Пациентки на ЦРЗ "Надежда" -22

• 51 056
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Ако някой знае да сподели дали д-р Стаменов ще почива покрай Великден и какъв ще е графика му!? newsm78

# 226
  • Перник
Здравейте момичета, след кошмара който преживях вчера, днес съм по-добре. Като казах на Персенска, че от 7 фоликула сме извадили 5 Я и се е оплодила само 1 Я и стана лошо направо. Вика защо така и и обясних какво са ми казали ембриолозите, че вс Я са били в различна зрялост и сам тази ставала. Каза значи при теб ще се наложи дълъг протокол. Нищо не отговорих, защото ми беше много зле/на никой не пожелавам такива болки/. Смятам от тук натам да действам само на ЕЦ или с някаква минимална стимулация правеща макс. 3 Ф Не искам да си представям че мога пак да преживея същата гадост.  Sad

# 227
  • Живее на Луната
Д-р Стаменов ми каза вчера че ще отсъства между 10 и 12 април, но ще е там  Mr. Green За Великден нямам представа!

Нежи, аз го преживях същото, само че на дълъг протокол - от 10 я само 4 оплодени и само една доживя до 3 ден. Дано докторката ти нацели правилната стимулация!

# 228
  • София
Д-р Стаменов ми каза вчера че ще отсъства между 10 и 12 април, но ще е там  Mr. Green ...
Joy Joy Joy Joy

понякога се случва и обратното, там е уж си говориш с него, обаче го няма  Crazy

# 229
  • София
Д-р Стаменов ми каза вчера че ще отсъства между 10 и 12 април, но ще е там  Mr. Green ...
Joy Joy Joy Joy

понякога се случва и обратното, там е уж си говориш с него, обаче го няма  Crazy

Бамба, това обикновено е около 22:30 - 23:00 часа hahaha hahaha hahaha

# 230
  • гр. София
Благодаря за стиснатите палци.  Hug Hug Hug
Минавам да дам отчет - 303,83. Дано този път всичко да бъде наред до термин.  Praynig Praynig Praynig

# 231
  • Sofia
Шоко, страхотна новина  Hug Hug Много се радвам! Стискам палци този път да имаш лека бременност с щастлив финал  Praynig

# 232
  • гр. София
Благодаря, Максче.  Hug Hug Hug Hug

# 233
  • София
Шоко,честито мила.Много се радвам newsm44 newsm44 newsm44

# 234
  • София

Минавам да дам отчет - 303,83.
и моето чхг беше подобно  Mr. Green
нали мъж искаше  Crazy

# 235
  • гр. София
Благодаря, момичета.  Hug

Няма значение пола. Важното е да е живо и здраво.

# 236
  • Варна
Няма значение пола. Важното е да е живо и здраво.

Абсолютно...
Шоко и тук да ти кажа колко много се радвам!   bouquet
Тръгвам след малко аз към болницата да ми източат още малко кръвчица. Дано произведат хубаво "лепило" от нея и другия месец да "залепят" здраво ескимосите ми...  Praynig

# 237
  • гр. София
Шоки, честито   bouquet И този път лека бременост до термин  Praynig   Hug Hug Hug

Пък аз все с момиченце си те представям, ще е кукла като майка си  Grinning

# 238
  • Живее на Луната
Шоко, честито, много хубаво ни зарадва днес. Този път да е до края  Hug

# 239
  • В полите на Пирин планина
Шоки, честито  bouquet пожелавам ти успешен финал този път  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт