Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 47 001
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
mi6eto80, уокинг дед не ти е харесал?  Shocked мо мо мо моля?  Grinning, дай му още един шанс, тоя сериал кърти мифки и чупи фаянс без да му мигне окото, мноо добър!  yes

The Walking Dead е хубав сериал, да, Окасо, но какъв шанс да му дава mi6eto80, след като е изредила какви сериали гледа? Допринасяш за сладникавостта на темичката.  Mr. Green
Това, че някой е харесал/не харесал даден сериал, не го прави универсално добър или лош.

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 09:27 от Криста

# 616
, но нещо не ми харесаха)

Само да не се окаже че и Дъ Килинг не ти е харесал!  Naughty Мноу шъ загрубей играта тука!

Ако ти е харесал Heart of Dixie, пробвай да гледаш Nashville http://www.imdb.com/title/tt2281375/?ref_=fn_al_tt_1(Единственото хубаво в тоя сериал е музиката, но за сериал - или хубаво или нищо!)

# 617
Flip Flop, не си успяла да се наспиш, май. Laughing

Последна редакция: вт, 22 юли 2014, 09:27 от Криста

# 618
 Laughing Ох, не думай, цяла седмица се влача като жива мъртва и сея чар и обаяние.
(Рано заран, буквално къртя мивки!)

# 619
  • София
9 теми за не знам колко години не успяхме да се скараме за "най-добрия сериал" Време е и това да се случи.  Mr. Green

Няма как човек да харесва Вампирските диарии и да оцени Ходещите мъртви и Свръх-а. Факт.  Hug

Флоп, Килинга не е сериал за универсално сериално настроение. Аз го гледах доста време и ме смаза постепенно.

# 620
  • София

Няма как човек да харесва Вампирските диарии и да оцени Ходещите мъртви и Свръх-а. Факт.  Hug

Що?  Аз Свръха го обожавам...все още... диариите ги гледах, до един момент, ама мъртвите нъцки не ме хващат...

Не е казано, че човек като гледа 1 сериал, трябва и всички други в този жанр да са му интересни... Иначе знам ли, какво подобно по-леко може да пробва... Имало едно време?

# 621
Rizzoli & Isles  Season 4 и 5 ,къде мога да ги гледам с български субтитри? В Замунда и Мастърса го няма.

# 622

Няма как човек да харесва Вампирските диарии и да оцени Ходещите мъртви и Свръх-а. Факт.  Hug

newsm51

# 623

Няма как човек да харесва Вампирските диарии и да оцени Ходещите мъртви и Свръх-а. Факт.  Hug

Що?  Аз Свръха го обожавам...все още... диариите ги гледах, до един момент, ама мъртвите нъцки не ме хващат...

Не е казано, че човек като гледа 1 сериал, трябва и всички други в този жанр да са му интересни... Иначе знам ли, какво подобно по-леко може да пробва... Имало едно време?

И аз бих сложила в един кюп диариите и Свръх-а... Там и Бъфи и Ейнджъл.

Ходещите са за по-зрели хора които не дирят тийн-забавления.

Имало едно време и Вещиците от Ийст Енд са в съвсем друг кюп...

# 624
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Флип се появи и нещата веднага се раздвижиха Laughing Hug. Реакциите ме карат да поздравя себе си за героичното сядане на пръстите и въздържане от описание какво точно събуди у мен пилотката на въпросния спорен сериал Mr. Green (така или иначе със следващите епизоди се реабилитира).

Забелязвам обаче, че американците нещо не са овладели изкуството на пилотките- нито този, нито уж шедьовъра ВВ, нито The Leftovers грабват от епизод 1.

# 625
  • София

Имало едно време и Вещиците от Ийст Енд са в съвсем друг кюп...

Мен ходещите всъщност самата идея дори не ме привлича и не искам и една серия да гледам...  за това не ме хващат може би, даже шанс не искам да им дам.... просто ми е леко гнусарско, само като си помисля за зомбита и полуразложените им мутри и никак не ме интересува натам кърти или не сериала Simple Smile

Вещиците и имало едно време перфектно ми се вписват при Грим и  Красавицата и звяра, та може и да й се харесат.
Диариите на мен са ми в графа  лъжкините, нищо , че са със свръхест. нотка, ама такава тийн бозичка си е...

# 626
Реакциите ме карат да поздравя себе си за героичното сядане на пръстите и въздържане от описание какво точно събуди у мен пилотката на въпросния спорен сериал Mr. Green (така или иначе със следващите епизоди се реабилитира).

Забелязвам обаче, че американците нещо не са овладели изкуството на пилотките- нито този, нито уж шедьовъра ВВ, нито The Leftovers грабват от епизод 1.

Що не си каза, виж Флип, оцеля, само с безсъние се размина. Laughing

За пилотките съм склонна да не се съглася, но то зависи от очакванията. На ББ пилотката му беше добра, но после се борих с първи сезон. На Килинг също ме грабна пилотката, ама там бях със занижени очаквания. При Ходещите не ме грабна изобщо, защото зомбита не обичам, и гледането на такъв сериал беше личен експеримент за мен.
Предполагам, че ако гледам пилотки на Leftovers и Троновете ще ги освиркам заради мои предубеждения към тези сериали.

# 627
  • София
На мен лично на троновете пилотката страшно ми хареса и заради нея загледах и сериала, абсолютно никакви очаквания нямах иначе и книгите не бях чела....

# 628

Мен ходещите всъщност самата идея дори не ме привлича и не искам и една серия да гледам...  за това не ме хващат може би, даже шанс не искам да им дам.... просто ми е леко гнусарско, само като си помисля за зомбита и полуразложените им мутри и никак не ме интересува натам кърти или не сериала Simple Smile

Кърти със сила юнашка, поне една серия трябва да изгледаш (то толкова си трябва Mr. Green)
Зомбитата са са само "за красота" Laughing, живите са много по-лоши! Сериала всъщност е много фин (малии, какви ги говоря Crazy), цялата работа е изтънко психологическа и човешковзаимоотносителна... Crazy Crazy
Но ако наистина ти се повдига от разкапваща се плът... няма да се получи.

# 629
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, на "Троновете" беше добра. Казвам го като човек, гледал я с предубеждения (заради книгите). Освен това завърши ударно с една от ключовите сцени за сезон 1, а това е невероятен стимул да се продължи с гледането.
На ВВ ми беше никаква, нито слаба, нито интересна- ако нямах очаквания към сериала, нямаше да ме стимулира да продължа да го гледам. Същото и с "Убийството", тези дълги погледи в празното на детективката много ми лазеха по нервите.

Общи условия

Активация на акаунт