Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 711
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
ArhMih, много си сладка, усмихна ме рано-рано. Имаш дарба да пишеш, да знаеш. Щом чета за тенджери и дълги моркови и се смея самичка - почвай да си търсиш издател  Heart Eyes!
Иви, чудесно начало, де да можех и аз. Завиждам ти благородно, засега  Twisted Evil. А сега аз ще ви депресирам с мрънкане. Нищичко не съм свалила, кръгла нула! Вчера след протеинов бях 64.5, днес след ПЗ съм 65.00 и така си ги търкалям тези грамчета вече 10-ти ден. Може би защото съм още в МЦ newsm78? Дюкан пише, че е нормално да вдигаме мъничко в ПЗ, ама аз поне в долната граница да мърдам, а то йок. Нищо де, един е пътят, е казал поета, продължавам по план. Купих си блендер, дано успея да смеля малко пилешко филе с него, че малко слабичък ми се вижда, ама нямах повече пари. Ако имам успех, ще мятам кюфтета на скарата, а за довечера яйца и режимен десерт. Някой беше питал за чипса от раци на Смайлс, ще го пробвам днес, защото сурови хич не ми харесаха.
Хайде, момичета, хубав ден!

# 586
овесено човече спокойно, изчакай търпеливо Simple Smile При мен миналия месец, когато бях във втора имах задържане, но не и голямо покачване. Този месец съм вече в трета и в момента и аз съм в МЦ, и варирам с по +1,5 кг.. Като се има предвид, че се подувам седмица предварително и още седмица ме държи. Продължавай си по схема, пий вода и тия дни ще те зарадва един хубав минус  Hug

# 587
  • Плевен
Момичета, много работа имах днес, та чак сега влизам тук!
Как сте в това поспаливо време? На всичкото отгоре и това пълнолуние ми разби очакванията за твърд минус от снощната рибна вечеря на пух и прах!!! Днес съм плюс 500 грама отгоре! Може и да е от салатата с доматки, че от тях винаги вдигам. Ще видя утре как ще  е положението след чистия ми П ден днес.
Овесеното човече, много си мила! Споко! И Рончето ти е казала - МЦ е виновен! (Ако не е той е ...партията ...или Русия!) Може някой ден и да ми дойде муза за някой роман или най-малкото да седна да си напиша мемоарите... на една дюканка ... злощастна! Ей, богу толкова не мърдам и почти съм се отчаяла! Но нали съм в онази онеправдана група на дамите нагазили в предклимакса и яко удавили се в хормонален дисбаланс... направо не знам дали мога изобщо да си стигна целта! Но пък и няма какво друго да правя!?! Иначе на плюс мога добре да се справям, даже експресно! Мислех днес да си подновя фитнес картата, че иначе съвсем не става. Бях започнала някаква домашна гимнастика, но стигнах епизодично до три пъти и това беше! Сутрин мързеливешката - в леглото, още недоотворила очички, правя няколко коремни преси и леки чупки в кръста... но това е просто смехория! Виж като си платя аз карта и щЪ не щЪ - ходя в залата - пари съм давала! И пешите ми преходи вече не повлияват - свикнах с тях и си припкам като младо козле. И така - допълних мрънкащото настроение. Пак е нещо на фона на едно голямо неписане от страна на дюкесите! Кавалерът ни Стайко и той се запиля! Сигурно отсега стяга куфарите за България! Поздрави, друже мой!
Аз приключвам, че ще си тръгвам скоро! Вие  - бъдете здрави, режимни и усмихнати! Не се плашете от задържане, кожата пък се стяга! Четох вчера една статия за това да не се радваме много на бързото сваляне. Утре мога да ви я копна, но тя е от фитнес инструктор и да не каже някой, че не й е мястото тук... Но може пък да си отбира човек полезна информация от тук-от там! Лека и безпроблемна вечер, сладури!
Всъщност - ето ви четивото - "Фърлете по еднЪ мигла" ако искате! - http://lubomirivanov.com/7655/

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 16:12 от ArhMih

# 588
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Здравейте, сладури отдавна не съм влизала, но имам нужда от малко помощ за превод на немска дума

Trennmittel - това е от съдържание на хранителен продукт
Още веднъж сори за изтипосването си, но ще се постарая тия дни да ви прочета и да се включа!

Хубав и ослабващ ден!

# 589
Привет Simple Smile
ninanb, нещо друго към тази дума няма ли? Буквално го превежда - агент на издаване  newsm78
ArhMih, без да се обиждаш, но ако си погледнеш постовете от преди години, имам чувството, че си в един омагьосан кръг от поне 4 години... Не знам какво и как спазваш реално, колкото и да бушуват тези хормони за толкова години да не можеш едни 10кг. да смъкнеш при стриктно спазване някак ми звучи несериозно. И честно казано (отново без да се обиждаш и не с лоши чувства) не мисля, че си човека, който трябва да раздава съвети. Извинявам се, ако се почувстваш обидена, нямам такива намерения.

# 590
Благодаря, ronche, Arh mih, ще се стискат зъби и ще се калява търпение. Поуспокоих се, че не съм някакъв извънземен организъм, та само при мен да се случват колебания.
Иначе кюфтенцата от пилешката кайма ми станаха чууудни  chef, чак да не повярва човек, че аз съм ги правила, ще имам и за утре в работата. Като запомъкна разните кутии и кутийчици, като ги занареждам в служебния хладилник, място не остава за другите. Колежката само върти очи и пита: "Е ква е тая диета?!". Вълча, ква  Joy Joy Joy!
Чудя се дали да не си походя малко пеша в това време. И по повод времето една шегичка: "Сайта dalivali е преименуван на dalishtespre".

# 591
ninanb погледни това

# 592
  • UK
Относно ArhMih, Дюкан доста ясно проднозира какво става когато спазваш режима с хормонални проблеми.
Хубавото е, че не качва. Вероятно яде калориите, които изразходва и съответно няма отслабване.

Аз също не се движа, това ми е грешката. Иначе отслабвам, но с движение щеше да имам по-добри резултати, убедена съм.

И в моя офис има промяна след започването на режима. Преди Дюкан доста пари се харчеха за обяд. Сега аз се храня от кутийката, а колегите обядват чай с бисквитки. Майтапят се с яйцата ми главно
 Crazy

# 593
  • Варна
Дюкан доста ясно проднозира какво става когато спазваш режима с хормонални проблеми.

Какво?

# 594
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Айде здравейте
Днес да се разпиша след като трудно прочетох последните 3стр.
Gala, ronche благодаря за опитите да помогнете. Още вчера се установи, че е антислепващ агент.

При мен четвърта си върви нормално. Имам покачване от 1-1,5кг., но е от спорта /сантиметрите още се намалиха/ и не го мисля особено.

овесено човече и мен колегите ме бъзикат с вълчата диета, особено сега когато съм в четвърта фаза, наясно са че мога да ям всичко, а там почти нехапвам друго освен риба, пиле  Mr. Green

# 595
  • Плевен
Привет, банда! Петък е ура! И кантарчето ме зарадва днес с минус 700 грама! Утре съм пък на излет по Балканите! Въобще – пей сърце!
Браво,  Нинче!  bouquet! Все така!
Тери, благодаря за подкрепата! Сигурно е така!  
Гала, съжалявам, ако си целяла да ме обидиш с нещо, но не успя! Все пак нали си добра приятелка – трябва да си в унисон с нейните разбирания! Знам, че са продиктувани не от добри чувства, но това е една друга тема! Без да се оправдавам ни най-малко, ще кажа, че моят житейски опит може да послужи за информация какво става нататък с тялото ни, когато през годините са правени многократни режими, разтоварващи диети, успоредно с всякакви фитнес и гимнастически занимания и сега вече дори протеиновият режим на Дюкан не може да го изненада! Ти също повтаряш режима сега. Като родиш (ако е рекъл Господ!) ще го потретиш, ако имаш и повече от 1 дете – ще го почетвъртиш и т.н. до моята възраст от ~50 години можеш многократно да го повтаряш, но с все по-малък ефект и все по-трудно. Не казвам, че ако се спазва стриктно няма да свалиш излишните килограми!!! Но аз не мога да бъда стриктна! Почти нямам чисти П – винаги добавям и краставица към месото. Едно е да си вълк единак и да не слугуваш за деца, мъж и т.н. Друго е да имаш повече от едно наум в главата си, че подсладителите са вредни, а пък вродената любов и семейният модел да са те научили да ядеш сладко, трето е да се грижиш за една все пак добра здравословна кухня, която включва всички групи храни на масата и т.н. В къщи без салати, меса, плодове и сурови ядки не оставаме. Да не говорим, че разходите излизат само от моя джоб! Ако съм сама (дори и със съпруг) ще имам всеки ден за сьомга и акули, за всякакви чисти  (?!?) меса и угодии. Но моделът ни е в събота и неделя да се започват дните с какви ли не вкусотийки – няма да изброявам, а това е нон стоп да съм до изкушенията. Работата ми е динамична и свързана с разни командировки, животът ми е социален и не се затварям в къщи, когато мога! Младостта ми е протекла с 55 килограмово тяло, след ражданията ~ 65, чак на 40 години и нещо скочих над 70-те килограма, а преди 7 – над 80. Така, че за мен режимът беше изненада само в самото  начало – свалих 8 кг и паднах на 78 за 1-2 месеца, но после се изкушавах твърде често и ... всичко може да се види от постовете ми!
За съветите – кажи кои са грешните ми съвети! Мисля, че е по-добре да си поддържам това тегло, естествено стремейки се да го свалям полека-лека, но никого не съм съветвала да кара през просото и да чака сваляне! Това си е мой проблем!
Мога много да говоря и да приведа и доказателствен материал от форума. Но мисля, че е най-вредно да свалиш 20 кг и да ги качиш отново – това има предвид и Дюкан като казва, че не се прави повече от един път в живота. При повечето дами се случва това – да не изкарат трета, както трябва и да се върнат тук с натрупаните, че и отгоре килца. При други – явно те са облагодетелствани от генетично малкия брой мастни клетки, имали са малко наднормени килограми и с лекота си запазват новото тегло – всичко е наред и в четвърта фаза. Но повечето от четвърта са такива, които не смеят изобщо да допрат до сладкиши и тестени, избягват дори картофи и бял ориз – с една дума те си стоят вечно м-у 2+ и 3+ да речем! Хайде, опровергайте ме! Който веднъж е достигнал до високи наднормени килограми, значи си е придобил инсулиновата резистентност и ако се върне на старият си начин на живот – ще си върне килцата пък дори да се пръсне от чистота протеиновият му четвъртък! Това е! Като си промени човек културата на хранене, щи си запази и новите килограми! А пък колко пъти съм повтаряла, че бързото преминаване през втора е най-доброто решение. Да ама с 20-30 кила за сваляне, не става толкова бързо и особено ако не си в първа младост! И така, момичета! Четете, борете се, преценявайте нещата и нека на първо място да стои въпросът за здравето ви!
А аз пък ще си пиша! Ей така – за разведряване на темата и защото имам мнооог любов в сърцето и душата за раздаване! Повече е от съветите ми! Просто си споделям, за да си помагам и сама на себе си във ваша компания! Аз също много искам да получа съвет какво да правя! Имаше една сладурка, дето ме мотивираше тази година – МамаМия, но и тя се загуби!
Обичам ви! Целувки! Пак излизам по работа! Умната и до понеделник!

Стайко, давай протеините, момче!
Извинете за дългият ми пост!  

# 596
  • UK
Аз забравих какви протеини се раздават тука  Crazy

Kali_tod- свалят малко килограми. Предпоръчва първо да се оправят хормоните и после да се започва режима.

ArhMih-аз на 50 се виждам в инвалидна количка, ако не отслабна  Sad То сега нямам сили..Всичките ми баби от майчина страна са със свръхтегло..
На тебе респект и поздрав за минуса.

В английския сайт на Дюкан има хубави рецепти. Харесах си едни бисквити с шоколад, ще видим как ще ги докарам.

Някой спомена пектин. От къде се купува, не намирам. Има Карфур при нас, дали продават?

Решила съм да си купя някаква система за прочистване на червата от паразити.
Повечето хора са заразени и не подозират. Ако някой знае някакви добри хапчета, да каже.
Аз хапвам сушена риба, месо и имам котка така, че съм в застрашената група.

Също исках да попитам за някакво видео с упражнения подходящи за тежки жени, да няма скачане. Подариха ми диск с Йога, но е прекалено бавна и ми омръзва..

# 597
  • Плевен
Тери, благодаря! Пектина - от аптеките си го купувам или в Кауфланд. За такова прочистване не съм чувала, но за промивки на дебелото черво съм чела. Сигурно е различно. Имам и една книжка на един наш професор А.Ангелов мисля, че беше, той говори в нея за едни прочиствания с английска сол и разни водни дни, после на супички, на водата от сварени зеленчуци... и такива режими съм правила навремето. Боже как съм изхвърляла сварените зеленчуци и пиех отварата само... Хайде, до понеделник!

# 598
Teriyaki, аз правя нещо за прочистване, не го препоръчвам просто споделям. Сега съм го спряла, защото не си намирам активен въглен на прах, а само на хапчета, а в тях има картофено нишесте, целулоза и не помня още какво  ooooh! Та, веднъж в седмицата, сутрин на гладно си разтварям 20гр. активен въглен на прах в чашка вода, приготвям си до мен бутилка с вода и чаша... изпивам разтворения активен въглен на един дъх (малко е неприятно, но не е болка за умиране), после започва едно велико пиене на вода (плакна си устата защото става цялата черна). И после си хапвам нормално през деня, но поне 2 часа след като съм изпила въглена. Следобед изпивам една капсула витамини+минерали, защото освен всичко отровно увлича и някои минерали. Прочиства черен/бели дробове, бъбраци, шлаки... Не ми е навредило по никакъв начин, даже напротив чувтсвах се доста по-енергична. А, да, най-добре е да се прави в ПЗ дни, когато има зелена салатка примерно, защото позапичало, при мен не усетих такова нещо. С извинение, на следващия ден екскрементите бяха черно-зелени, т.е. това зеленото е наслагвания ( или не помня как точно се наричаше) от черния дроб. Някой го правят всеки ден това, но си мисля, че е в повече. Упражнения по-леки мога да ти пратя, но те са за стягане, за отслабване допълнително към режима трябва интензивно натоварване поне 20тина мин. Кактовото и да правиш едно хубаво изпотяване си трябва, преди това лека разгрявка и след това за отпускане. Йогата е най-добрия вариант за хора с повечко излишни кг. тъй като не се натоварват ставите, коленете не се напрягат толкова.

Последна редакция: пт, 16 май 2014, 18:22 от GalaEluard

# 599
  • Варна
... аз правя нещо за прочистване, не го препоръчвам просто споделям.

Хубаво е, че си написала това, но след тези думи:

Когато правех това бях започнала да смъквам по 3кг. на седмица  :crazyeyes

... мисля, че доста хора ще се юрнат да се прочистват така.

Хора, медицинския въглен се използва за медицински цели. Не правете това в къщи, както се казва!!!   Naughty

Общи условия

Активация на акаунт