Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да използвам лимон в диетата на Дюкан?
Какви са препоръките за използване на подсладители по време на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват загуба на тегло, диета Дюкан, рецепти за хранене, резултати от загуба на тегло, подкрепа и споделяне на лични преживявания по време на процеса на отслабване. Форумът обсъжда различни аспекти на диети, хранене и рецепти за здравословно хранене. Участниците споделят своя опит с различни диети като Дюкан и дават взаимна подкрепа чрез споделяне на рецепти и предоставяне на съвети за успешно отслабване.
-
Как мога да използвам лимон в диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за използване на подсладители по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за хранене в различните фази на диетата на Дюкан и каква е общата препоръка за хранене в диетата на Дюкан?
-
Как се прави морковена торта?
Не съобразих, че някой хора приемат всичко за чиста монета. Изтрих го, за да не си навлече някой неприятни здравословни проблеми. Аз хич не вярвам на такива неща и преди да прибегна до това изчетох доста по темата, консултирах се с 2ма фармацевта, както и с медицинско лице. След като се уверих, че ако не ме прочиства, поне няма и да ми навреди, започнах да го правя.
Реших да карам втора фаза 2 дни П на 2 дни ПЗ. Мисля, че Дюкан не е споменавал този вариант, но на мен ми е много удобен като го съобразявам с работата, а и лесен за спазване. 5/5 ми идва малко множко.
. Мога ли да те попитам за пилешките кюфтета - никога не ми е хрумвало за тях, докато не ти прочетох поста. От какво пилешко месо ги направи и какво още им сложи ? Мерси предварително.

!
. Е, много съм щастлива! Вметка - как започвал идеалният ден на една жена? Ами, да се качи на кантара и да види минус от 2 кг.
, много ясно. И аз така, идеше ми да го цуна тоз убавец
. А казвам точно днес, защото има значение вчера какъв ден ми е бил, ако е протеинов, добре, но след ПЗ съм половинка отгоре. Та утре ща рива, но ще ви го спестя
.
следващия път ще пробвам.
. Миналия месец си купих тефлонова плоча и сега съм трайно дислоцирана на балкона, само скара ми дай да правя. То и домочадието доволно, и аз с пълен търбух!
до края на юли е на прИмоция в Кауфланд с точки + 180лв. Дано да успеем да си го закупим
. Благодаря за рецептата и съветите за пилешките кюфтета, тези дни ще ги изпробвам.