Точно така. Те временните неща са най-постоянни, ама нейсе.

Ужасявам се, че дори и сред по-младите и уж съвременни родители, все още битуват тия простотии. На вас не ви е важно синът ви е да е щастлив, важно ви е вие да контролирате. Пък се опитвайте да ни убеждавате в противното, колкото си искате. Всеки ваш пост ви опровергава отново и отново. Дано наистина снаха ви чете тук, па се спаси докато е време. А и да не успее на време, спасение за нея все ще има. Горко на сина ви.
Отвратена съм от самонадеяното ви убеждение, че вие сте тази, която трябва да коли и беси в едно чуждо семейство, па било то и на сина ви. Хубаво си помислете какво правите, защото единственото, което ще постигнете е да скапете живота на детето си!
Госпожа, започвам да се съмнявам в качествата ви да интерпретирате прочетеното? Думата "цена" само дрънкане на пари ли ви предизвиква като асоциация? Май грешката не е в моя телевизор...
Изобщо не ми е минавало през ум за пари. Оная другата цена, не паричната, може да бъде доста по-висока.....Парите се печелят, но отношенията са много по-важни.
Интерпретирам прочетеното чудесно, благодаря за загрижеността. Както написах и в предния си пост, опитах се многократно да вляза в положени и да ви разбера. И всъщност разбирам, при това много добре. По принцип сте права, искате да предпазите детето от грешки, искате да е добре, да постъпва разумно. Това е, което всеки нормален родител иска за детето си. Въпросът, обаче, е как ще постъпите. Не знам дали сте споделила мнението си със сина и снаха си, както го споделихте с нас, дано не! Но това тропане с краче, дори то да е само тук, в темата, "говори" достатъчно. За никого не е приятно да му се месят по този начин, пък дори да е само с добри намерения. Нали я знаете онази приказка за пътя до Ада....
Нямаше да реагирам така, ако не беше постоянното ви натякване за тоя пусти апартамент, за това какво и как сте дала, пък какво очаквате. Грозно ми е. Факт е, че да дадеш покрив на едно младо семейство е огромна и неоценима помощ, за което адмирации! Но да го натякваш и държиш като коз при всяко несъгласие...пардон, "неуважение" на мнението ви.... съжалявам, но това е емоционален рекет. Ето това, е нещото, което един родител не бива да прави. Но, апартаментът си е ваш, синът - също, ваша воля! Аз сам изказвам мнението си, нали това беше целта на темата? Оставете ги да си строшат главите, пък ще си имат обеца на ухото.
Могат да теглят кредит, примерно. Банката със сигурност няма да им даде отрицателно мнение за мебелта