AVON само за представители - КАМПАНИЯ 05 - Тема 127

• 23 236
  • 418
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Момичета, къде в страницата на Avon я има информацията за Топ клуба? Преди нали ни изпращаха листовка - тази година няма ли?  ( може и да сте обсъждали, но почти месец не съм чела много подробно, защото имах други главоболия )

# 151

Да ви кажа, на мен чантата Лорийн ми хареса, дори и цветовете. Пък и аз много не съм придричива в това отношение - човек трябва да има всякакви чанти във всякакви цветове. Колкото повече, толкова по-добре Simple Smile

Да да Мечо Пух, съгласни сме  Joy

Момичета, къде в страницата на Avon я има информацията за Топ клуба? Преди нали ни изпращаха листовка - тази година няма ли?  ( може и да сте обсъждали, но почти месец не съм чела много подробно, защото имах други главоболия )

ами прокрадна се тук една листовка с нива по куотъри , която е била изпратена на координаторите и дотолкова. Други подробности- йок.

# 152
  • о`майна лунна нощ е
Аз колкото и да протестирах за колието флашка, накрая се сдобих с него след размяна за кашонна наличност. Слагам отметка, че ще го ползвам като USB и категорично няма да си го овеся на врата.

Мога само да похваля пловдивчанките, които са участници и гости в темата. До сега винаги са били изключително коректни откъм поръчки, помощ за такива и размени. Момичета - благодаря  Hug

Имам питане за червения околоочен крем на Аню, който е от две части.
Тъй като, както разбрах, горната му част всъщност е тип фдт. Момичето, което го взе, няма да я ползва тази част и иска да я размени. Питам тук, но ще се постна и в темата за размените, защото разбирам, че всъщност точно горното кремче го търсели за маскиране на тъмни кръгове покрай очите.

# 153
. Момичето, което го взе, няма да я ползва тази част и иска да я размени. Питам тук, но ще се постна и в темата за размените, защото разбирам, че всъщност точно горното кремче го търсели за маскиране на тъмни кръгове покрай очите.

Не като ФДТ а като хайлайтер. Аз го писах това. За маскирането на тъмните кръгове под очите.
Туигъл извинявай но ми стана смешно . Да го замени за какво, то е два грама  Joy ... и е бонус към крема ...
аз моето винаги го подарявам ...

# 154
  • о`майна лунна нощ е
Тя дори не иска точно размяна, а да го даде на някой, който би го ползвал. Ако е срещу нещо, още по-добре, но категорично няма да го маже по себе си.
ПП - идея си нямах, че е един вид подарък към крема. То къде с него, там и без него.

# 155
Здравейте! Отново имам въпрос...При преглед на междинна сума на поръчката мострите на Anew ми излизат по 0,80 лв, а съм поръчала 20, така ли трябва да е по принцип? И още нещо- при поръчка на три продукта от комбинираната оферта 1 за 4,50, 3 за 7,80 мога ли да поръчам три серума за сухи краища, които са обвързани с друг продукт? Благодаря ви предварителон!

# 156
Утре съм канена на среща в Авкваленд. Ще казват новости, ако запомня нещо /че  май съм за гинко билоба/ ще пиша. Относно картите към мостри аню, вчера питах казаха, че са само за тези, които са получили брошурката с посланието. В моя случай координаторката трябва да се обади, за да ги получа следващия път. Благодаря на Туиг и на Танитка, че ме зарадваха! Hug

# 157
  • София
golden.heart - като стане готова фактурата се вижда отстъпката и цените на мострите ще са други!

Момичетааа , на мен вместо 2 душ гела захаросана слива ,са ми изпратили лосион за тяло! Аман вече,защо поне 1 кампания не е ок...

Чантата е отвратителна (от мотивацията) - в повече ми идва ..... Колието с флашката е огромно ,грубо и изобщо не по вкуса ми!  Та с няколко думи - разочарована от повечето неща!

# 158
  • варна
Момичета искам да попитам за една оферта на стр.109 /за кремовете Аню/. Два крема ли се комбинират за 25 лв/ дневен и нощен / или всеки е на цена 25 лв.?

# 159
Момичета искам да попитам за една оферта на стр.109 /за кремовете Аню/. Два крема ли се комбинират за 25 лв/ дневен и нощен / или всеки е на цена 25 лв.?

всеки е на цена от 25 лв .

# 160

в К05 всеки е за 25,00.

в К06 точно кремовете от златната и платинената серия са два за 30,00

# 161
Здравейте! Отново имам въпрос...При преглед на междинна сума на поръчката мострите на Anew ми излизат по 0,80 лв, а съм поръчала 20, така ли трябва да е по принцип? И още нещо- при поръчка на три продукта от комбинираната оферта 1 за 4,50, 3 за 7,80 мога ли да поръчам три серума за сухи краища, които са обвързани с друг продукт? Благодаря ви предварителон!

Не те разбирам...искаш да поръчаш три серума за сухи краища - кои точно, ако са от серията Адванс,по 30 мл, те не са включени в тази оферта.  В "3 за 7,80" се включват само продукти от серията Naturals- от стр. 166 до стр.177.Ако пък искаш три серума освен 3-те продукта за 7,80, да, можеш. За всеки един продукт прикачаш един серум.

# 162
  • варна
Благодаря ви момичета   bouquet

# 163
  • Стара Загора
Здравейте, момичета.
Не се записах със снимки и коментари на червената колекция, защото виждам, че много мнения има по въпроса. На мен лично ми допада на 3 по десетобалната. Grinning Grinning Grinning няма да се носи със сигурност. Флашката ще се ползва като флашка, но като бижу никога.
Иначе и аз нямам тестови карти ли беше към мострите на Аню, а имам въпросната брошура-приложение, предполагам това е един лист А4 формат с информация за Аню Реверсалист, че сменят опаковката и т.н. Иначе изпълних първото ниво на мотивационната за антицелулитния, но не го харесвам - мирише ми гадно, лепне ми, абе общо взето като всеки антицелулитен крем или гел е, но защо всеки път си поръчвам и аз не знам.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Много съм доволна от почистващия гел за лице с маслина - Неичърълс серията - взех си и с чаено дърво и краставица, който ми е любим, но и от маслината съм много доволна. Почиства грим перфектно, запенва се добре, мирише много свежо и приятно, прозрачен гел е като този с чаеното дърво.
Червилата Ейвън Бюти не ,ме очароваха изобщо - нито като цвят, нито като плътност....но за тези пари стават.
Имам и питане - за плащането с карта през сайта, каква е таксата, има ли значение към коя банка е картата, кога се отразява плащането, че вече два пъти ми се случва да ми задържат поръчка, която бързам. Не питам за кредитните карти на райфайзен банк.

# 164
Здравейте, момичета.
Не се записах със снимки и коментари на червената колекция, защото виждам, че много мнения има по въпроса. На мен лично ми допада на 3 по десетобалната. Grinning Grinning Grinning няма да се носи със сигурност. Флашката ще се ползва като флашка, но като бижу никога.
Иначе и аз нямам тестови карти ли беше към мострите на Аню, а имам въпросната брошура-приложение, предполагам това е един лист А4 формат с информация за Аню Реверсалист, че сменят опаковката и т.н. Иначе изпълних първото ниво на мотивационната за антицелулитния, но не го харесвам - мирише ми гадно, лепне ми, абе общо взето като всеки антицелулитен крем или гел е, но защо всеки път си поръчвам и аз не знам.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Много съм доволна от почистващия гел за лице с маслина - Неичърълс серията - взех си и с чаено дърво и краставица, който ми е любим, но и от маслината съм много доволна. Почиства грим перфектно, запенва се добре, мирише много свежо и приятно, прозрачен гел е като този с чаеното дърво.
Червилата Ейвън Бюти не ,ме очароваха изобщо - нито като цвят, нито като плътност....но за тези пари стават.
Имам и питане - за плащането с карта през сайта, каква е таксата, има ли значение към коя банка е картата, кога се отразява плащането, че вече два пъти ми се случва да ми задържат поръчка, която бързам. Не питам за кредитните карти на райфайзен банк.
Мисля че таксата за превод е 1 лев , плащането е видимо в системата на ейвън да няколко минути но до 3 работни дни сумата се превежда по сметката.

Общи условия

Активация на акаунт