Filorga - красива всеки ден! - тема 3

• 70 418
  • 750
  •   1
Отговори
# 735

Взех си пяната  за почистване,много икономична и оставя лицето много меко и чисто.Препоръчвам я.

# 736
Става ли за зоната около очите?

# 737
  • в 1001-та нощ
Момичета, ако няма други желаещи - ще подготвя новата тема довечера, за мен ще е удоволствие  Blush

# 738

Мерси a.l.e.n.a,за предложението.Aз съм ЗА

# 739
  • София
Става ли за зоната около очите?
Ако въпросът е за Пяната - да, става, идеално сваля грим / не ползвам водоустойчиви спирали - така че, за тях не съм сигурна Simple Smile /

# 740
Да за пяната беше, поръчах си я импулсивно без да прочета отзиви с идеята да я ползвам за сваляне на грим. Явно съм взела добро решение, мерси   bouquet

# 741
  • Бургас/Пз
Аз съм много доволна от Гуната, мирише ми на чисто и свежо, дори предпочитам тази миризма, пред много от парфюмираните кремове.  След вече 1 седмица ползване, дори се чудя дали не съм доволна повече от нея отколкото от Слий енд Пийл  Mr. Green Но на този етап съм решила 20 дни да ползвам Гуната, после 10 дни Слийп енд Пийл, а като ми свърши втория ще му мисля тогава Simple Smile

# 742
Каква е тази Гуна? И какви толкова чудеса прави Simple Smile?

Аз да си повторя въпроса за Lip Structure - никой ли не го е ползвал?

# 743
  • Велико Търново
Самсара , мис Ноар, ако не се лъжа Blush много пъти е писала за крема, пусни в търсачката, има нейни мнения - днес отново ги четох, защото съм на път да си купя и аз крема Wink
ето - http://afya-pharmacy.bg/product/3665/guna-natyur-4-guna-natur-4- … dekolte-75ml.html

# 744
  • Варна
 И при мен е така.Откакто имам Гуна все по-рядко посягам към Слийп енд пил.

# 745
Самсара , мис Ноар, ако не се лъжа Blush много пъти е писала за крема, пусни в търсачката, има нейни мнения - днес отново ги четох, защото съм на път да си купя и аз крема Wink
ето - http://afya-pharmacy.bg/product/3665/guna-natyur-4-guna-natur-4- … dekolte-75ml.html

Благодаря  Hug
Аз  в последните месеци нямам много време за форума и изпускам доста неща  Blush

# 746
  • Велико Търново
Затова сме тук - да помагаме  с наваксването Hug

# 747
  • в 1001-та нощ

Аз да си повторя въпроса за Lip Structure - никой ли не го е ползвал?

Мисля, че в моите записки има отзиви за тях, ще пусна новата тема ей сега и ще ги кача и тях  Peace

# 748
  • Sofia
   Самсара, аз имам Lip Structure от доста отдавна, но още не съм го отворила, затова и си трая и не мога да дам никакво мнение. Confused

# 749
  • София
За каква възраст е най-подходящ кремът Гуна?

Общи условия

Активация на акаунт