Автоимунен тиреоидит на Хашимото (33)

• 75 370
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Следя ги и аз  Simple Smile

# 361
  • София
Merelenda  ти знаеш ли,че имаш страшен аватар! Heart Eyes

# 362
  • София
Последния път когато купувах еутирокс беше в по-малка опаковка, не бяха 100 хапчета  #Cussing out
Да, вече са с по 30табл. и повишена цена. #Cussing out

# 363
magnet_for_happiness   Hug

# 364
Здр! Бях на ендокринолог и ми откри 2 малки кистички, работи със здравната каса и за изследванията ми пусна направление за хоспитализация, което е за 3 дни  Shocked  От страх за тия кисти, забравих да питам в крайна сметка ще лежа ли или не? Знаете ли каква е практиката- лежи ли се в болницата или просто си плащаш 3 дни престой?

# 365
Би следвало да лежиш 3 дена. То изследванията са едно вземане на кръв, но трябва да си там 3 дена, щом си хоспитализирана. Съвсем отделно от това, не се поемат повечето хормони от касата, та не знам какво точно биха ти изследвали, че да се налага и 3 дена да лежиш.
Източване на пари му викам аз.
За 50 лв и ехография ще ти направят, и ТСХ , което е по каса ще изследваш за деня, че и някой хормон без касата ще пуснеш, без да висиш по болници.

# 366
Момичета бременна съм, 8г.с., с хипофункция и пия 100мг.
Когато разбрах, че съм бременна отидох при д-р Начев. Предпочитам той да ме следи, за да ми е по-спокойно. На първия преглед ми беше казал, когато ми излезнат изследванията да му се обаждам по тел ако са добри, ако не са да ходя в кабинета му.
Сега му се обадих, защото изследванията са излезнали, добри са, но никак не ми се зарадва, че само звънкам!  Thinking  Crossing Arms Дори се очуди, че той ми го е казал това! Попита ме дали съм медицинско лице.. Казах, че се обаждам по негова препоръка и той трябва да каже дали са ми добри.. каза "Добри са" и ми тръшна тела  newsm78  #Crazy
Не знам как процедира по принцип! Има ли някоя от вас - бременна , следяща се и как процедирате с него, каква ви е уговорката?

# 367
  • София
За да нямаш ядове се обаждай и отивай, че той е леко перко и не помни какво казва!

# 368
За да нямаш ядове се обаждай и отивай, че той е леко перко и не помни какво казва!

оки, мерси  newsm10

# 369
  • София

оки, мерси  newsm10
представи си-сега е ок резултата,но другия месец вземе,че скокне ТСХ/както стана при мен/ и такъв скандал ми вдигна,че не съм отишла миналия месец,че *амата си джаса! Той гледа нещата мащабно-с резултати преди и понякога и при ок ТСХ се налага да се увеличи дозата.

# 370
Мен ме направи на луда, че не съм си правила Ехография 2 години  и 1 месец, но аз бързах и нямаше как да направя, той ми каза следващия път да го подсетя, че трябва да правим, отивам наследващия преглед, подсещам го, а той ми вика "няма никакъв смисъл да правим ехография, само парите да ви взема, така или иначе каквото и да е състоянието на жлезата нищо не можем да предприемем, докато сте бременна" - и на първия преглед бях бременна и на втория. Смятай за какво става въпрос.

Аз записвам час и после пускам изследвания горе долу ден-два преди прегледа.

# 371
  • София
Това с ехото класика в жанра и аз го търпях... hahaha

# 372
Ох ясно, значи да не му се шашкам толко! Ще гледам да ходя.
И на мен скоро ще ми дойде време за ехография. Предния път ми го каза горе долу същото, че няма смисъл сега да ми взима само парите, трябвало по-натам.
Аз предния път бях с мн високо ТСХ (11), но точно бях разбрала ,че съм бременна и веднага отидох при него. Взехме мерки и всичко се нормализира (1.26 е сега).

# 373
Здравейте и от мен момичета .Иска ми се да ви споделя и за моят контакт с д-р Начев.Аз като бях бременна миналата година като за първи преглед отидох при доц. Тодорова,но тъй като много трудно се разчита на нея за часове и се чака при прегледите ужасно много,реших по препоръка на моя приятелка да ме следи д-р Начев. На прегледа се учуди как Тодорова ми е уцелила дозата елтирокс, каза да следя глюкозата и всеки месец ТСХ.Аз се записах на женска консултация и от там ми дадоха направление за ендокринолог,за да ми пуска по каса изследвания,всичко беше наред до деветия месец. Тогава реших да отида при д-р Начев да ми каже каква ще ми е дозата за след раждане,тъй като държах да кърмя.Но за мой ужас така ми се развика,че като не съм идвала предишни месеци той какво да направи сега,щяла съм да родя ненормално дете и т.н.Аз едва се въздържах да не се разплача пред него( знаете как е с хормоните през това време) и му казах,че негов колега по здравна каса е следял ТСХ и ,че ми е било в норма , а и не съм имала финансова възможност да давам всеки месец по 40лв. за преглед в Панацея,а за  изследванията отделно.Така че може би ,ако  следите цялата си бременност при него няма да се държи арогантно, както с мен например.Аз повече не бих отишла на преглед,за съжаление и не виждам при кого, по форумите само него го препоръчват като добър специалист.Е, слава Богу родих здраво момиченце,което вече е на една годинка и продължавам да кърмя.

# 374
  • София
Втора бременност бях при него и пак се държа безумно няколко пъти...няма гаранция за нищо...но, че го бива,го бива!

Общи условия

Активация на акаунт