрах, че съм бременна и реших ме да оставим бебето и че някак си ще се оправим

Кой януари ?  Whistling

Я пак , дай пак  Mr. Green

# 9
Теди, Теди...твоят случай много ми напомня на моят собствен. Моят баща също ми заяви, че вече няма дъщеря, когато разбра, че имам мъж в живота си, който той предварително не одобри, без дори да го е видял. Не си говорим вече година и половина. Аз съм на 26 години, със стабилна работа и финансово независима. И аз живея в друг град, прибирам се от време на време и се разминаваме у нас. Не сме женени още, но силно се надявам с времето нещата да се уталожат, особено когато му се роди внуче. Така че освен да оставиш времето да си свърши работата, няма какво.

# 10
Проблема, е че не знам как да постъпя, да му простя и когато се роди бебчо да му позволя да го види
Няма какво да го мислиш от сега дали ще му позволиш или не, защото той може изобщо да не иска да го види. Нали на брат ти детето никога не го е виждал.

# 11
  • София
Аз не разбрах това, че нямаш приятели, освен колежките, дали е следствие от това, че баща ти те е отхвърлил?!?!

Как смятахте да гледате "бебчо" с приятеля си, преди "тати" да ви отхвърли? И от колко време сте с приятеля?

# 12
  • с/у ОколоМръсТното
Има ли значение. Аз съм на 23, а моя приятел е на 24.

Четв., 13 Март 2014, 14:21
Бременна съм с първото си дете. На 22 години съм и искам да знам кои са най- важните неща по време на бременността. Изчетох статии, книги и просто събирам различни мнения и наблюдения от жени които са минали през това и от бъдещи майки. Благодаря, предварително. Smile

А защо баща ти не те иска вече? Нали не си е мислел, че доживот ще си само неговото чеде.

# 13
  не знам, ама ти ми се виждаш голямо бебе. Тати, та тати. Остави го тати, вече си имаш мъж и ще си раждаш дете, тати ще се примири със ситуацията.
  Не е ясно на него какъв му е проблема, но както и да е, ще му мине.

# 14
Ирис, недей така. Тя може да не е финансово зависима от баща си, но в емоционален план си е стрес. Кофти е да разбереш, че човека, който би трябвало да те обича безрезервно и да те подкрепи в избора, всъщност ще бъде до теб, само ако му играеш по свирката. В момента изживявам същото, с малката разлика, че не съм бременна, но съм решила, че моят баща няма да се доближи до децата ми. Кофти ми е, но става дума за нашия живот, а не този на бащите ни.

Общи условия

Активация на акаунт