През АПРИЛ ще гушка вече, всяка мама своето човече

• 46 090
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
тя педиатърката взема ,че звънна рано сутринта да пита как сме,каза,че не е проблем и можем да и бръкнем с топло термометърче леко в дупенцето и ще се изака,ще пробваме после

# 631
Моето второ дете не ака една седмица след като ни изписаха от родилното. Оказа се, че има проблем с прясното мляко, на което се нахвърлих след като родих. Спрях го и нещата се оправиха.

Ако сте само на кърма и сменяте достатъчно напишкани памперси, виж дали не си започнала да консумираш храни, от които ти е било лошо по време на бременността.  Ако да, спри ги.

Все пак е добре да минете и през педиатъра.

# 632
С термометъра може да нараните детето.

По-добре прочети за масажи и гимнастика, които се правят на бебетата.

# 633
Да и аз съм против термометъра
Това е доста остаряло
По добре масаж по дебелото черво със затоплена ръка
Погледни някъде в интернет не може да няма
  bouquet

# 634
  • в 1001-та нощ
И масажът е по посока на часовниковата стрелка  Peace (така са завъртяни червата  Peace )

# 635

Sabrina85  Hug чудесни новини, много се радвам за Вас с Кристиян  Heart Eyes

Предполагам вече сте си у дома? За физиологичната жълтеница ли беше фототерапията?

В крайна сметка - роди без избор на екип и всичко мине перфектно, нали?  Rolling Eyes

Благодаря,a.l.e.n.a. bouquet ! Малкият Руни е голям сладур,а това до него трябва да е Симба Simple Smile Да,без избор на екип родих,попаднах на завеждащия отделение,който се отнесе прекрасно с мен.Фототерапията беше заради физиологичен иктер,общбилирубин 191.Казаха,че е рядкост,когато родителите са с еднаква кръвна група,но...Сега съм леко притеснена,вчера ни пуснаха след изследван CRP заради леко сълзене от пъпчето.Изписаха ни Неомицин надявам се да се справя.Нашата стойност ебеше 2,11,така че това е нормално,така ми казаха.Понеже ние много обичаме да смучем биберон,имам на МАМ за новородени,но само един,какъв ще препоръчате от опит? Хубав ден,момичета,и повече усмивки. Hug

# 636
Здравейте,момичета.Да се отчета и аз   Grinning   Днес ни изписаха от болницата.На 08.04.2014 се роди Кристиян-3200 49 см.Сутринта започна с изтичане на води без грам разкритие.Когато отидохме в болницата докторите установиха много остаряла плацента,която естествено моят АГ не беше взел под внимание  #2gunfire Исках да е естествено,но нямаше начин-спешно секцио.Възстановихме се сравнително бързо.Малкият беше на фототерапия за 24 часа ,после пъпчето леко секретира,но като цяло всичко е наред,даже имаме и кърма smile3501 .Честито на всички майчета,бъдете живи и здрави и много щастливи.На все още чакащите леко раждане,чакаме разкази. Hug
Честито бебче ,Сабрина, всичко най-най ви пожелавам Simple Smile
Коя болница си беше избрала?

# 637
Zdraveite,
Mnogo se izvinqvam za pisaneto, no nqmam bg Sad Registrirana sam otdavna, zashtoto obojavam saita, no pisha sega... Bremenna sam v 40 g.s. s termin 20.04. Na 16.04. mi predstoi sekcio I "malko" se pritesnqvam Crazy
Chestito na vsichki, koito gushkat veche svoite bebcheta!!!
Iskreno se nadqvam da si pomagame vzaimno s mneniq i saveti zanapred Heart Eyes

# 638
bi-bi-to,аз раждах в Окръжна и бях без избор на екип.Прие ме д-р Папазов и съм очарована от отношението му   Simple Smile .Моето секцио не беше в плановете въобще,но се възстанових бързо.Пожелавам ти всичко да мине добре.Ти с избор на екип ли си?Очакваме да споделиш ако имаш въпроси,всички сме насреща  Hug

# 639
  • Варна
Здравейте!  bouquet
Прочетох ви отгоре,отгоре... но за сега имам толкова време. Embarassed
Първо да честитя на всички родили мами, да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!  Hug
Сега да се похаваля на 09.04.2014 се роди,синът ни Владимир, 3940гр и 52см.Родих секцио понеже малкият беше много голям за да успеем с нормално раждане,но и за миг не съжалявам, че се случи така.  Party
Желая ви всичко най-най! Страхотни сте!   bouquet

# 640
  • София
Честито и на най-новата мама Simple Smile Много здраве и усмивки за Usmivchicaaa и Влади   bouquet
Ние все още си чакаме и благородно завиждам на всички
Лека седмица

# 641
Днес бяхме на ранна консултация , тъй като имаме още жълтеничка ,  а беба е вече на 22дни. За наша радост всичко е наред, изписаха ни глюкоза, пораснали сме с 600гр. и 2см newsm44
Тъй като имаме запушено слъзно каналче започваме масажи / бяхме на капки цяла седмица-Тобрекс/.
И най-ужасното е че имаме жестоки колики вече няколко дни, давам Еспумизан за кърмачета, но ефекта не е мн голям, да не кажа никакъв.

Пожелавам успех на чакащите мамчета!

# 642
Отдавна не съм се отчитала тук, но грешката ще бъде поправена Blush Честито на всички мами, които не съм успяла да поздравя тук или във фб! Пожелавам ви много щастие и радост с малките бебоци!

# 643
Днес бяхме на ранна консултация , тъй като имаме още жълтеничка ,  а беба е вече на 22дни. За наша радост всичко е наред, изписаха ни глюкоза, пораснали сме с 600гр. и 2см newsm44
Тъй като имаме запушено слъзно каналче започваме масажи / бяхме на капки цяла седмица-Тобрекс/.
И най-ужасното е че имаме жестоки колики вече няколко дни, давам Еспумизан за кърмачета, но ефекта не е мн голям, да не кажа никакъв.

Пожелавам успех на чакащите мамчета!

Радвам се,че сте добре
Пробвай  с колийв на  нас помага
И затоплена хавлиена кърпа на коремчето или това
http://www.spelta.biz/mothers_colic.php второто го слагам Simple Smile

# 644
И масажът е по посока на часовниковата стрелка  Peace (така са завъртяни червата  Peace )

Алена,
така се масажират тънките черва, дебелото черво / http://medpedia.framar.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BC%D … D1%80%D0%B2%D0%BE / е разположено като буква П, като началната част е долна дясна част на корема- апендикса след това подребрената област и накрая в ляво. Ако голям човек, който има запек от известно време легне със свити крака  приблизително по този начин / rotfImbo /може да си напипа събралите се изпражнения в ляво и с лек масаж точно на тази област да провокира изхождане.

Общи условия

Активация на акаунт