Автоимунен тиреоидит на Хашимото (33)

• 75 246
  • 747
  •   2
Отговори
# 315
Аз попитах в другата тема, дано там могат да ми отговорят. много благодаря на всички!  Hug

# 316
Ovonel, изпуснала съм ти въпроса...
Аз бях с увеличена доза по време на стимулацията. Започнах по-висока доза в деня на същинската стимулация, не когато се започне блокажа.
Предполагам Тодорова ти е написала да изследваш ТСХ при пункцията пак, нали? Съветвам те да си пуснеш една междинна контрола, защото аз в деня на пункцията се оказах с ТСХ 4 и нещо, а преди стимулацията беше 1 и нещо (вече не помня точните стойности) и си увеличих доста дозата, за да смъкна бързо ТСХ.
Успешна процедура ти желая Hug

# 317
Нищо не ми е казала за пункцията Sad пише само за стимулацията, обаче ще си пусна контролно ТСх, мерси за съвета. Аз преди противозачатъчните ми беше 0,9 след 10 дена като ги пих вече беше скочило на 2,4 в момента ми е толкова и сега започвам инжекциите, дано не мръдне повече, че вече просто незнам  Rolling Eyes

# 318
Аз на твое място бих пуснала една контрола и преди самите стимулиращи инжекции (не блокиращите), за да видя пак ТСХ. Явно твоето доста се влияе.

# 319
За съжаление се влияе само нагоре, пада страшно трудно и отнема доста време. Ще направя отново изследване, благодаря много за съвета. Ти как се свързваш с д-р Тодорова, не си вдига мобилния, а няма в София часове за този месец. Направо незнам какво да правя.

# 320
Аз скоро не съм се свързвала с нея. Видях я последно, когато ми писа препоръките преди процедурата (преди 2 години Rolling Eyes). След това трябваше да я посетя след раждането, но на 2 пъти ми отменяха часовете и аз се отказах да се опитвам.

# 321
Моля мамите от Пловдив да ме насочат към добър ендокринолог - име, координати. Ще бъда благодарна  bouquet

# 322
Някоя от вас има ли следното оплакване - като ходя пеша се задъхвам по-лесно в сравнение с преди. Много ми е странно, като някаква бабичка съм.  Confused

# 323
  • София
И аз напоследък имам гадно задъхване Crossing Arms

# 324
И аз имам задъхване , но сякаш при мен е от преумора покрай детето , в момента избиват всички зъби наведнъж имам чувството и е някакъв малък ад  Confused .

# 325
пфу и аз се задъхвам и се изморявам супер бързо. Като кодим с малкия до детската кухня ходя като баба и спираме да почивам по 10 пъти, но може и от бременността и бутането на тежка количка да е тази екстра. От каквото и да е важното е че никак не е пиятно

# 326
  • София
Ренденце и аз бях така миналата година - бременна и с малкия...

# 327
И аз се задъхвам и се изморявам много бързо, отдавах го на повечкото кг... newsm78

Момичета, все се каня да споделя преди време бях писала за мравучкане в краката и една от вас/извинявам се че не се сещам за името  Blush/ ми беше казала за магнезиево олио.
 Намазах се два, три пъти и всичко се оправи. Благодаря на момичето, което сподели.  Simple Smile

Забравих да кажа, че вчера си купувах еутирокс и аптекарката ми каза, че вече ще е с нова цена/по-висока/ и кутия...

# 328
Последния път когато купувах еутирокс беше в по-малка опаковка, не бяха 100 хапчета  #Cussing out

# 329
  • В сърцето на любимия човек
Нали еутирокс и л-тироксин съдържат една и съща активна съставка, само производителят е различен?
Миналата седмица си взех л-тироксин 50мкгр за 3.05 лв или 3.55 лв от Марешки, даже ми се стори, че са му намалили цената.

Общи условия

Активация на акаунт