AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 084
  • 418
  •   1
Отговори
# 15
  • о`майна лунна нощ е
Тук съм. Уморена, но на линия. С моята поръчка ще поизчакам, че е твърде малка още. За нищо не се боря вече. Наистина успяха да ме деамбицират с простотиите си. Тази кампания се очертава истински тежка. С тия душ-гелове по 6,90 лв. се очертава брутално  мъкнене на кашони.

# 16
Здравейте, и благодаря за темата!   bouquet
Аз събрах сумата за чантата, но изчаквам една клиентка да си каже поръчката. Дано да остане чантичка за мен, че ми хареса, даже и обувки съм си харесала. Heart Eyes
Далеч съм от клубове и принцеси, за това не коментирам , дано и аз се класирам някои ден, иначе браво на всички, които са получили подаръци!

Хвърлила съм око на слънчевите очила Кортни, така че ще чакам , ако някои ги поръча да сподели мнение, че на мен малко очила ми стоят добре.  Sunglasses

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 23:29 от teddy.b

# 17
Наистина много сте изписали....до сега ви четох в старата,в новата тема....
Първо да благодаря на Катето за Новата темичка   bouquet
Второ да честитя на всички,които са получили чантички и колиенца,както и подаръчета-малки,но от сърце  Heart Eyes
И аз имам към фактурата чанта,колие и подаръчета.Отделно и процентчето съм постигнала,много съм щастлива  newsm44 Да кажа само,че съм с Бронз  и аз,съдейки по сумата и подаръците,но и това си очаквах,аз и на това съм щастлива,защото го постигам за 1 път и то благодарение на миналата кампания с парфюмите.Остава всички да завършим другата кампания с Happy End с таблетчето и да се поуспокоят нещата,до следващата мотивационна  Mr. Green
Пожелавам успех на всички в следващата кампания  Hug защото тази вече за мен е приключила,пуснах всичко,получих всичко.....започвам да събирам за следващата  Laughing Лека нощ от мен,че до сега бях на работа и леглото ме зове  smile3507

# 18
  • София
С тия душ-гелове по 6,90 лв. се очертава брутално  мъкнене на кашони.

Съвсем същото си го помислих и аз  Mr. Green

# 19
Вече и с фактура и естествено с малко ядове. На стр.15 имаше поръчка червило и молив, въпреки че червилото беше на червен светофар, е запазено за следваштият път.Поръчах естествено и мостри и също като вас едната е с име CЛЪHЧEBИ OЧИЛA C KУTИЙKA. Който е със същото фактурирано да каже какво е полъчил в краина сметка, аз ще се зарадвам много на 3бр слънчеви очила на тази цена хахахаха  Joy И чанта ще си има, и парфюм ТТАФоревер. Дано докато си пусна и моята поръчка да има чанти Simple Smile Пуснете снимки на чантата да я видя, че винаги пускам по-късно поръчка.

# 20
  • Русе
Аз имам обща сума от поръчки за колието, но за чантата не знам ще съберем ли сега на първа поръчка сумата. Simple Smile

Успешна кампания на всички Wink

# 21
Вече и с фактура и естествено с малко ядове. На стр.15 имаше поръчка червило и молив, въпреки че червилото беше на червен светофар, е запазено за следваштият път.Поръчах естествено и мостри и също като вас едната е с име CЛЪHЧEBИ OЧИЛA C KУTИЙKA. Който е със същото фактурирано да каже какво е полъчил в краина сметка, аз ще се зарадвам много на 3бр слънчеви очила на тази цена хахахаха  Joy И чанта ще си има, и парфюм ТТАФоревер. Дано докато си пусна и моята поръчка да има чанти Simple Smile Пуснете снимки на чантата да я видя, че винаги пускам по-късно поръчка.
При мен всички мостри са си с точните имена,но ми направи впечатление,че при поръчка на рол-они,единият мъжки ми се беше преименувал на някакъв лак за нокти и викам,за да не рискувам ще го заменя с друг,защото си беше за мъжа ми.Сега като ви чета как има и други със  заменени имена на други продукти.....незнам дали ще се окаже просто грешка в името,защото пък едва ли няма да се усетят да започнат да изпращат примерно по няколко чифта очила за по стотинки....

# 22
....
И аз имам към фактурата чанта,колие и подаръчета.Отделно и процентчето съм постигнала,много съм щастлива  newsm44 Да кажа само,че съм с Бронз  и аз,съдейки по сумата и подаръците,но и това си очаквах,аз и на това съм щастлива,защото го постигам за 1 път и то благодарение на миналата кампания с парфюмите.Остава всички да завършим другата кампания с Happy End с таблетчето и да се поуспокоят нещата,до следващата мотивационна  Mr. Green
...

А пък на мен ми омръзнаха  мотивациите им....защото обикновено се залавям , старая се, натоварвам се, после чакам дълго парите от клиентите и всичко е за моя сметка. Но мотивационната с Аню ще я  уважа, като лично аз ще си купя 4 крема,естествено, заради Интрига.

Имам видима фактура/към 23 часа излезе/.В нея - чанта,колие-флашка.

# 23
Здравейте и от мен!

Кате благодарности за темата   bouquet.

Пуснах поръчка в сряда вечер, фактурираха ме четвъртък вечерта  ooooh!.

# 24
Между другото само да вметна нещо относно процента от Q1-бяхте ми обяснили,че не важи за фиксирания процент,нетната и некозметичните.Но в крайна сметка важи за некозметичните  PeaceРазгледах си подробно фактурата и си сметнах абсолютно всичко.Така че да знаете,че влизат в процента! Hug

# 25
  bouquet

Пуснах преди 5 минути поръчка и вече е фактурирана, имам си чанта  bowuu. В  последния момент видях мотивационната за антицелулитния и понеже имах 3 броя си пуснах един и за мен, сега имам и парфюм.
За колие не се класирам, за клубове пък съвсем.

# 26
Сега се сетих и друго да попитам  Laughing Мотивационната от К6 с Anew.....тази сума,която иска да се направи за Intrig-а нали е така:примерно както е написано в каталога....2 крема за 30 лв...т.е. трябват ми 4 такива крема.....а не да се гледа цената им без офертата,че примерно единия е на 38 лв.... Rolling Eyes

# 27
  • Варна
Между другото само да вметна нещо относно процента от Q1-бяхте ми обяснили,че не важи за фиксирания процент,нетната и некозметичните.Но в крайна сметка важи за некозметичните  PeaceРазгледах си подробно фактурата и си сметнах абсолютно всичко.Така че да знаете,че влизат в процента! Hug

Искаш да кажеш, че и споменатите неща са ти фактурирани на максимален процент? Защото това сме ти казали - че след постигането на този %, той не важи за тях (продуктите с фиксиран %, некозметичните и нетната). Но те влизат при трупането на сумата, която е нужна, за да го достигнеш. А за да ползваш този %, поръчката ти трябва да е минимум 50 лв., в които не влизат нетна, СИП и бижута. Некозметичните влизат в 50-те лв.

И да, за мотивационната важат актуалните цени, т.е. всеки крем ти е 15 лв. и ти трябват 4.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 09:52 от beljata

# 28

Искаш да кажеш, че и споменатите неща са ти фактурирани на максимален процент? Защото това сме ти казали - че след постигането на този %, той не важи за тях (продуктите с фиксиран %, некозметичните и нетната). Но те влизат при трупането на сумата, която е нужна, за да го достигнеш. А за да ползваш този %, поръчката ти трябва да е минимум 50 лв., в които не влизат нетна, СИП и бижута. Некозметичните влизат в 50-те лв.

И да, за мотивационната важат актуалните цени, т.е. всеки крем ти е 15 лв. и ти трябват 4.
Да,искам да кажа,че и некозметичните ми са фактурирани на максимален процент! Peace

# 29
  • Варна
Кой продукт, точно? Сподели, моля!

Общи условия

Активация на акаунт