Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява МБ на кърмата?
Какво представлява прегледът за разкритие преди раждане?
Как се измерва температурата с помощта на електронни термометри?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява МБ на кърмата?
-
Какво представлява прегледът за разкритие преди раждане?
-
Как се измерва температурата с помощта на електронни термометри?
За да измерите температурата с помощта на електронен термометър, първо го поставете в желаното място за измерване (напр. под мишницата, в устата или в дупетто). Изчакайте 30 секунди и след това включете термометъра. След като чуете сигнала, изчакайте още 5-10 секунди, преди да прочетете резултата. За ректално измерване извадете 0,5-0,7 от показаната стойност, тъй като тази област обикновено е по-топла.
-
Какво е Ломексин и какви са неговите странични ефекти?
-
Какво е Гино-певарил и какви са неговите странични ефекти?
(така са завъртяни червата
чудесни новини, много се радвам за Вас с Кристиян 
Да,без избор на екип родих,попаднах на завеждащия отделение,който се отнесе прекрасно с мен.Фототерапията беше заради физиологичен иктер,общбилирубин 191.Казаха,че е рядкост,когато родителите са с еднаква кръвна група,но...Сега съм леко притеснена,вчера ни пуснаха след изследван CRP заради леко сълзене от пъпчето.Изписаха ни Неомицин надявам се да се справя.Нашата стойност ебеше 2,11,така че това е нормално,така ми казаха.Понеже ние много обичаме да смучем биберон,имам на МАМ за новородени,но само един,какъв ще препоръчате от опит? Хубав ден,момичета,и повече усмивки.
Днес ни изписаха от болницата.На 08.04.2014 се роди Кристиян-3200 49 см.Сутринта започна с изтичане на води без грам разкритие.Когато отидохме в болницата докторите установиха много остаряла плацента,която естествено моят АГ не беше взел под внимание
Исках да е естествено,но нямаше начин-спешно секцио.Възстановихме се сравнително бързо.Малкият беше на фототерапия за 24 часа ,после пъпчето леко секретира,но като цяло всичко е наред,даже имаме и кърма
.Честито на всички майчета,бъдете живи и здрави и много щастливи.На все още чакащите леко раждане,чакаме разкази.
Registrirana sam otdavna, zashtoto obojavam saita, no pisha sega... Bremenna sam v 40 g.s. s termin 20.04. Na 16.04. mi predstoi sekcio I "malko" se pritesnqvam 

Честито на всички мами, които не съм успяла да поздравя тук или във фб! Пожелавам ви много щастие и радост с малките бебоци!
/може да си напипа събралите се изпражнения в ляво и с лек масаж точно на тази област да провокира изхождане.