Проблем с родителите

• 4 064
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
   Може пък да не му харесва зетя.

# 16
  • София

"Когато се прибрах в Пловдив за дипломирането си аз запознах моя приятел с баща ми. Той ни пожела щастие и да се радва ме на бебчо."

# 17
  • София
Радвай се на това, което имаш - мъж до себе си, дете на път. Роди си спокойно, ако искаш пак отидете да се видиш с баща ти-нека ти го каже в очите, че не ви иска. Детето като се роди, баща ти ще се успокои, нищо лошо не си направила.
Моят баща също не прие брака ми, но когато разбра, че ще има внуче-първи приятели с ММ. Горе главата

# 18

"Когато се прибрах в Пловдив за дипломирането си аз запознах моя приятел с баща ми. Той ни пожела щастие и да се радва ме на бебчо."

Е кво да каже човека.
 Всъщност не ми се вярва, че бащата може да е по принцип против идеята, че дъщеря му ще има мъж и дете, на 23 все пак не е на 18, до степен чак да не ще да я види. Че това причина ли е за отказ от дъщеря?
   Следователно такава твърдо отрицателна реакция може да се дължи и на сериозна причина, например, че не одобрява момчето, смята, че не могат да се издържат, или нещо друго - пробвам напосоки, те си знаят по-добре.

Всеки случай повтореното десет пъти тати ( и аз обожавах моя баща, но все пак е малко детинско да татисваш в пост във форум родителя си) ме навежда на мисълта, че авторката е все още със статут и мислене на детенцето на тати, което вече няма как да продължава - ставаш майка и почваш възрастен живот, няма как Grinning

# 19
Ако има сериозна причина, трябва да даде аргументация

Скрит текст:
На моят баща беше, че категорично не иска зет, от определена националност. Все едно по поръчка става...

# 20
  • София
Аз по-скоро мисля, че има някаква друга причина бащата да се отрече от дъщеря си и може би ни я спестяват.

# 21
Аз по-скоро мисля, че има някаква друга причина бащата да се отрече от дъщеря си и може би ни я спестяват.

Сигурно е отказала да кръсти бебето на тати!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт