Панадол ни казаха и ние превантивно да пием преди ваксините, но не съм давала. Не мисля, че има нужда, когато няма ясно изразени симптоми.
Сега и за Ротарикс ме убеждава да слагаме.. Мислих си, че е ок, но като се поразрових за инфо в нета доста се замислих. Аз и преди ви питах, но никой не отговори. Има ли някой, който е слагал/ще слага Ротарикс? Това, което ме накара да си помисля да я сложа е един случай на моя позната, където каката заразява бебето (4-5 месечно) и се налага да постъпят в инфекциозно отделение. С баткото сме лежали в болница, беше на 35 дена и не мога да ви опиша какъв кошмар изживяхме. Всеки, който е бил с бебе в болница ще ме разбере. Та затова сега съм се шашнала много. Гледам да мисля положително и да не се филмирам, но съм притеснена. От друга страна разбирам какви може да са вредите и последствията от една незадължителна ваксина, и без това достатъчно тровим децата си със задължителните. Моля, изразете и вашето мнение.

Иначе моята госпожица държи играчки в ръчички, но не се обръща по корем. Само се набира все едно за коремна преса, никак не обича да лежи.

Зелено човече, и нашето оченче като че ли се изчисти. Тъкмо бях решила да я водя на очен и на следващия ден спря да секретира. (пу-пу). Дано вече няма проблем, че много неприятно беше.
Да ви се оплача от няколко дена зверски ме болят зърната като кърмя, че и след това. Явно са се претрили, защото между зърното и ареолата имам като сцепена кожа и като засуче е много болезнено. Мажа с Лансинох. Някой нещо друго да препоръча?
. Като е в легнало положениев шезлонга все се набира да става,но от напълно легнала позиция не може още.От гръб по корем все още и дума не може да става. Мъчи се настрани,но не може да си засили дупарката. От корем по гр ъб може,но чат пат само,защото си разперва ръцете настрани и не се сеща да ги свие обратно.

зеленчукови
Важното е, че заспива така. От месец вече си "говорим" като си гукаме насреща.