Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Как мога да използвам лимон в диетата на Дюкан?
Какви са препоръките за използване на подсладители по време на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Основните теми, обсъждани във форума, включват загуба на тегло, диета Дюкан, рецепти за хранене, резултати от загуба на тегло, подкрепа и споделяне на лични преживявания по време на процеса на отслабване. Форумът обсъжда различни аспекти на диети, хранене и рецепти за здравословно хранене. Участниците споделят своя опит с различни диети като Дюкан и дават взаимна подкрепа чрез споделяне на рецепти и предоставяне на съвети за успешно отслабване.
-
Как мога да използвам лимон в диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за използване на подсладители по време на диетата на Дюкан?
-
Какви са препоръките за хранене в различните фази на диетата на Дюкан и каква е общата препоръка за хранене в диетата на Дюкан?
-
Как се прави морковена торта?
всичко е ясно. Планувам утре да ги изпека, в ПЗ съм от днес. Ти по каква схема караш, 5/5 ли? 
иначе в талията видимо изтънях. Целта ми е поне 45 мин на крос-тренажора всеки ден. Накупих си спортни дрехи за стимул, но без успех за сега. . 
Последния месец карах на 4/3 като това е форумна интерпретация и не се препоръчва
От началото на тази седмица пак започнах 1/1, много често сменях схемата, за да видя кое как ще ми действа и противно на моите очаквания най-добре (като отслабване) ми е 1/1 особено сега като се стопли толкова. Яхвай тренажора момиче, успееш ли 1 седмица да си редовна, после такова пристрастяване става
!
Да видим кога ще преодолея психическата бариера. Преди правех 20 мин интензивни упражнения и започнах по два пъти дневно, но един ден се нараних и спрях. Болката под колената беше ужасна, към 2 седмици мъка. Мислех, че никога няма да се оправя..

Не съм обърнала внимание дали си споменала мерките и годините си, и каква ти е целта, но ако спазваш стриктно ще имаш много задоволителни разултати. Всичко го казвам от собствен опит