Лятото се бързо приближава, Дюкан пък ни вталява - 274

• 47 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Kali_tod, права си  Peace Не съобразих, че някой хора приемат всичко за чиста монета. Изтрих го, за да не си навлече някой неприятни здравословни проблеми. Аз хич не вярвам на такива неща и преди да прибегна до това изчетох доста по темата, консултирах се с 2ма фармацевта, както и с медицинско лице. След като се уверих, че ако не ме прочиства, поне няма и да ми навреди, започнах да го правя.
ArhMih, не е тук мястото да си изтипосваме личните животи с цел да засягаме някого. Аз си казах мнението, което е свързано изцяло и само с режима. Това дали един ден ще имам дете си е лично мое решение. Аз също имам мъж, на който готвя всеки ден всякакви нережимни неща, винаги вкъщи има нережимни изкушения, но отдавна не им обръщам внимание. Колкото до социалния ми живот, определено не ми липсва такъв, това, че не работя не означава, че по цял ден си стоя затворена като пещерняк, даже напротив, почти не се свъртам вкъщи. Не мисля, че трябва да споделям всеки път когато излизаме или ходим някъде, какви изкушения е имало. И така, както писах и преди не съм имала за цел да те обиждам или нещо подобно, просто винаги казвам каквото мисля, директно без да въртя и суча, или завоалирано да се опитвам да жегна някого. Това за детето определено беше грозно и ми е чудно как една майка може да напише нещо подобно... а, да, достатъчно голям и разумен човек съм, за да мога сама да преценявам хората и да си правя изводи за тях. Няма да вадя цитати от миналото, няма смисъл.
Приятна и усмихната вечер на всички Simple Smile

# 601
  • София
Привет отново.
Дюкан просто няма грешка. За тази първа седница съм свалила 1.5кг.  Започнах на 61,5кг., а тази сутрин кантара показа даже малко под 60кг  Party Реших да карам втора фаза 2 дни П на 2 дни ПЗ. Мисля, че Дюкан не е споменавал този вариант, но на мен ми е много удобен като го съобразявам с работата, а и лесен за спазване. 5/5 ми идва малко множко.
Овесено човече не се безпокой - навремето когато пак се бях включила в този форум си спомням, че имаше много хора които задържаха така като теб, но неминуемо идва момента в който се отпушват нещата и килограмите тръгват стремглаво надолу  Wink . Мога ли да те попитам за пилешките кюфтета - никога не ми е хрумвало за тях, докато не ти прочетох поста. От какво пилешко месо ги направи и какво още им сложи ? Мерси предварително.
Хубав ден на всички!

# 602
  • UK
Дюкан просто няма грешка.

Така е, вече ми се оформи талия. Имам снимка ''преди''. Още малко и ще ви показвам ''след''  Praynig

Овесеното човече сигурно см сваля, но не забелязва. Пък тя и отскоро започна.

GalaEluard-мерси, ще чета за въглена, да видим дали убива паразитите. Прочистването на черния дроб е важно за жените. Tоксините действат на хормоните.

Относно паразитите, казват, че всеки от нас може да напълни една дамска чанта с тях Rolling Eyes  Напомня за 3-те кг на седмица..
Ето една статия, която описва последиците:
http://www.zemianazaem.com/archives/123

ArhMih- промивките на дебелото черво могат да помогнат при паразити, но не и да ги унищожат напълно. Аз никога не съм правила детокс, освен суровоядството, което ми действа невероятно. След Дюкан вероятно ще съм 90% суровоядка 6 пъти в седмицата. Лошото при суровоядството е, че губиш много тегло и трябва да хапваш доста, за да подържаш някакви кг. Крайностите при храненето не са хубаво нещо.

Някой поръчвал ли е от английския сайт на Дюкан, чудесни неща има.. Обаче доставката до БГ е 50 паунда  Sad

# 603
Teriyaki , не ми се даваха 50 паунда и чакам една приятелка да се завърнат от Англия с поръчката ми  Twisted Evil Иначе си намерих почти същите продукти (на тях пише одобрени от Дюкан) в Амазон, там над 33 долара доставката е безплатна  Grinning

# 604
Здравейте, момичета wavey
Много набързо да кажа за кюфтетата (уф, имаме едни скучни гости)...
Правя ги от пилешко филе, вчера купих от Кауфланд на промоция от 8.49 лв., смилам ги в блендера, слагам подправки - люто пиперче, малко сол, чесново брашно, абе каквото ми дойде на ум, по едно яйце на всеки 400 грама месо и ВОДА. Това с водата го открих на втория път  Grinning, така стават сочни. Разбира се, че с мляко ще станат по-хубави, но в момента нямах. И после ги мятам на скарата, по която само с пръст съм разнесла малко олио. Каймата трябва да е не степана като за нормални кюфтета, а малко по-мека, едва да се оформя с мокри ръце.
Хайде, милички, до утре Hug!

# 605
Рано-рано влизам тук, но за първи път няма да ви мрънкам, а ще се ХВАЛЯ! Точно днес, точно сега сутринта, съм с килограм надолу newsm62. Е, много съм щастлива! Вметка - как започвал идеалният ден на една жена? Ами, да се качи на кантара и да види минус от 2 кг. Joy, много ясно. И аз така, идеше ми да го цуна тоз убавец  Kissing Heart. А казвам точно днес, защото има значение вчера какъв ден ми е бил, ако е протеинов, добре, но след ПЗ съм половинка отгоре. Та утре ща рива, но ще ви го спестя Laughing. Бях се притеснила, че не свалям от многото ядене и планирах намаляване на порциите. Ма си викам, щом старите Дюканки викат да не се гладува, значи така трябва. Да де, ама едно е да ядеш, за да не гладуваш, друго е да плюскаш като мен. Е така си споря сама със себе си, не е лесно hahaha.
Днес съм решила да ходя да си купя силиконова форма за мъфини, харесах си едни от рецептите на Смайлс. Момичета, тя самата форма нали не се маже с олио?

# 606
Добро утро Simple Smile
овесено човече, браво  Peace Щом си стриктна няма от какво да се притесняваш, понякога си има застой, след него -, после пак застой... И в книгата си го пише Simple Smile Не се мажат с мазнина силиконовите форми, но гледай да пише на нея от -60градуса до +220 градуса или нещо такова беше, че има някои не стават за фурна. То си има и рисунчици де, за какви уреди може да се ползва.
Пилешка кайма по едно време имаше в Метро, мляно пилешко филе в кутии по 1кг. към 10лв. беше цената. И аз си правих кюфтенца, но това с водата или мляко не го знаех, благодаря за подсказката овесено човече    bouquet следващия път ще пробвам.
Хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 607
  • UK
Добро утро,

И при мене има минус от 1 кг. Една съфорумка преди писа ''..И съм супер стриктна..'' тази фраза много ме амбицира и си го повтарям.

Аз също правя пилешка кайма в блендера, доста ситна и суха се получава, добавям яйце, подправки и на бъргери. Мляко не слагам, защото хем го избягвам, хем загаря на тефлона.

Готова кайма май не е предпоръчителна, не може да не слагат мазнини и разни добавки.

Някакви рецепти за рулца от раци има ли? Купих едни, уж по-натурални, но хич не ми харесват. Сурови не мога да ги ям.

Иначе си намерих почти същите продукти (на тях пише одобрени от Дюкан) в Амазон, там над 33 долара доставката е безплатна  Grinning

Party

Новичките, отчитайте се!

# 608
Гала, добре че ми обърна внимание за градусите. Като нищо ще се хвърля на някой боклук, ако е на промоция, голяма съм заспа.
Терияки, и аз готвех на тиган доскоро, но понеже нямам абсорбатор, вкъщи ставаше лисичарник от пушека, очите ми смъдяха чак  Crazy. Миналия месец си купих тефлонова плоча и сега съм трайно дислоцирана на балкона, само скара ми дай да правя. То и домочадието доволно, и аз с пълен търбух!
Днес менюто е пилешки дробчета с мляко на фурна и салата зеле и моркови.

# 609
Teriyaki, рачешките си ги запичам във фурната в/у хартия за печене, като хванат лек златист загар ги вадя и ги слагам в купичка с капак, изцеждам лимон и слагам капака. Хем не са сурови, хем пък и не стават сухи и жилави Simple Smile А за каймата знам, на опаковката пише мляно пилешко филе, в съдържание пишеше само пилешко филе, а и кюфтета ми станаха толкова сухи, че няма начин да има някаква мазнина  Peace
овесено човече, бях си купувала преди време силиконова формичка на малки звездички, като си представях да си правя дюкански дребни сладки, но съвсем случайно загледах, че не става за печене  Laughing Тефлоновата плоча е супеер, имаме от години такава и всичко си пека на нея или на грил тигана. Сега съм се наточила за уреда на Тефал, който пържи с 1 лъжичка мазнина, но може да се ползва и без мазнина. Много отдавна го искам, но 380лв.  ooooh! до края на юли е на прИмоция в Кауфланд с точки + 180лв. Дано да успеем да си го закупим  newsm17

# 610
  • Испания
Добро утро!

Честити минуси на всички, които ги имат. 

...
Някакви рецепти за рулца от раци има ли? Купих едни, уж по-натурални, но хич не ми харесват. Сурови не мога да ги ям.

...

Има. В моята тема виж в първата част на съдържанието , раздел "Риба, морски дарове".

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951697#msg18951697

# 611
Здравейтееее,жива съм Тия дни ми беше много напрегнато защото започнах работа и не съм ви наглеждала.Режима също малко го пренебрегвам-карам нещо средно между 2ра и 3та фаза.Работя в немска фирма със железни правила и не мога да тичам постоянно до тоалетната.Освен това ръководя 18 човека и трябва постоянно да ги наглеждам как се справят.Поста ми е "отговорник производствена линия" и свързан постоянно движение,имам чувството че навъртам по 15км. на смяна.Иначе килата ги поддържам 78-79.Днес правя Пден.Това е от мен,желая ви лек неделен ден.

# 612
  • София
Привет и честити минуси!
И при мен днес сутринта кантарът потвърди малко под 60кг  Flutter . Благодаря за рецептата и съветите за пилешките кюфтета, тези дни ще ги изпробвам.
Днес съм на ПЗ - за обяд сготвих телешко с домати. Не е кой знае какво, като се има впредвид че няма никаква мазнина  и  брашно, но е във вид на манджа и след цяла седмица на  храна на скара, вареното ми идва екстра Simple Smile . А и вкуса на босилека и ригана доста го подобриха.
До скоро!

# 613
Здравейте и от мен!
При мен нищо ново. Поддържам едни и същи килограми от почти месец Sad
Според мен дълго време съм била на тези килограми и сега тялото ми се съпротивлява.
Не съм яла нищо нережимно, спазвам си стриктно П и ПЗ дните.
Моля по-опитните дюканки да кажат дали е възможно задържане от месец?
Хубав ден!

# 614
  • Испания
Здравейте и от мен!
При мен нищо ново. Поддържам едни и същи килограми от почти месец Sad
Според мен дълго време съм била на тези килограми и сега тялото ми се съпротивлява.
Не съм яла нищо нережимно, спазвам си стриктно П и ПЗ дните.
Моля по-опитните дюканки да кажат дали е възможно задържане от месец?
Хубав ден!

Да, възможно е. Дори повече от месец. Ето някои причини за задържането:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg20298870#msg20298870

Общи условия

Активация на акаунт