Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да използвам лимон в диетата на Дюкан?
Какви са препоръките за използване на подсладители по време на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват загуба на тегло, диета Дюкан, рецепти за хранене, резултати от загуба на тегло, подкрепа и споделяне на лични преживявания по време на процеса на отслабване. Форумът обсъжда различни аспекти на диети, хранене и рецепти за здравословно хранене. Участниците споделят своя опит с различни диети като Дюкан и дават взаимна подкрепа чрез споделяне на рецепти и предоставяне на съвети за успешно отслабване.
-
Как мога да използвам лимон в диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за използване на подсладители по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за хранене в различните фази на диетата на Дюкан и каква е общата препоръка за хранене в диетата на Дюкан?
-
Как се прави морковена торта?
!
? Дюкан пише, че е нормално да вдигаме мъничко в ПЗ, ама аз поне в долната граница да мърдам, а то йок. Нищо де, един е пътят, е казал поета, продължавам по план. Купих си блендер, дано успея да смеля малко пилешко филе с него, че малко слабичък ми се вижда, ама нямах повече пари. Ако имам успех, ще мятам кюфтета на скарата, а за довечера яйца и режимен десерт. Някой беше питал за чипса от раци на Смайлс, ще го пробвам днес, защото сурови хич не ми харесаха.
При мен миналия месец, когато бях във втора имах задържане, но не и голямо покачване. Този месец съм вече в трета и в момента и аз съм в МЦ, и варирам с по +1,5 кг.. Като се има предвид, че се подувам седмица предварително и още седмица ме държи. Продължавай си по схема, пий вода и тия дни ще те зарадва един хубав минус
, чак да не повярва човек, че аз съм ги правила, ще имам и за утре в работата. Като запомъкна разните кутии и кутийчици, като ги занареждам в служебния хладилник, място не остава за другите. Колежката само върти очи и пита: "Е ква е тая диета?!". Вълча, ква
! Все така!
То сега нямам сили..Всичките ми баби от майчина страна са със свръхтегло..
Та, веднъж в седмицата, сутрин на гладно си разтварям 20гр. активен въглен на прах в чашка вода, приготвям си до мен бутилка с вода и чаша... изпивам разтворения активен въглен на един дъх (малко е неприятно, но не е болка за умиране), после започва едно велико пиене на вода (плакна си устата защото става цялата черна). И после си хапвам нормално през деня, но поне 2 часа след като съм изпила въглена. Следобед изпивам една капсула витамини+минерали, защото освен всичко отровно увлича и някои минерали. Прочиства черен/бели дробове, бъбраци, шлаки... Не ми е навредило по никакъв начин, даже напротив чувтсвах се доста по-енергична. А, да, най-добре е да се прави в ПЗ дни, когато има зелена салатка примерно, защото позапичало, при мен не усетих такова нещо. С извинение, на следващия ден екскрементите бяха черно-зелени, т.е. това зеленото е наслагвания ( или не помня как точно се наричаше) от черния дроб. Някой го правят всеки ден това, но си мисля, че е в повече. Упражнения по-леки мога да ти пратя, но те са за стягане, за отслабване допълнително към режима трябва интензивно натоварване поне 20тина мин. Кактовото и да правиш едно хубаво изпотяване си трябва, преди това лека разгрявка и след това за отпускане. Йогата е най-добрия вариант за хора с повечко излишни кг. тъй като не се натоварват ставите, коленете не се напрягат толкова.