Къде да си намеря половинка

• 197 180
  • 3 976
  •   1
Отговори
# 3 405
не само е риба. има луна в риби в съвпад със слънце (богата емоционалност). има и марс в овен (мъжки потенциал)... Това са хубави положения по принцип. не го знам защо е такъв...
Но нека по темата, херкулес вълци го яли.

Дано Голдън да намери любовта!

Ще ми направиш ли на мен един хороскоп?

# 3 406
  А, Ясене, домакинята може ли да е от мъжки пол – хайде, нали искаш да си модерен и актуален, сега това е тенденцията. Mr. Green

Като тези ли  Grinning ?

Горкия мъж с очилцата ако знае само какво го очаква. Sad

# 3 407

Горкия мъж с очилцата ако знае само какво го очаква. Sad
Нещо не си разбрал, Ванко. Очаква го чист дом, вкусна вечеря и любяща съпруга.
Лапнишараните бачкаха.

# 3 408
  • SF
Айдееее  и Ванко прояви интерес към хороскопите...

Значи, ако изляза с него на първа среща и отворя дума за зодии, май няма да ме върне. Wink

Хора, Ясене, не обобщавайте, бе! Peace

# 3 409
Айдееее  и Ванко прояви интерес към хороскопите...

Значи, ако изляза с него на първа среща и отворя дума за зодии, май няма да ме върне. Wink

Хора, Ясене, не обобщавайте, бе! Peace

Зодия везни съм по китайския календар роден в годината на Змията.

# 3 410
Мъжествен мъж е равно на „Алфа мъжкар” - термин, който е заимстван от животинското царство. При животните „алфа” е най–силния индивид в рамките на групата. Яде първи и получава това, което иска, тъй като останалите признават превъзходството му. Всички се съобразяват с него, той е най–силния и най–мощния. При хората и най–вече при мъжете позицията алфа мъжкар също е силно желана.

Напротив, алфа мъжа не иска да е такъв, той просто е роден да води тъпаците за носа и не го прави защото има нужда да избива комплекси или защото така го е научила мама, а защото се чувства длъжен да спасява стадото. Алфа мъжа е пич до мозъка на костите, а овцете си умират от желание да го следват.  Wink

# 3 411
Ако човека го интересуват също астрологии защо не.Трябва да се търсят общи интереси - събиране по групи и тъй нататък.Да чакащ някой да падне от нищото ала 50 нюанса на сивото...си е записване за стара мома.

# 3 412
Напротив, алфа мъжа не иска да е такъв...

Я, тук вече има опция за лайкване на постинги, току-що я използвах.  Simple Smile

# 3 413
алфа малфа ако води тъпаци, значи е една голяма бета  Laughing

# 3 414
алфа малфа ако води тъпаци, значи е една голяма бета  Laughing

Да, ама Александър Велики е казал "I am not afraid of an army of lions led by a sheep; I am afraid of an army of sheep led by a lion". Wink

# 3 415
То няма как да си лъв и да позволиш някой да те води, да не говорим пък за овца. Или си лидер или си тъпак, трета опция няма.

# 3 416

Алфа мъжкият не е водач на тъпаци, а водач, на който му пука за останалите от прайда.

# 3 417
Мда, де точно, за това е водач, щото знае, че са тъпаци и няма да се оправят без него и му е жал. Нещо като баща на деца идиотчета..

# 3 418
То няма как да си лъв и да позволиш някой да те води, да не говорим пък за овца. Или си лидер или си тъпак, трета опция няма.

И още опции има. Тип lone wolf, например - не обичат да водят, но не обичат и да бъдат водени. Има и сиво-кардиналчовци - те пък обичат да водят, но не обичат отговорността. Да не говорим за масовият бг мат'рял, който е извън всякакви класации - всичкознаещи и вечнообобщаващи, презиращи авторитети и захранени от малки с народни песни и комплекси.

# 3 419
Мда, де точно, за това е водач, щото знае, че са тъпаци и няма да се оправят без него и му е жал. Нещо като баща на деца идиотчета..

Във вашето семейство как е? Ти ли си тъпакът или мъжът ти? Децата ви идиотчета ли са?

Общи условия

Активация на акаунт