Къде да си намеря половинка

• 193 247
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
За да нямате съдове в мивката, разбира се.  Laughing
Иначе познавам една дама, която си мие марулите в миялната.  Crazy

# 451
  • Русе
Не повдигам никакъв спор по темата.

Peace

Затова ползвайте миялна машина.  Grinning

То някой може да си накваси вътре калните маратонки, знаеш ли.

Майтапа настрана, но една позната двойка са се запознали до контейнера при вечерното изхвърляне на чантите. Цъфнали някакви бездомни песове, момичето се уплашило и помолило да я придружат обратно. Така че не подценявайте и боклука Laughing

# 452
тия случайни ситуации, където съдбата се намесва. все не ме намират.  Thinking

# 453
  • SF
Ама ти много изчекнат народ познаваш!

# 454
  • Русе
Няма лошо. Светът е шарен Wink

# 455
От опит знам, че тава или тиган не се измиват добре в миялната. Първо трябва да се понакиснат малко в мивката, да се пооправят ръчно и тогава евентуално в машината за миене.

Това не е така - моята има програма за засъхнали съдове, мие тави и тигани прекрасно, дори да съм загорила нещо в тях. (което понякога се случва, като залепна за форумите  Laughing )

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 23:55 от Анонимен

# 456
  • SF

Първият пост, в който не казваш кого още познаваш!

# 457
  • SF
Жасмин, твоят забавен съпруг в Испания, няма ли си неженени приятели? Laughing

Че аз знам някакъв испански. Rolling Eyes

# 458
  • Русе

Първият пост, в който не казваш кого още познаваш!

А, ти нещо си броила ли? Стига със заяждането, моля Peace

# 459
Жасмин, твоят забавен съпруг в Испания, няма ли си неженени приятели? Laughing

Ми май не, всички са по на 45 години и нагоре, женени и с големи деца. Преди 10-на година имаше неженени, ама гледай колко късно пуснаха тая тема.  Laughing

# 460
  • SF
Не точно броила, но ми направи впечатление, че даваш някакви странни примери за странни хора със странни навици. И това, което сега наричам "странни" караше хората в темата да си запушват носа и да ползват  Sick <- такива емотиконки.
Не се заяждам - коментирам, впечатлявам се, споделям… Ако исках да съм груба и нетактична, щях да напиша нещо от сорта "какъвто си ти, такива са ти и познатите!" и наистина да се заям.

# 461
  • Русе
Чорапчо си е колоритен мърльо той, доста внимание му обърнахме в тая тема. И дори той си е намерил половинка, тъй че, както викаш, човек никога не трябва да губи надежда Simple Smile

А другите двама са си доста добра и нормална двойка. А ако имат „скелети в пералната машина“, то ги крият добре. И си се обичат. Дай Боже всекиму.

# 462
  • SF
О, да! За това става въпрос и в тази тема. Всеки да си намери половинката, т.е. човека, който ще му пасне като памучно чорапче. Дискомфортът идва от това Мърльо да се натисне на Чистофайница или тя да се обърка нещо и да вземе да се нанесе у тях. После цял живот скандали чак до развода. А и след това.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 01:15 от Esmee

# 463
нааааайс  Laughing чорапи мивки ....... Joy

# 464
  • Far away from here...
Хм, активността днес е нулева... Чинии ли мием или рязко намаляхме самотниците?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт